nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 02. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 02. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars hatása meglepetésszerű, öntudatos és nyugtalanító. A Marsot használhatod destruktívan és haragosan, harciasan, vagy pedig bátorsággal és erővel. A következő hétre világos, aktuális, rövid lejáratú célokat tűzz ki magad elé. Felemelkedést, sikert ott érsz el, ahol szükség lesz döntő erőbevetésre, nyomatékra, a „könyöklés” határozott alkalmazására.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Éberen őrködő jelenlét kell ahhoz, hogy az élet változásai közepette fenn tudd tartani azt, ami mindenen túlmutat, és átemel. Ma a Vénusz a kellemetlen erők nyakába egy finom, észrevehetetlen jármot rak, amely nem zúz és tör, hanem kényszer nélkül egymáshoz vezet, és a nehézségeket nem háborúval küzdi le, hanem helyes hozzáállással.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr jelzi a horoszkópban az utazásokat, különösen a rövidebb utakat, a fiú- és leánytestvéreket, gyermekeket, tisztviselőséget, beszédet, írást, könyvelést, titkári teendőket, a szomszédokkal kapcsolatos aktivitásokat, leveleket és postai kommunikációt, közlekedési eszközöket, kereskedelmet, ezekkel ma mindegyikkel kapcsolatba kerülhetsz.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold irányítja a személyes érdekeket, vágyakat, szükségleteket, magnetizmust, növést és termékenységet, az érintés szükségletét, mások tudatos befolyásolását. A Hold befolyása alá tartoznak a folyadékok, az eladás, hajózás, söripar, gondozás, és a nagy nyilvánosság. Ahol a Hold a születési horoszkópban áll, abban a jegyben és házban hat az érzelmekre, ott hoz izgalomba.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szív és a vérkeringés uralkodó bolygódhoz, a Naphoz tartozik. Innen erednek az olyan kifejezések, mint hogy szivesen, nagy szívű, szívből jövő, a szíve szavát követi. Az igény és a tevékenységi vágy – hogy bírom-e amit akarok, vagy akarom-e, amit bírok, szintén aláhúzza az Oroszlán jegyében gyökerező problematikát.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Szűz ember morálja kulcs a kozmikus morálhoz: “Add meg az Istennek, ami az Istené és a császárnak, ami a császáré” – ami végül is a kozmikus egységhez vezet. Ami a szíveden, az a szádon, és általában mindenről van véleményed. A gond és kellemetlenség erősen le tud hangolni. Különös jellegzetességed a gyűjtögetés, valamit mindig gyűjtesz, hol kártyanaptárt, hol szép üvegeket, hol csak a virágcsokrokat szárítgatod, de jó lenne, ha inkább értékes könyveket kezdenél gyűjteni. Ahhoz, hogy nyugalomban érezhesd magad főként a zöld, a barna, tengerészkék színek felelnek meg.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha a kereskedelemben vagy iparban dolgozol, fontos számodra, hogy a tárgyak, amelyeket készítesz, vagy árulsz, szépek, ízlésesek legyenek. A művészet sokféle ága kielégíti hajlamaidat. Vonzódsz az irodalomhoz, az írás művészetéhez. Az ékszerek fénye nemcsak elbűvöl, hanem készítésükben is szívesen veszel részt. Született hajlamaidnak nagyon megfelel a színjátszás, mivel az életben is ugyancsak szeretsz “szerepet játszani”. Tapintatod jó diplomatává tesz.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érdeklődésed a filozófia vagy metafizika felé fordul, és részt vállalhatsz társadalmi reform mozgalmakban is. Ne feledd azonban, hogy meglátásaidhoz tapasztalatokat kell szerezned, és ezt mások sem spórolhatják meg. A Plútó mindig életünk bizonyos vonatkozásainak halálát és megújulását jelzi. Ebben az esetben régi elképzeléseid, gondolkodásmódod és magatartásod átalakításáról lenne szó.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem figyelsz oda eléggé magadra, könnyen hízásnak indulhatsz. Előfordulhat, hogy túllősz a célon anyagilag is, és ekkor könnyelművé, pazarlóvá válsz. Türelmetlenségedben, ha nem sikerül célodat az első nekifutásra megvalósítani, könnyen feladod a harcot. A végletes változatosság-szeretet állhatatlansághoz vezethet! A lóhalálában vágtató típus túlságosan felületes, végletes lehet. Természetesen ezek a tulajdonságok kis arányokban és mértékben vannak nálad jelen.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz jelképezi a törekvést a biztonságra és a biztosságra. Ő a nagy tanító. Irányítja a formát, a fegyelmet, fegyelmezettséget, a rendet, uralkodik a tudományágak felett, mutatja a felelősséget, szervezettséget, ambíciót, a karrier megvalósításának alkalmasságát. Sajnos a Szaturnusz irányítja a korlátozásokat, szomorúságokat és késéseket is. A Szaturnusz kormányozza a tudományos törvényességet, a teóriát, idősebb személyeket, türelmet, az időpontok meghatározását, tradíciókat, konvencionalizmust, igazhitűséget, és az idő hatékony kihasználását.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz az újító, a reformátor, a modern előrehaladás serkentője, a szabadság és függetlenség jelképe. Az uránuszi emberről elmondható, hogy ötletszerű és ennél fogva kiszámíthatatlan. A számára különleges dolgokat szereti. Érdeklik a modern technika vívmányai. A forradalmár Uránusz uralma küzdelmet hoz. Az uránuszi függetlenség, szabadságvágy és a hagyománytisztelet hiánya ellentétesnek tűnik a szaturnuszi óvatossággal és higgadtsággal. Ha azonban közelebbről megvizsgáljuk a dolgot: nem éppen a forradalmár az, aki rendíthetetlenül és mereven ragaszkodik elképzeléseihez?






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun uralja a tengereket, óceánokat, folyadékokat, zenét, filmeket, színházakat és televíziót, a női szépség és vonzerő tudatos hangsúlyozását, vagyis a csábítást, álmokat, illúziót, csalódást, szellemiséget, ideálokat, miszticizmust, előérzetet. Kapcsolatban van mindazzal, amit az életben készpénznek veszünk minden gondolkodás nélkül, így sajnos te is elhiszel olyan dolgokat is, amit nem kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top