Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 24. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Sok mindent át akarsz élni, tapasztalni, tehát sok időd nincs – legalább is szerinted. Ha egyetlen erős rohammal elvégezted a rád váró feladatokat, akkor azzal tovább nem foglalkozol, mert vár az új lehetőség, az új élmény és minden, ami az újdonság varázsával hat rád. A múlt nem érdekel, hiszen előtted áll a csábító jövő. Életed örök száguldás, rohanás. Ezek a szavak: higgadtság, türelem, kitartás, megértés, tolerancia, számodra mit sem érnek, hiszen nem vagy képes várni. Mintha le akarnál késni valahonnan, ezért dupla erőbedobással rohannod kell, hogy le ne maradj valamiről.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A gyakorlati kérdésekben vagy otthon, de ez nem azt jelenti, hogy az érzelmi életed háttérbe szorulna. Sőt éppen érzelmeid irányítják mindennapjaidat. Amilyen lassan fogadod bizalmadba az embereket, legalább olyan nehéz elveszíteni a kegyeidet. Sajnos ezzel sokan vissza is élnek. Bár türelmed kifogyhatatlan, ha sokáig dühítenek, olyanná válhatsz, mint Toldi Miklós, aki elhajította a malomkövet haragjában.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha valamiben kételkedsz, rögtön vitába szállsz, és ha úgy érzed, hogy igazad van, addig csűröd-csavarod, míg az ellenfél fel nem adja. Egy szónok veszett el benned. Pillanatok alatt képes vagy új teóriák létrehozására, ha úgy érzed, hogy a vitában sarokba szorítottak. Ha nem muszáj, ne vállalj titkok őrzését, mert nehezen tartasz magadban bármit is. Ahogy a szólás tartja: “Ami a szíveden, a szádon”. Az is előfordul, hogy ha már elmondtad amit akartál, a válaszra már oda sem figyelsz.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nemcsak a rivaldafényben, hanem a mindennapi életben, akár külsődben, akár öltözködésedben is képes vagy alapvető változtatásokra, ha azt megváltozott életkörülményeid úgy diktálják. Bizonyos önbizalomhiányban szenvedsz, ez gátol képességeid kibontakoztatásában, fejlődésedben. Szükséged van eszmékre, magatartásmintákra, ösztönzésre, mellyel azonosulni tudsz.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Még szerencse, hogy egy cseppet sem vagy haragtartó és főleg nem vagy bosszúálló, könnyen felejtesz sérelmeket. Hiszen hiúságod erre is vonatkozik, nem engeded meg, hogy mások összeráncolt homlokkal lássanak. Ha már kikiabáltad, kitomboltad magadat, a következő percben úgy teszel, mintha mi sem történt volna. Téged sohasem kell bátorítani, nagyon is tudod, hogy mit kell tenned céljaid eléréséért. Ha fontos a számodra valami, akkor azért kész vagy áldozatokra és kemény, kitartó munkára is. Egyébként szereted a kényelmes életet.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha az önismeretben eljutsz önmagad elfogadásáig, akkor kritikádat a másik elfogadásával összhangba tudod hozni. Addig, míg ezt el nem éred, kritikád -még ha nem is rosszakaratú – gúnyoros és csípős marad. Ami a szíveden az a szádon is, és általában mindenről van véleményed. A gond és kellemetlenség erősen lehangol. Különös jellegzetességed a gyűjtőszenvedély: valamit mindenképpen gyűjtesz, legalább egyszer életedben. Alapvetően rendes vagy mindenben. Sőt nemcsak rendes, hanem pedáns is.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A változatosság utáni vágy ma erős benned, ezért szívesen kezdesz új munkába. Személyes szabadságodra nagy súlyt fektetsz, és hevesen tiltakozol minden kötöttség ellen, mert az kényelmetlenséggel járna. Erős vonzást érzel a könnyű élethez. Nem szeretsz szembesülni önmagaddal, nem szeretsz a dolgok mélyére nézni, mert ott konfliktusok lehetnek. Nyilvánosság utáni vágyad és közéleti szereplési kedved hangsúlyozott. A dolgokat több oldalról, több szempontból is megvizsgálod és igyekszel többféle szempontot, véleményt összhangba hozni, de a béke érdekét szolgáló engedékenységed sok hibának is a forrásává válhat. Rendszerint diplomatikusan és tapintatosan bánsz másokkal.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Céljaid életed során változhatnak, de a célokat megvalósító hajtóerő nem fog. Szívós, kitartó akarattal, kiváló szellemi, értelmi adottságaiddal képes vagy megvalósítani önérdekeidet. Ezt azonban nem lenne helyes összetéveszteni az önzéssel. Képes vagy rá, hogy urald önmagadat, s így közvetve urald a helyzeteket s a gyengébb erejű embereket. A földi dolgoktól való elszakadás vágya, s a test vágyai közt vívódik lelked.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Cselekedeteidben a segítség szándéka vezérel, jóindulatú és joviális ember vagy. A jóság olyannyira elvakít, hogy néha a nyilvánvaló negatív tényeket sem látod meg. Ez lehet az alapja, hogy így emberismereted nem a legjobb. Viszont, ha a pszichológia megállapítását vesszük alapul, mely szerint az ember a róla alkotott pozitív képhez igyekszik felnőni, akkor a Nyilas ember hozzáállása az emberekhez nagyon is előrevivő. Rendkívül emberszerető és szociális érzékű vagy, az üldözöttek védelmében, az igazságtalanul mellőzöttek érdekében minden erődet latba veted, s kitűnően értesz ahhoz, hogy másokat is hívj és rábeszélj a segítségnyújtásra.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Erős a becsvágyad. Lételemed a munka, szolgálat, előléptetés, kitüntetés, a rang, a hatalom. Tisztában vagy vele, hogy csak verejtékes munkával, sok akadály elhárításával érhetsz célt. A megkezdett dolgot akkor sem hagyod abba, ha valamilyen körülmény akadályoz. A sikertelenség nem bénít, szívóssággal halad célja felé. Életed a “KI nevet a végén” – sok lépéssel visszamenni, előlről kezdeni – játékhoz hasonló. Elvárod a teljesített szolgálatért az elismerést, s ha ezt nem kapod meg, szeszélyességgel, mogorvasággal, hallgatagsággal válaszolhatsz.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz minden szülöttjét többé-kevésbé különcködővé teszi, ezért a te fellépésedben is sokszor mutatkozik meg valami különös kiszámíthatatlanság. Életedben az Uránusz gyakran idéz elő hirtelen változásokat, sorsfordulókat. Feltűnően jó a matematikai képességed. Kitűnő filozófus válhat belőle, de bölcsességed mellett egy-két bizarr gondolat is kiütközhet. Egészség terén a szervek közül kiváltképpen a keringési rendszer, az alsó lábszár, a bokák igényelnek nagyobb védettséget. Idegrendszered is néha kissé labilis.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A gyakorlati életbe nehezen tudsz beilleszkedni és ennek következtében gyakran telve vagy ki nem mondott panaszokkal. Szótlanságod miatt nemigen lehet tudni, mit gondolsz, mit akarsz. Jellemedet nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagaddal sem vagy tisztában. Minden Halak ember egy bonyolult keresztrejtvény, egy élő találmány. Ezért sokszor vagy te a meg nem értett vagy félreértett ember. Gyakran még legnemesebb segítőkészségedet sem képesek megérteni. Főként innen származik ösztönösen visszavonultsági kényszered.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top