nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. április 3-tól 9-ig

Heti horoszkóp 2006. április 3-tól 9-ig





Kos

Annak köszönhetően, hogy a Nap a Kos jegyében jár, tele vagy energiával, életkedvvel. Nagy változások következhetnek be, akár új munkahely vagy berobbanó szerelem formájában, váratlan, új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás vagy költözés lehetősége sem. Jókedved tetőfokára hághat a hétvégére.
Szerelem: Szerelem terén is minden stimmel, ha van kapcsolatod, csak tovább erősödhet, ha még magányos vagy, akkor ismerkedj, jöhet az igazi.







Bika


Ez a hét a feszültségek időszaka. Indokolatlanul beleköthetsz másokba, s ezek után még úgy érezheted, ők a hibásak a kialakult helyzetért. Alapjában szelíd ember vagy, de most elveszítheted az önkontrollt. A hét végére a növő Hold szerencsésen megváltoztatja ezt a helyzetet, és végre újra alkalmas leszel társasági életre. Ha teheted, akkor itt az ideje, hogy szabadságra menj, és kipihend magad.
Szerelem: Párkapcsolatodban is keletkezhetnek feszültségek, próbáld kerülni a veszekedés kialakulásának lehetőségét. A szingli Bikák csak a hétvégén számíthatnak pozitív események bekövetkezésére.







Ikrek


Hétfőn és kedden saját jegyedben jár a Hold, ráadásul épp növekvő fázisban van, ezért te is újra feltöltődsz energiával. Szenvedélyes ember vagy, de mégis úgy érezheted, jobb, ha nem mutatod ki érzelmeidet. Márpedig vannak olyan családtagok, barátok a környezetedben, akiknek szükségük lenne arra, hogy néha érezzék, fontosak neked. Ne fogd vissza magad, időszerű lenne egy-két komolyabb beszélgetésbe belevágni.
Szerelem: Párkapcsolatodban is kedvező irányú javulásra számíthatsz, nem kell félned semmitől, amit közösen terveztek. Ha még magányos vagy, akkor a hét eleje kínál arra lehetőséget, hogy ismerkedj, flörtölj.







Rák

Nem érzed túl jól magad ezen a héten, köszönhető ez a Mars és a Hold találkozásának. Ez nem betegség, csupán általános rosszkedv, mely mostanra fizikai tüneteket is produkál állandó kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság formájában. Ideje, hogy kipihend magad, melyre jó lehetőséget kínál a hétvége. Ráadásul itt a tavasz, nagy változások következhetnek hamarosan életedben.
Szerelem: Párkapcsolatod ellaposodóban lehet, de ne aggódj, még semmi sincs veszve. Egyedülálló Rákoknak nem kedvez ez a hét, inkább pihenj, regenerálódj, a jövő hét jobb lehetőségeket kínál.







Oroszlán


Ezen a héten gondolataid az anyagiak körül forognak. Nem úgy alakultak terveid mostanában, mint ahogy arra számítottál, s ennek eredményét most érezheted csak igazán. Ez a probléma most lép előtérbe, hisz amire igazán kellene, arra most nem jut. Ha teheted ne kölcsönkéréssel, vagy hitellel old meg a problémádat, keress más utat! Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hétvége kedvező.
Szerelem:Szerelem terén is mintha napról napra csak akadályokba ütköznél, de ne aggódj, partneredtől megértésre számíthatsz. A magányos Oroszlánoknak csak a hétvége alkalmas új kapcsolat kialakulására.







Szűz

Valaki (vagy valami) alaposan felbosszanthat ezekben a napokban, s ez még a hétvégédre is kihat. Nem volt igaza az illetőnek, Te, pedig a meglepettségtől szinte szóhoz sem jutottál. Azonban mivel nem reagáltál az ügyre azon nyomban, így azt már később se tedd meg, csak újabb konfliktus kerekedhet a dologból. Nehéz lesz, de próbáld meg elfelejteni az esetet!
Szerelem: Vénusz munkálkodása miatt párkapcsolati téren is problémáid adódhatnak, ezek megoldását, halaszd a jövő hétre. Ha magányos vagy, flörtölésre alkalmasak ezek a napok, komoly kapcsolat megalapozására nem.







Mérleg

Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy karrieredet építsd, új munkát vagy mellékállást keress, új üzletet köss, vállalkozásba kezdj, de mindenképp valamilyen formában előrébb lépj. Különösen kedd és szerda kínál kiváló lehetőségeket, ha teheted, dolgozz inkább csapatban, úgy még sikeresebb lehetsz. A hétvégét viszont töltsd szigorúan pihenéssel.
Szerelem: Amennyiben párkapcsolatban élsz, úgy jobban teszed, ha most nem avatkozol párod dolgába, s így hamar lenyugszanak a kedélyek. Ha egyedül vagy a munkanapok nem, de a hétvége bizony hozhat jelentős fordulatot szerelem terén!







Skorpió

Hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni az egész világnak, hogy alkalmas vagy mindenféle feladatra, melyet rád akarnak bízni. Teljesen igazad van, de arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, mert a végén a feladatok egy részét nem tudod megfelelően elvégezni, s problémáid, kellemetlenségeid adódhatnak ebből!
Szerelem: Vénusz jótékony befolyása miatt szerelmi életed szinte biztos, hogy kimozdul a holtpontról, akár párkapcsolatban élsz, akár magányos vagy.







Nyilas

Néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg ennek a hétnek a napjait. Jól végzed el a munkád, de van valaki, aki kicsit irigy a tehetségedre, előmeneteledre, ezért megpróbál némi gondot okozni neked. Nem tud sokat tenni ellened, és a környezetedben dolgozó emberek továbbra is kedvelnek és kiállnak melletted. Fel a fejjel!
Szerelem: Előfordulhat, hogy egy harmadik tűnik fel a láthatáron. Őrizd meg a nyugalmadat minden körülmény között, hisz ez nem több egyszerű féltékenykedésnél. A magányos Nyilasok is érdekes találkozásra számíthatnak a napokban!







Bak


Kiváló üzleti lehetőség kínálkozik számodra a napokban, semmiképpen se utasítsd vissza a lehetőséget. Olyan dolgot kínálhatnak számodra, mely hosszútávra megalapozhatja a jövődet. Családod azonban félt egy esetleges veszteségtől, megpróbálhatnak lebeszélni a befektetésről, észérvekkel azonban meggyőzheted őket! Vigyázz, mert a Mars, – még a jó hatások ellenére is, kibillenthet az egyensúlyodból!
Szerelem: Ha eddig reménytelennek ítélted helyzetedet, akkor most bizony fordulhat a kocka, s jöhet a szerelem! Párkapcsolatban élőkre is kellemes napok várnak!







Vízöntő

Légy toleráns ezen a héten, mert jóindulatodat könnyen kihasználhatják, s türelmedet próbára teszik otthon és munkahelyeden egyaránt. Ha mégis sikerül valakinek átlépnie az „elég” határát, akkor abból komoly veszekedés alakulhat ki. Így csak Te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, s még akkor is lenyeled a sértéseket, amikor mások már rég visszavágtak volna! Kitartás!
Szerelem: Érthető, hogy nagyon unod a szingli életet, hát lépj, mozdulj ki otthonról, lehet pozitív eredménye! Ha viszont már van párod, bírd rá, hogy együtt menjetek, s élvezzétek a tavasz szépségeit.







Halak


A hét második felében Vénusz a Halak jegybe lép, s a Holddal együttesen érdekes hatással lesz rád. Többek közt, bármi áron szeretnéd elérni céljaidat. Ennek érdekében, akár a tisztességesség útjáról is letérsz. Nincs ezzel gond, amennyiben másoknak nem okozol ezzel gondot. Vigyázz, mert lépéseiddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek, s problémáid adódhatnak meggondolatlanságodból.
Szerelem: Érzelmek terén is várhat rád némi kellemetlenség, amelyre megoldást nyújt a hétvége nyugalma. Szingli Halaknak most inkább könnyed flörtökre van esélyük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top