Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. március 27-tõl április 2-ig





Kos

Szerdán és csütörtökön a saját jegyedben jár a Hold, ez kedvező időszak utazásra, költözésre, munkahelyváltásra, vagy csak egyszerűen arra, hogy elűzd rosszkedvedet, és vidámság legyen úrrá rajtad. Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra, hogy a kelleténél erőszakosabban lépj fel az emberekkel szemben, pedig hidd el erre semmi szükség, mert amúgy is simán mennek a dolgaid!
Szerelem: Meglévő párkapcsolatodat elmélyítheted, ha viszont még a magány a társad, akkor bizony a hét közepe kiváló arra, hogy találkozz az igazival.







Bika


Egész héten nyitott leszel a munkáddal kapcsolatos új dolgok iránt, különösen pénteken. Ha valami új pénzügyi befektetésen töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden, ami ingatlannal kapcsolatos. De légy óvatos, nehogy túlköltekezz! Itt az idő arra is, hogy többet foglalkozz elvontabb dolgokkal, és ebből kifolyólag jobban elmélyedj az okkult tudományokban is, – persze csak akkor, ha érdekel. Találj időt olvasásra, és elégítsd ki kíváncsiságodat!
Szerelem: Pénteken és szombaton mozdulj ki otthonról, és vedd le az ellenkező nem független tagjait a lábukról. Ha már van társad, lepd meg őt egy gyertyafényes vacsorával a hétvégén.







Ikrek


Mars még mindig a saját jegyedben tartózkodik, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy új embereket ismerhess meg, hogy sokat mozogj, sőt hétvégén becsúszhat még egy buli is. Azért vigyáznod kell, mert még mindig fennáll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek, esetleg balesetnek. Szerencsére amilyen hirtelen következnek be ezek az események, olyan gyorsan el is múlnak.
Szerelem: Szerelemben is kialakulhat valamilyen nézeteltérés, de kellő odafigyeléssel könnyen elsimíthatóak a gondok. Ha még szingli vagy, akkor a hétvégén saját jegyedbe lépő Hold segítheti egy új kapcsolat kialakulását.







Rák

Figyelmedet fordítsd az anyagiak felé. Ez egy Ráknál nem meglepő dolog, bár a héten különösen sok hangsúlyt fektetsz erre. Munkahelyeden, családodban vagy baráti társaságodban úgy érzed, mintha mindenki ellened lenne. Ez korántsem biztos, hogy így van! Ennek ellenére a hét második felében konfliktusba keveredhetsz, ebben közrejátszhat a benned lakozó elfojtott düh is. Próbálj nagyobb türelmet és önfegyelmet tanúsítani másokkal szemben!
Szerelem: Párkapcsolatodon is feszültség lehet úrrá, inkább beszélgessetek viták helyett. A magányos Rákoknak nem ez a hét hozza meg a fordulatot szerelem terén.







Oroszlán


Szaturnusz kedvező hatása miatt végre elkezded érezni, hogy a kemény munkának lassan megjön az eredménye. Még ha környezeted nem is mutatja ki, és egyelőre a fizetéseden se veszed észre, de a munkahelyeden egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek. Emellett továbbra is nagy segítséget és támaszt jelent számodra a családod. Rájuk számíthatsz minden téren. Mostanában sokat foglalkozol egészségeddel, sőt az is elképzelhető, hogy emiatt valamilyen sportra adod a fejed.
Szerelem: Párkapcsolatoddal most nem lehet semmi gond, sőt a nyugalmas napok szinte már untatnak. Magányos oroszlánként a hét második fele kínál alkalmat új kapcsolat kialakulására.







Szűz

Ezen a héten végre eljött a Te időd! Most aztán beindulhat az élet, jössz-mész, mindenkivel kommunikálsz, sok mindennel foglalkozol. Egy biztos, unatkozni nem fogsz! Most bárkit lenyűgözhetsz eredetiségeddel, könnyedségeddel, szellemességeddel, legyen az illető férfi vagy akár nő. Éppen ezért lehetőleg ne büntesd magad otthon üléssel vagy egyhangú dolgok végzésével!
Szerelem: Ezekben a napokban párkapcsolati téren is pozitív fordulatok várnak rád, akár van partnered, akár nincs!







Mérleg

A héten fontos szerephez jut életedben a kommunikáció. Családoddal, barátaiddal, kollégákkal, ismerősökkel találkozol, információt cserélsz, és ebből később sokat profitálhatsz az élet különböző területein. Ha teheted, ne csak saját, hanem mások érdekeit is képviseld. Természetesen, ha ennyit mozogsz, sok új emberrel ismerkedhetsz meg a héten. Jó fordulatok várnak rád mostanában.
Szerelem: Ha úgy érzed ellaposodott a kapcsolatod, itt az ideje annak, hogy helyre tegyétek a dolgokat, megbeszéljétek a problémákat, hisz együtt könnyebb megtalálni a probléma gyökerét. Ha még magányos vagy, sok flörtre, érdekes, új ismeretségekre számíthatsz.







Skorpió

Mozgalmas hétnek nézel elébe! Amúgy sem igazán szeretsz egyhelyben ücsörögni, de a hét folyamán még egy fokkal pörgősebb leszel a megszokottnál. Kevés alvás, némi éjszakázás is előfordulhat. Ennek eredményeképpen sok emberrel kerülhetsz kapcsolatba. Azért arra figyelj, hogy ne veszítsd el az önkontrollt, fontosabb kérdéseknél próbálj higgadtan dönteni, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy fellép a “nem látod a fától az erdőt” szindróma!
Szerelem: Párkapcsolatodban viszont minden rendben van, maradjon is így. Szingliként viszont felejtsd el a „magány” kifejezést, vesd bele magad az életbe, rátalálhatsz az igazira.







Nyilas

Fizikai aktivitásod kissé csökken ezekben a napokban. Inkább visszavonultság jellemez, fizikai és szellemi síkon egyaránt. Esélyed van rá, hogy változás áll be családi körülményeidben, melynek következménye lehet némi vita, nézeteltérés. Mindenesetre ez legalább felráz zárkózottságodból. Ne bonyolódj komoly vitákba, most csak vesztesként kerülhetsz ki ezekből!
Szerelem: Partnereddel se keresd a konfliktus lehetőségét, akár végleges szakításhoz vezethet a helyzet. A magányos Nyilasoknak kevés az esélyük most arra, hogy tartós kapcsolatot alakíthassanak.







Bak


A héten munkád, karriered, esetleg tanulmányaid kapnak fontos szerepet. Persze ez egy igazi Baknál egyáltalán nem szokatlan. Szellemileg friss és összeszedett vagy, könnyedén mennek dolgaid. Pénz is állhat a házhoz egy közös régen húzódó ügyletből. Viszont kisebb vitáid lehetnek családoddal, rokonaiddal. Lehet, hogy őket nehezebb kezelni, mint a munkatársakat! Hidd el, jobb a békesség!
Szerelem: Partnerkapcsolatodra nem lehet panasz, hisz igazán szépen alakulnak a dolgok, de kerülj itt is mindenféle vitát. Ha még nem találtál rá az igazira, akkor a hét második fele alkalmas erre!







Vízöntő

Vénusz a Neptunusszal együtt saját jegyedben tartózkodik, ez arra sarkallhat, hogy kinyílj a világ felé, új ismeretségekre tegyél szert, jó megérzéseid legyenek. Munkahelyeden és magánéletedben egyaránt segíteni fogsz megoldani mások problémáit. Egyelőre csak megelégedéssel tölt el, hogy segítettél másokon, de a későbbiekben ezt a jótettedet kamatoztatni is tudod.
Szerelem Alapvető igényed, hogy egy párkapcsolat szép és tiszta legyen, ezzel nincs gondod, jó úton jársz. A szingli Vízöntők most igazán nézzenek körül, a szerelem ott ólálkodik a közvetlen környéken…







Halak


Ezen a héten nyitott leszel az új dolgok iránt, ebben segít téged a Merkúr is. Kicsit nyugtalan is, de ez csak annak tudható be, hogy unod a megszokott, rutinszerű dolgokat. Itt az ideje, hogy elvégezd a legfontosabb feladataidat, vagy ha nincsenek, akkor más intellektuális síkon vezesd le a felesleges energiádat. Most képes leszel önfeláldozóan viselkedni rokonaiddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal is.
Szerelem: Mind a magányos, mind pedig az elkötelezett Halaknak alkalmuk adódik egy kis flörtölésre ezen a héten. Ne várj többet ettől a lehetőségtől, mint egy egyszerű kalandot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top