Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 03. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma a Mars a törvénykezést jelző területen tranzitál az égen. Ez a tranzit néha pereskedést jelez, ami általában a hozzád közel álló üzleti partnereket, élet- vagy házastársadat is érinthetné. Próbáljátok meg peren kívül elintézni a dolgokat, vagy legalább anyagilag egyezségre jutni. Nyilvános ellenségek, pereskedések, veszekedések a társakkal, meggondolatlan házasság, állhatatlan szerelmi ügyek fémjelzik még ezeket az órákat.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mostanában igazán nem panaszkodhatsz, minden megy a maga lábán vagy a maga útján, mindez a te pozitív kisugárzásodnak köszönhető. Kreatív vagy művészi témákkal is foglalkoznod kell majd, üzleti vállalkozásod vagy munkád során. Előfordulhat, hogy új felettest kapsz, és akár még több is történhet annál, hogy csak tetszik neked. Tartsd be a jó öreg szabályt: „házi nyúlra nem lövünk”, akkor sem, ha igazán izgalmas lehetne kapcsolatot kezdeményezni egy nálad idősebb valakivel.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma a Halak jegyében jár. Sajnos még véletlenül sem találunk egyetlen olyan jelet sem, ami ezt a két jegyet harmonizálná. Szerelmi téren készülj fel arra, hogy ez az érzelem vagy kapcsolat, ami most van kialakulóban, nem lehet igazán tartós. Kár, hogy sem a Merkúr, sem a Halak jegye nem kitartó. Bizonyára szép célok jutnak most eszedbe, de nem nagyon lesz erőd, hogy ezeket véghez is vidd.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Közöld nyugodtan, hogy nem szereted a futó kapcsolatokat, ugyanis egy kapcsolatba minden energiádat képes vagy belefektetni. Határtalan fantáziából és mély érzelmekből építesz egy új világot magadnak, ahol csak te laksz, amit csak te ismersz. Titkos, mások számára láthatatlan és érthetetlen nyelven szeretsz kommunikálni kedveseddel. A másik elvesztését nagyon nehezen hevered ki. Nagyon hűséges vagy, hiszen addig nem is engedsz magadhoz közel senkit sem fizikailag, sem lelkileg, amíg érzelmileg nem kötődsz a másikhoz.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap tele lesz viharos érzelmekkel, kölcsönösen fel tudjátok „tüzelni” egymást. Neked imponál a kedvesed lelkesedése, nyíltsága, naiv csodálata, és ezt a folyamatosan sugárzó személyiségeddel sikerül mindig ki is vívnod. Nem vontok meg egymástól semmi jót, nagyon is tudjátok élvezni az életet. A mai napra mégis jellemzőek lesznek azok a bizonyos „nagy jelenetek”.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma jellegzetességével ellentétes jegyben áll, a Halak jegyében. Ha most kezdődne egy szerelmi kapcsolatod, az nagyon szépen és romantikusan indul. Kedvesed igazán szerelmes típus, aki verseket ír, szépeket mond, és nagyon sokat bókol, ezért te lassan engedsz, sőt teljesen elkábulsz. Csodálod partnered kreativitást, hiszen úgy gondolod, te soha nem tudnál ilyen szép szavakat kitalálni.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Döntési problémáidból adódik, hogy most a párkapcsolatodban elképzelhető olyan helyzet is, amikor egyszerre két partnered is van, a hagyományos szerelmi háromszögnek megfelelően. Az ilyen helyzetekbe talán azért is mégy bele, mert esetleg a régi kedvesedtől még nem tudsz elszakadni, de már az újra is igényed van. Ilyenkor alakul ki a jól ismert „átmeneti helyzet”. Végül majd valamelyik másik fél fog kilépni ebből a helyzetből, hiszen te nehezen tudod eldönteni, hogy végül is neked mi lenne igazán jó.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód a Skorpió, a Nyilas jegyében tranzitál még egy kicsit. Szerelmi téren ez a szenvedélyeket hozza magával. Mindketten nagyon át tudjátok adni magatokat az érzéseiteknek, csak a párod inkább rövidebb távon, míg te abszolút hosszú távon gondolkodsz. A kedvesed félti a függetlenségét, ezért hosszú távon nehézségek adódhatnak a kapcsolatban. Párod szeretne mindenkit megszerezni magának, na nem örökre, csak egy kicsit, ezért sokaknak udvarol, mindenkit „boldoggá akar tenni”.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma nem rólad mintázzák a hűség szobrát, lesz alkalmad bőven flörtölni. Számíts rá, hogy ez nagy botrányok okozója lehet, ám emiatt nem bomlik fel a már meglévő kapcsolatod. Párod is nagyon szeret téged, de nem rak kezedre bilincset. Éppen ezért is lehet a kapcsolatotok hosszú távú, mert megadjátok egymásnak a szabadságot, és biztosítani tudjátok a változatos életet, amire mindketten vágytok.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem könnyű a szerelem, főleg ebben az időszakban. Egy biztos, ha ki is alakulna, akkor is nagyon lassan fog beteljesülni, mert uralkodó bolygód a Szaturnusz nem érzi jól magát a szerelem jegyében. Nehezen engedsz közel magadhoz bárkit, vastag páncéllal véded érzékeny lelkedet. A párod könnyed, laza kapcsolatra vágyik, felelősségvállalás nélkül, te viszont semmit sem tartasz többre, mint a kitartást és a felelősséget.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód számára ellentétes jellemű jegyben kénytelen várakozni. Ezért fordulhat elő veled mostanában, esetleg ma is, hogy a megbeszélt időpontban, hogy nem érsz oda egy találkozásra. Persze ezt nem gonoszságból teszed, csak éppen esetleg képtelen vagy önmagadat korlátozni, és mindig a téged érő ingereknek engedelmeskedve mégy a magad feje után, és bele sem gondolsz abba, hogy neked valami kötelezettséged van, legtöbbször esetleg el is felejted.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód a Neptunusz, tulajdonságaival ellentétes jegyben tranzitál a Vizöntő jegyében. Szerelmed most nem a hagyományos mederben folyik. Minden párkapcsolattól védelmet vársz, ez pedig azok közé a szolgáltatások közé tartozik, amit a kedvesed nem igazán hajlandó megtenni. Ő szívesen hódít, harcol, rajong a szerelmedért, viszont egyáltalán nincs ínyére védelmezni, gondoskodni, babusgatni téged, órákon, napokon, hónapokon, vagy akár egy életen át lelkizni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top