Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 29. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars jelképezi az akciókat, agresszív törekvéseket, kezdeményezéseket, így te is nyugodtan használhatod a mai napot kapcsolatok kiépítésére, kommunikáció kezdeményezésére. Ma sokkal jobban és gyorsabban el tudod intézni a hivatalos dolgokat, mint máskor. Szélsebesen mozogsz, és tempódat átveszik az illetékesek a hivatalokban. Lesz időd elintézni autód szervizelését, vagy akár csak a mosatását is.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódhoz tartoznak az alábbi testrészek, szervek: a nyak, áll, arc, ízlelés, a belső reproduktív szervek, a véna cirkulációja, receptorok a bőrben. Igyekezz e testrészeidre jobban vigyázni, mert könnyen előfordulhatnak görcsös fájdalommal járó egészségügyi problémák. A Vénusz teremt harmóniát a világban, e nélkül te sem érzed jól magad, sem otthon, sem a munkahelyeden.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr kulcsszava: az átgondolás tehetsége. Testrészei: idegrendszer, agy, látás, száj, nyelv, légzőszervek, kezek és tenyerek és az összes hormonokon uralkodik. Ezért ezekre a szervekre, testrészekre különösen vigyáznod kellene mostanában. A Naptól 28 foknál nagyobb távolságban soha nem találjuk a Merkúrt, de miután jelenleg a Halak jegyében áll, ez a jegy a tengeren túli területeket uralja, te most nyugodtan hosszabb útra is elutazhatsz.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem szeretsz hidegen és objektíven szembenézni a tényekkel, és emiatt előfordulhat, hogy érzékeny természeted miatt mások szenvednek. Néha hiányzik belőled a humorérzék és az egészséges gondolkodás, néha kifejezetten szeretsz szomorkodni. Érzékeid néha megcsalhatnak, mert túlságosan is romantikus és optimista vagy, valóban rózsaszín szemüveget hordasz. Mivel mindenben a legjobbat akarod meglátni, a valóság és igazság közötti ellentét nyugtalaníthat.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az életben, akármilyen területre kerülsz, vezető szerepre törekszel. Bátor vagy, vakmerő, vállalkozó szellemű, és csak néha, ám most valószínűleg hiányzik belőled a kitartás. Nem tudsz és főleg nem szeretsz veszíteni. Legyen az munka, sport vagy játék, ha nem állsz nyerésre, nagyon tud bosszantani, levezetésként más munka, játék, foglalkozás, sport után nézel.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ugye nem nagyon élhetsz anélkül, hogy valamilyen nagy tervbe ne kapcsolódnál be, amellyel az embereket szolgálhatod? Szívesen töltöd időd nagy részét tanulmányokkal. Figyelj magadra, a túlzott aprólékosság, aggodalmaskodás a bélműködés zavaraihoz vezethet, s a hibás bélműködés pedig reumához, köszvényhez. Aggodalmaskodásodban odáig mehetsz, hogy képzelt betegségek rabjává válhatsz.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A gyermeknevelés számodra kellemes szórakozás. Nem igazán szeretsz komoly koncepciót kialakítani, szereted, ha gyermeked azt teszi, amihez kedve van. A levegő elemhez tartozó jegyek szülötteinek alapvető tulajdonsága, hogy szeretnek jönni-menni, s ha szülőként ezt nem képes egyensúlyban tartani, akkor gyermekére nem sok ideje marad, nem tud vele eleget foglalkozni.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód a Plútó hatása mély és hosszantartó, ami többek között mindenre vonatkozik, aminek sok időre van szüksége a kifejlődéshez. Ha elhatározol valamit, sokáig gondolkodsz te is annak megvalósításán, de utána nem lehet eltéríteni célodtól. Ha gyanús neked valami, rengeteg időt szánsz a nyomozásra, kutatásra, de biztosan nem hagyod annyiban a dolgokat, és kideríted az igazságot.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Főnökként kenyérre kenhető, jóindulatú, segítőkész és megértő vagy. Ha nem kapod meg a téged megillető vezető beosztást, mint beosztott hepciáskodóvá válhatsz. Arra törekszel, hogy tekintélyeddel, személyiségednek súlyával hatásokat kelts. Meg vagy arról győződve, hogy fontos hivatást töltesz be. Leginkább az igazsággal, joggal, filozófiával, etikával, hittel és szociális dolgokkal kapcsolatos hivatások felelnek meg egyéniségednek.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Igazi működési területed a hivatás, a munka. A fontosat, az alapvetőt tartod szem előtt, s a részletekkel nem nagyon foglalkozol, szereted azt másra bízni. A munka, a kötelesség embere vagy, aki szorgalommal akarja célját elérni. Mint beosztott pontos, alapos vagy és nagy felelősségérzettel végzed a dolgod, ezért rád mindig számítanak. Vezetőként igazságos, de néha a kérlelhetetlenségig szigorú vagy.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az uralkodó bolygód irányítja még az alkotói kedvet, meglepő változásokat, revolúciót és a diktátorokat, individualizmust, tehetséget, önállóságot és lázadást. Az Uránusz hatása meglepetésszerű, kiszámíthatatlan és sok esetben erőszakos. Az Uránusz megszegi a hagyományokat, független, és az első a tapasztalattól függetlenül létező (transzcendens) bolygó.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Halak jegyének uralkodó bolygója a Neptunusz. Ennek az új planétának a felfedezése egy időben történt az emberiség új fejlődésével, a tudatfeletti megismerésével, s mintha az értelem fejlődését az intuitív képességek szélesebb körű használata fokozná. A hagyomány szerinti uralkodód, a Jupiter uralma szétterjedést, jovialitást, emberszeretet, segíteni akarást jelez. A Neptun az álmodozás, az érzékfeletti dolgok érlelője, ami idealizmust és érzelmi töltést hoz a természetedbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top