Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 05. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ne csodálkozz, ha a környezeted rámenősnek tart vagy lát, ezt teszi veled a Mars agresszív ereje most, ami lehet a részedre nagyon hasznos, de lehetne nagyon káros is. Attól függően, hogyan használod. Ha képes vagy pozitív módon irányítani a dolgaidat, és ellenőrzöd percenként a viselkedésedet, és legalább háromóránként a cselekedeteidet, akkor a magad hasznára tudod fordítani, és le tudod győzni ezt a hatalmas belső energiát, és rengeteg munkát tudsz elvégezni, nagyon rövid idő alatt.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma képes leszel közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A környezeted nagyra fogja értékelni őszinteségedet. Szerelmi étvágyad fokozódik, de nem feltétlenül agresszív módon. Egy ilyenkor kezdődő új kapcsolat tartósnak ígérkezik, vagy legalábbis barátságban ér majd véget. Képes leszel felnőtt módjára viselkedni kapcsolataidban, megőrizve egyéniségedet anélkül, hogy basáskodnál valaki felett, vagy alázatos lennél.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód a Merkúr nem érzi jól magát a Halak jegyében. Egy beszédes bolygót hallgatásra kényszeríteni! Szeretsz jönni-menni, társaságról társaságra járni, sokat beszélgetni, információt cserélni, eszed ágában sincs otthon ülni és vigyázni a házra. Pedig a környezeted pontosan ezt kívánja ma tőled. Szeretteidnek pátyolgatásra, gondoskodásra van szüksége, lelki és fizikai támaszra egyaránt.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Máskor is, de ma különösen képes leszel megérezni, hogy beosztottaid milyen érzékenyek és sebezhetők, és ezzel nem élsz vissza. Sőt ellenkezőleg: működésbe lépnek anyai ösztöneid. Segíted a másikat a feladatok elvégzésében, mindenre lelkiismeretesen meg akarod tanítani. Alkalmazottaid nagyon is tisztában vannak a helyzetükkel, és ma véletlenül sem élnének vissza jóindulatoddal.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kicsit óvatosabbnak kellene lenned legalább is pénzügyekben, mert a Szaturnusz különben megrázza a grabancodat. Ha nem fognád vissza magad, társad egyszercsak azon venné észre magát, hogy az anyagi csőd felé közeledtek. Ugyanis te imádod az előkelő, gazdag helyeket, az élet napos oldalát. Általában a kedvesed aki megszerzi, és te pedig, akire elkölti. Kapcsolatotok nagyon tartós lesz, ha hasonló életcélokért küzdötök.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Párkapcsolatban hasznos a kritikai érzéked, mert később, amikor a szerelem már kihűlt, az addig csodálatra méltó különbségek már idegesítő tulajdonsággá alakulnak át: kedvesed szertelensége már képes fel is dühíteni téged, viszont a te folytonos kritikáid és rendmániád kicsinyes és kukacoskodó jellemzőkké válnak párod szemében. Kérd meg őt, hogy folyamatosan adjon hangot a tetszésének, mert ezzel növeli az önbizalmadat.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden lehetőséget megkapsz ma arra, hogy megszervezd az utazásodat, hogy társaságba menj, vagy bulizni, táncolni. A Vénusz a Vízöntőben kiszámíthatatlansága folytán izgalmas kalandokba sodorhat téged. Ha esetleg a környezeted valamiben nem is ért veled egyet, kompromisszumkészséged miatt hamar meg tudtok egyezni, nem lesz köztetek több napig tartó sértődés, mosolyszünet. Lehet, hogy csak azért „provokálsz” egy jó kis veszekedést, hogy utána kibékülhess.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Te a mély érzések embere vagy, barátaid közül némelyek pedig a könnyed cselekvéseké. Őket sokszor felületes, nagyzoló showmannek tartod, és nem is értik, miért viselkedsz velük olyan elutasitóan. Különben is, miért vagy mindig szomorú – kérdezhetnék –, hiszen az élet gyönyörű, élvezni kell, amit csak lehet. Ha a baráti körödben létezik Nyilas szülött, most itt az alkalom arra, hogy megtaníthasd, hogyan kell mögé nézni a dolgoknak.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Barátoddal nagyon hasonlítatok egymáshoz, ezért kitűnően meg is értitek egymást. A te lelkes természeted jól illik az ő kíváncsibb, és még kotnyelesebb jelleméhez. Nem is beszélve arról, hogy mindketten okosabbak vagytok a másiknál, és sokat vitatkoztok azon, hogy kinek van igaza. De ezek a viták nem mérgesednek el, hamar felbosszantjátok egymást, és egy perc múlva már el is felejtitek mi volt ennek az oka. Képesek vagytok együtt megváltani és felforgatni a világot. Imádtok utazni, lassan tervezni kellene a nyaralásokat, nem gondolod?






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem könnyű veled ma barátkozni. Megfontolt, és konformista vagy. Életcélod minél feljebb kerülni a ranglétrán, és minél tisztelettudóbb polgára lenni a társadalomnak. A baráti körödet ennyire nem érdeklik az effajta „földi” törekvések. Számukra a lényeg, hogy gondolatok, információk vegyék őket körül, és hogy ők is közölhessék gondolataikat, és átadhassák a megszerzett információkat.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ki nem állhatod a megszokott dolgokat. Kedvesed pedig rajong az újabb és újabb ötleteidért, csodál azért, hogy mennyi mindent ki tudsz találni. Ezért sok dolgot kipróbálhattok együtt, csakhogy amíg a párod érzelmileg lesz gazdagabb minden egyes közös élménytől, addig te minden történésből gondolati tanulságot vonsz le, és végig meg akarod őrizni identitásodat.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hagyomány szerinti uralkodód a Jupiter, a Skorpió jegyében áll. Ha ebben a jegyben született a kedvesed, vagy ebbe a jegybe esik az aszcendense, akkor szerelmetek egy életre szóló romantikus kapcsolattá nőheti ki magát. Meglátjátok egymásban az apró kis szeretni való részleteket, és imádjátok ezeket. Nagyon sokat lesztek együtt, és nagyon ragaszkodtok egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top