nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 23. csütörtök)

Napi horoszkóp (03. 23. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Semmit nem halasztasz holnapra, hanem még aznap a lehető legkorábban kívánod elkezdeni. Mindennek elébe mégy. Képtelen vagy várni. Nincs türelmed, ezért mondják a Kosról, hogy fejjel megy a falnak. Te sem mérlegelsz, nem elemzed a dolgokat, gondolkodás nélkül belevágsz bármibe, mert nem akarsz semmiből kimaradni. Számodra még minden tapasztalat egy új élmény, és ezért az élet számodra nem más, mint az élménygyűjtések lehetősége. De nemcsak a tettek embere vagy, a szellemi dolgokban is ugyanilyen hévvel és lendülettel mélyedsz el, viszont amilyen lendülettel fogsz hozzá bármihez, olyan hamar képes is vagy abbahagyni.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Becsületes és megbízható munkaerő hírében állsz. Igazán elemében ott érzed jól magadat, ahol minden a megszokott helyén van, otthonosan berendezett légkör fogad, tudod mi a feladatod és nem jönnek váratlan meglepetések. Előszeretettel választasz olyan munkakört, amely a szabadban, természeti környezetben zajlik. Kertészkedés, erdőjárás a kedvelt ténykedéseid közé tartozik.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Általában túlvállalsz, és ezért mindig lemarad valami. Nem akarsz semmiből kimaradni, de ennek a törekvésnek az áll a hátterében, hogy minden hírt, információt össze akarsz gyűjteni. Mindig jelen van benned a kettősség érzése. Önmagaddal vitatkozol, és az egyik éned megpróbálja meggyőzni a másikat. Semmit sem hiszel el csak úgy, utánajársz és meggyőződsz arról, hogy az információ helyes.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyszerű memóriáddal képes vagy a legapróbb részleteket, fordulatokat is megőrizni mások gondolatmenetéből, és az értékeset jól tudod tovább adni. Pestiesen szólva, mondhatnánk: jobb, mint az eredeti. Különösen, mint színész tudnád kamatoztatni e ragyogó tulajdonságodat. Lehetnél akár hivatásos utánzó is, akinek külseje és belseje egyaránt vissza tudja adni mindazt, amit látott, hallott, amit a külvilágból fel tudott venni.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szereted a rendkívül kellemes partnert, aki gyakran meglep drága parfümmel, csodálatos virágcsokorral, és elegáns helyre visz vacsorázni. Nem akárkit kap cserébe egy ilyen ember, az ő élete párja okos, kedves, és nagyvonalú lesz. Arra is fel kell készülnie annak, aki a te kezedet kéri, hogy a kalapot nem ő fogja otthon viselni. Nem felejtheti el, hogy téged rendszeresen meg kell lepnie valamivel. Gondoskodnia kell arról is, hogy barátaitok inkább hírességek legyenek, és/vagy többször járjatok olyan társaságba, ahol érdekes emberekkel találkozhattok.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ahol mások már befejezték a munkát, te ott még mindig találsz valami javítanivalót. Amilyen kiváló ez a tulajdonság, annyi veszélyt is rejt magában, mert a kis hiba felkutatása mellett könnyen elnézheted a lényeget. Igazi hivatásod a munka csiszolása, tökéletesítése lenne. Legalapvetőbb tulajdonságod a kritikai beállítottság. A lelked mélyén megbúvó kisebbségi érzés, önbizalomhiány is oka lehet, a jelenlegi “a más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem” magatartásodnak.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szívesen halasztod elintéznivalóidat holnapra, főleg ha azok kényelmetlenséggel járnak. Úgy gondolod – és ma teljesen jogosan –, hogy majd az idő megoldja és kiegyensúlyozza a dolgokat. Meggyőződésed, hogy egy szerencsés tárgyalás vagy kiegyezés százszorta jobb, mint a harccal kivívott győzelem. Cselekedeteidet inkább az érzelem, mint az értelem vezérli, ezért kedélyállapot-hullámzásaid is erősek: hol telve vagy reménnyel, hol meg letörten egy helyben topogsz.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Számodra a szerelem nem könnyű kaland, hanem felkavaró, felrázó élmény. Érzelmeid mélységénél fogva a szerelmet mint misztériumot éled meg. Fontos szerepet játszik mind az érzelmi, mind a testi oldal. A jel kettőssége az erotikában is megmutatkozik, mert vagy leesel a mélységbe, vagy pedig éteri magasságokba emelkedve olvadsz fel benne. Szenvedélyeidet könnyen ki tudod élni alkotásaidban. Ilyenkor csodálatos teremtő erővel, alkotóképességgel dolgozol. A Skorpió nő erős, kemény karakter, akit a szerelem és a család mellett hajt a munkában való előrejutás vágya is, ezt sose felejtsd el.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A törvényt tiszteled, de lázadsz, ha az eszményt, a humánumot, a szabadságot veszély fenyegeti. A törvénytelenség felháborít, s a zsarnokságot nem viseled el. Elsőrendű érzéked van, hogy a jogot a jogtalanságtól megkülönböztesd. Szavaidban, tetteidben őszinte és nyílt, becsületes vagy. Bízol önmagadban és ugyanilyen bizalommal fordulsz mások felé. A nemes, humánus eszmék fellelkesítenek, de változékony természetednek megfelelően lobogó lángja egy idő után lelohad.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szorongsz attól, hogy vagyonod elvész, ezért nagyon takarékoskodsz. Értelmetlen pazarlásnak tartod, ha egy falat is a tányéron marad. Gondolataidat nehezen tudod kifejezni. Az érzelmek fitogtatását nem szereted. Mindezek hátterében az áll, hogy nem akarod magad megmutatni, félsz, hogy mások beléd látnak. Nehéz a barátságodba férkőzni, de ha egyszer megnyílik a lelked, akkor igen befogadó és őszinte vagy. Nem avatkozol mások dolgába, de a tiedbe sem tűrsz beleszólást. Érzéseid mélyek, de bizonyos kedélyállapot-hullámzás az alaptermészetedhez tartozik.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon finom érzésű ember vagy, eszmevilágodban eltérsz a mindennapitól, ezért az emberek csak ritkán képesek megérteni téged. Emberismereted szinte látnoki, megérzed más emberek terveit, szándékait. Szeretetre méltó és társaságkedvelő vagy annak ellenére, hogy néha igényled az elvonultságot, mikor is elmélyedhetsz gondolataidban. Mivel a kivárás embere vagy, szándékaidat nem árulod el, s hogy ez sikerüljön neked, álarcot teszel fel. Könnyen felindulsz, de hamar meg is bocsátasz és visszatér víg kedélyed. Kedélyállapot-hullámzásod a felhőkben járó idealizmus és a lehangoltság között majdnem mindennapi.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A fő kérdés: hová jutna a világ, ha nem lennének emberek, akik már itt a földön meglátják a “mennyországot ” és nem cselekednének érte? A sok baj nem tör le, belenyugvási képességed igen magas idealizmusában találja forrását. Túlfinomult lelkületednek szüksége van arra, hogy megszépíthesd az élet hazugságait, a valóság piszkait és aljasságait. A mindennapit is költészetté tudod emelni. Idealizmusban lelked csakugyan part nélküli és határtalan, mint a tenger.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top