Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 22. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Hatalmas, duzzadó erővel keresed azokat a lehetőségeket, ahol egyéniségedet valamilyen módon kihangsúlyozhatod. A dolgok kezdésében éled át önmagad fontosságát. Ezért másra kevésbé figyelsz, és minden kezdetben egy önmegméretési lehetőséget látsz. Ezért számodra most minden akadály egyértelmű kihívás, megméretés, tehát gondolkodás nélkül belevágsz. Szerinted te csak győzhetsz. El sem tudod képzelni, hogy esetleg le is lehet győzni téged. Kedvenc közmondásod: „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mindent a kényelem és harmónia szempontjából ítélsz meg az otthoni tevékenységedben. Hajlamos lehetsz a lustaságra, de csak akkor, ha esztétikai igényeidnek eleget tettél. Nem szereted, ha sürgetnek. Alapelved: lassan járj, tovább érsz. A kapkodás irritál. A lassúság a biztonságérzetedből fakad. Semmihez sem kezdesz alapos körültekintés nélkül. Gyűlölöd a felületes, fél munkát. Amit elkezdesz, azt be is fejezed.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Társaságokban te vagy a közkedvelt ember. Mindig tudsz valami aktuális újdonságot, érdekes információt közölni. Általában nem az információk mélysége, hanem mennyisége izgat. Ha szükség van rá, te vagy az az ember, aki képes lyukat beszélni a másik hasába. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem mondanál igazat. Csak amit te ártatlan füllentésnek veszel, azon mások megütköznek, és te sokszor csodálkozol ezen.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Életedet nagyon meghatározza a rokon- és ellenszenv érzése. Ha valaki nem rokonszenves neked, azzal szemben bizonytalanná válsz és elzárkózol előle. Mivel alapvetően az érzelem uralkodik magatartásodon, olyan erős ellenszenv alakulhat ki benned, hogy azt nem vagy képes leküzdeni magadban. Ezt persze az érintett észreveszi és ő is ellenséges lesz irányodban. Nyíltan azonban nem támadhat, hiszen te sem nyíltan léptél fel ellene. Így már sikerült is beszerezned egy titkos ellenséget.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Aki téged választ házastársul magának, az soha ne feledje, hogy élete párja elvárja, hogy felnézzenek rá, csodálják őt. Arra is fel kell készülnie, hogy gyakran szivesen töltöd estéidet, hétvégéidet nélküle, mert van, amikor fontosabb az a baráti társaság, amelyikben te lehetsz a központban, ahol szerepelhetsz. Azt se várja el tőled, hogy megfogod a pénzt, vagy bármivel is takarékoskodsz. Így tehát a társadnak kellene a kezébe vennie a pénzügyek irányítását, persze úgy, hogy azt te még véletlenül se vedd észre.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Megelégedést, megnyugvást, sőt boldogságot találsz a munkában. Tehetségedet különösen ott bontakoztathatod ki, ahol az aprólékos, gondos figyelem, a pontosság, a rendszerzés szükséges. Úgy tűnik, mintha belső kényszer hajtana a munkára, mert sokszor még ha nem is megy jól, még ha durcásan is, de csinálod. Fő jellegzetességed az aprólékosság. A legkisebb részletecskéket hozod ki az anyagból, s ezeket a legnagyobb finomsággal dolgozod ki.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Könnyű együtt lenni veled, mert te is szereted a társaságot, és kellemes légkört akarsz teremteni. Szépen berendezett otthonra vágysz. A szépség alatt azonban nem a kínos rendet és a pedáns tisztaságot érted, mert ez fáradságos munkát igényelne, és ez nem lenne számodra kellemes. Készítsd fel a kedvesedet, hogy ne lepődjön meg, ha a szépen berendezett hálószobában, amelyben ízléses tárgyak láthatók, a fotel alatt egy harisnyát is lát, a fésülködőasztalon “művészi” rendetlenséget, a fiókokban némi zűrzavart, ez is hozzád tartozik.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mi is történhet, mikor a tűz a vízzel találkozik egy személyen belül? Megindul a harc a bensőben, a lélek mélyén. Mindkét hatás elementáris, s mivel a két elem keveredni nem képes, hol az egyik, hol a másik kerekedik felül, szélsőségek közt rángatva lelket-testet. A vulkán kirobbanó ereje s a tenger mélysége lakozik most benned. A tüzes marsi energia és akarat az érzelmi beállítottságot szenvedélyessé teszi. Hatalmas energiával vagy képes küzdeni egy számodra érzelmileg fontos ügyért. Akár önmagad is képes lennél feláldozni a szeretett személyért.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szellemi érdeklődésed széleskörű. Nemcsak intellektuális vagy, hanem intelligens is. A magasabbrendű szellemi dolgok felé törsz. Alapvető képességed, hogy a valóságot átfogóan szemléld. Szellemed az intellektuson túli dolgok, a transzcendens felé szárnyal nyitott szívvel, hittel. Keresed, kutatod, a természet, a társadalom törvényeit. A társadalomban csak a valódi tekintélyt ismered el, és sajnos hajlamos vagy másokat is eszerint megítélni, vagy eszerint irányítani.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Legnagyobb erényeid a tárgyilagosság, a megvesztegethetetlenség, becsületesség és az igazságérzet. Önuralmad is példátlan. Feltűnően jó az emlékezőtehetséged. Okos vagy, diplomatikus és kitűnő szervező. Te vagy az örök tervező, a fő cél elérésére törekvő. Nehezen lehet kihozni a sodrodból, de ha megharagszol, hosszú időre van szükséged, hogy megnyugodj és megbocsáss. Akaratod határozott, állhatatos, szívós. Sokat adsz a külső méltóságra, a fegyelmezett tartásra.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szereted a művészetet, a tudományt. Minden érdekel, ami szokatlan. Él benned a megismerési vágy, hogy behatolj a természet titkaiba. Szívesen belemélyedsz okkult kérdésekbe. Idealista vagy, lelkesültségre hajló képzeleted határtalan magasságokba ragad és ez valódi alkotóművészetre képesít. Nagy igazságérzeted jó békítővé tesz. Akaratod erős, állhatatos, akadályt nem ismerő. Legjellegzetesebb tulajdonságod az emberszeretet és a szociális érzék.





Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mivel minden pillanatban készen állsz arra, hogy másokért minden kérés és hívás nélkül is az életedet áldozd, ezért azt várod, hogy embertársaid is hasonlóképpen cselekedjenek. Természetesen itt ér a legtöbb keserű csalódás. A megfoghatatlanhoz, érzékfelettihez való vonzalmad kapcsolatba hozhat mindennel, ami misztikus, ami szép, ami nem e világról való. Ezekre a dolgokra mondanak a gyakorlatias emberek, akiknek talán még nem sikerült felfedezniük a látszat mögött a lényeget, hogy “ködös álmok”, “légvárak”, “ábrándok”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top