nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 30. csütörtök)

Napi horoszkóp (03. 30. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód kulcsszava: energia, ösztönző és meghajtó erő. A Mars irányítja az ember ösztöneit, és szexuális energiáját. Rámutat az ambíciójára, erejére, hatalmára, konstruktivitására, munkájára, törekvésére, versenyszellemére. A mai napon a dolgokat igyekezned kellene elválasztani, a lehetőségeket egymással szembe állítani. Lehetséges, hogy az anyagi nehézségek miatt kissé nyugtalan türelmetlen vagy, ami a törekvésedet kételkedésbe vihetné.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Az érzelmet úgy tudjuk legjobban felfogni, mint teljességgel tudatossá vált ingert. Vagy, ha ez idegen neked, akkor küzdj meg vele, a felfogott, megérzett dolgokat kezd el darabolni, taglalni. Uralkodó bolygód a Vénusz, nem álmodik, nem gondol előre vagy hátra, a dolgokat a jelen pillanatban éli át. Ma a kedvvel és kedvetlenséggel kellene komolyabban foglalkoznod.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr minőségét semlegesnek tekintjük. Irányítja a gondolkodást, a kommunikációs tehetséget, intelligenciát, tudatot, ügyességet, racionalizmust, átviteli képességet, szavakat, véleményt, és a felfogóképesség érzékelését. A Merkúr hatása gyors, kiszámíthatatlan és rövid ideig tart. Ma nagyon rá fogsz érezni a dolgokra, szükséges könyvből tanulnod. Mindent megjegyzel, romantikus vagy és imádod a versenyeket.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a fényszögek kedvezőek a személyes horoszkópodban, akkor igaziból látnokká válhatsz, ha viszont kedvezőtlen, ez teljes félrevezetettséghez vezethet, elveszted illúzióidat. Csendes természetű vagy, hajlamos a visszavonulásra, jóindulatú vagy és mindenkivel együtt érzel. Sűrűn változtatod a véleményedet, emiatt lehetnél megbízhatatlan, könnyen elbizonytalanodhatsz, és hajlamos vagy a depresszióra.





Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elvárod, hogy biztosítsák neked a szabadságot, a kötetlenséget. Házasságodat sem sieted el, alaposan meggondolod. Azt szeretnéd, hogy később, még ha a szerelem parazsa ki is hűlne, partnereddel a tartós, jó kapcsolatod akkor is megmaradjon. Egyetlen eset kivétel ebben, ha elvitatják a házasságban a vezető szerepedet. Ám ez vonatkozik baráti, munkahelyi kapcsolataidra is, ezek is akkor tartósak, ha irányítóként tisztelnek.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ne engedd, hogy túlzott érzelmi reagálásokat várjanak tőled, a természetes hajlamaid korlátozásához vezet, ha kívánságaidat figyelmen kívül hagyják. Ez idegességet, ingerlékenységet és nyugtalanságot eredményezhet nálad. Ha az aprólékosságot túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá, kizárólag hibakeresővé válhatsz, ez nem lenne jó. Ha a kritikádat nem tartod a megfelelő korlátok között, túlságosan is válogatós leszel, és ezzel megnehezíted a párválasztást, vagy meghiúsítod bármilyen barátság kialakítását.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Meglehetősen romantikus vagy. Vonzó személyiséged varázsával magadhoz vonzod a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra törekszel. Azt szereted, ha kedveskednek neked, ha körüludvarolnak. Nem szereted, ha erőszakoskodnak veled, ha lerohannak vagy ajtóstul rontanak a házadba. Partnereddel szemben komoly elvárásaid vannak. Szereted, ha az együttlétnek, találkozásnak megadják a módját.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Plútó bevonulása egy új jegybe mindig nyomot hagy az egész generációra. A Plútó valójában a generációk bolygója, a Plútó helyzete a házakban sokkal személyesebb, azt a helyet mutatja, ahol az ember szerepe sorsszerűen el van rendelve. A Plútó jelenleg a 9. mundánházban tranzitál: jellegzetessége a nyugtalanság. Így te is hajlamosabb leszel a kalandokra.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha célodat nem éred el hamar, elkeseredésre, megtorpanásra hajlasz, ezért rövid távú célokkal lehet téged leginkább kitartásra ösztönözni. Akkor válsz harmonikussá, ha mind a szellemi, mind a fizikai képességeid kielégítést nyernek. Rendkívüli kedvességeddel leveszed a környezetedet a lábáról, ezért nehéz téged „megbüntetni.” Ha már van gyermeked, hajlamos vagy arra, hogy a mércét túl magasra emeld, vele szemben túlzottak lesznek az elvárásaid.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Munkádban a legfontosabb az elővigyázatosság, előbb mindent alaposan átgondolsz, s minél jobban belemerülsz, annál nagyobb örömet találsz benne. Addig gyakorolod a különböző módszereket, míg tökéletesnek nem érzed magadat bennük. Megfelelő számodra mindenféle üzleti tevékenység, irányítás vagy szervezési tevékenység. Igényled az elvonultságot. Élvezed az olvasást, a zenét, valamint a praktikus hobbikat. A természetes tulajdonságaid gátlását okozza, ha gondatlan, rendetlen életmódra kényszerítenek, az előrehaladás lehetősége nélkül.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A születési jegyed szimbóluma az ember vizeskorsóval. Régi ábrázolási módja: ember helyett angyal öntötte a vizet, jelképezve ezzel, hogy az “élet vizét” az érzékelhetőn, megismerhetőn túli égi forrásból meríti, s szabadon hinti szét, érdemre való tekintet nélkül az emberiség javára. Az ősi keleti népeknél a víz a lelket jelentette: a lelket, mely az értelmen, s az ésszerűségen túlnézve intuíciójával, inspirációktól hajtva meglátja a lényeget, ugye jellemzők rád ezek a tulajdonságok?!






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygóid hatása, a szétterjedés, észrevehető viselkedésedben, a kötetlenségben, a határok be nem tartásának igényében. A Neptun ködössége nyilvánulhat meg abban, hogy nem szívesen nézel szembe a realitásokkal, inkább álmodozó vagy, aki az ideált, az ideálist keresi, melyet meg is találsz egy magasabb szférában. A Halak változó minőségű, negatív töltésű, víz elemű jegy. A változó minőség jelenti a körülményekhez való alkalmazkodást. A víz jelleg és stabilitáshiány keveredése a legfogékonyabbá tesz az összes többi jegyben született emberrel szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top