nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. április 10-tól 16-ig

Heti horoszkóp 2006. április 10-tól 16-ig





Kos

Ezekben a napokban nincs sok kedved dolgozni. Pedig tavasz van, így a feladatok is csak szaporodnak. Szerencsére a Merkúr közelít ahhoz, hogy végre átlépjen a saját jegyedbe, melynek köszönhetően újra elkezd gyorsan járni az eszed, új ötletekkel állsz elő. Nagyon szókimondóvá válsz, környezeted szerint már-már bosszantóan igazad van. Egy biztos: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Szerelem: Kapcsolatodban is itt az idő, hogy a problémás dolgokat lerendezd, újra átbeszéld partnereddel, hogyan tovább. Ha magányos vagy, akkor azzal, hogy nyitsz a világ felé, felhívhatod valaki figyelmét magadra…







Bika


Számos előjele mutatkozik a héten annak, hogy végre választ kaphass kétségeidre egy fontos terveddel kapcsolatban. Amit ezekben a napokban teszel, komoly hatással lehet a következő hetekre, hónapokra, anyagi és karrier szempontból is. Ha szükséged van támogatásra, akkor számíthatsz szeretteidre, mert Ők mindenben kitartanak melletted. Az is biztos, hogy a feszített tempó miatt a hétvégére teljesen kifáradsz.
Szerelem: Akár magányos vagy, akár nem, egy régi barát, vagy régi szerelem tűnhet fel életedben újra ezen a héten. Nagy meglepetésként érhet az esemény, s fel is kavarhatja lelkivilágodat. De vigyázz, ez az idill nem tarthat sokáig, ne járkálj a föld felett két lépéssel, nagyot eshetsz…







Ikrek


Pénteken a Mars végre elhagyja jegyedet, s átlép a Rákba. Addig is még feszült vagy, s ez kihat magánéletedre, munkádra egyaránt. Indokolatlan veszekedésekbe bonyolódhatsz, mindennaposak a súrlódások körülötted. Mintha szánt szándékkal keresnéd a bajt ezen a héten. Időszerű lenne elgondolkodnod mi az oka ennek a tarthatatlan állapotnak, s lerendezned a feszültséget okozó problémát.
Szerelem: Partnered türelmes veled, ez nagy szerencse, különben már kenyértörésre került volna a sor. A magányos Ikreknek nagy változás mutatkozik szombattól szerelmi életükben.







Rák

Jól alakulnak pénzügyeid, egzisztenciád is szilárd vagy végleg megszilárdulhat. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, melyre butaság lenne nemet mondani! Hisz nemcsak jól jön a váratlan ajánlat, hanem hosszútávon kamatoztathatod a kialakulóban lévő kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, s arra, hogy, ha most bebizonyítod, hogy értesz a szakmádhoz, máskor is felkínálják a pluszmunka lehetőségét.
Szerelem: A hét eleje kedvező, de a pénteken Rák jegybe lépő Mars okozhat konfliktust a meglévő kapcsolatokban. A szinglik ne bonyolódjanak flörtökbe, ez a hét nem kedvez új kapcsolat kialakításának.







Oroszlán


Vegyes hét áll előtted, lesznek jó és rossz pillanatai egyaránt. Egy biztos, olyan akadállyal is szembekerülhetsz, mely ellen túl sokat most nem tehetsz, ezért várj a nagyobb döntések meghozatalával egy kedvezőbb időszakra. Családi életedet is feszültség jellemezheti, könnyen elvesztheted a fejed, amelynek konfliktus lehet a vége. Próbáld a feszültséget magánnyal orvosolni.
Szerelem:: Ez a hét érdekes meglepetést tartogathat mind a magányosok, mind a párban élők számára. Egy Oroszlán mindig kész újabb szerelemre, melynek bekövetkeztére most igazán nagy esély van.







Szűz

Itt a tavasz, s itt van az ideje annak is, hogy végre Te is rendezz egy bulit. Az sem baj, ha házon kívülre szervezed, minden barátod nagyon fog örülni a meghívásnak. Az egész heti túlhajtottságnak jó ellenszere egy kis pihentető szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj, jól érezd magad, s olyan emberek vegyenek körül, akiket nagyon szeretsz!
Szerelem: A párkapcsolatban élő Szűz most frissességet, izgalmat vihet kissé ellaposodott kapcsolatába. Aki még magányos, vesse bele magát az ismerkedésbe, célba érhet…







Mérleg

Ez a hét a nagy elgondolkozások, mélázások ideje lehet. Hiába van itt a tavasz, nincs sok kedved ellátni feladataidat, amit környezeted nem biztos, hogy jó szemmel néz. Az élet nagy kérdésein gondolkodsz, mi hogyan működik, miért, s hogyan alakulnak bizonyos dolgok. Folyamatos töprengésedet végül másoknak sikerül megszakítaniuk, egy hétvégére szóló meghívással.
Szerelem: Párkapcsolatod jó és stabil. Igazán nem érdemes olyan dolgokon töprengeni, amelyek egy borús jövőt sejtetnek. Szingli Mérlegként úgy elmélázhatsz ezen a héten, hogy észre sem veszed, valaki igazán érdeklődik irántad.







Skorpió

Nálad gyakran abból adódnak a konfliktushelyzetek, hogy nem vagy hajlandó felvállalni azt, hogy beszélj a problémákról. Nem cselekszel helyesen, visszafojtod a bánatodat, dühödet, így nem csak Te nem tudod megoldani a gondjaidat, hanem a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy legalább jó tanácsokkal lássanak el. Ne várd meg, míg kirobban belőled a feszültség.
Szerelem: Párod igazán nem tehet arról, hogy mostanában nem mennek jól a dolgok. Ketten tehettek róla, ketten is oldhatjátok meg! Bár ez a hét nem a legkedvezőbb új kapcsolat kialakulására, de azért ne utasíts vissza semmilyen meghívást.







Nyilas

Tele vagy energiával, jókedvvel, mindennapra találsz munkád mellett egyéb elfoglaltságot is. Már megalapozott terveid vannak a nyárra, erre már nagyon készülsz, bizony rád fog férni némi pihenés. De amíg még kötelezettségeid vannak munkád terén, addig figyelj oda, nehogy elfeledkezz valami elvégzendő feladatról! Inkább koncentrálj a hosszú hétvégére.
Szerelem: Pároddal még időben egyezzetek meg a 3 napos hétvégéről, különben össze fogtok veszni, mert ketten kétfelé mennétek. A páratlan Nyilas fogadja a locsolókat, lehet köztük néhány kedves, régi ismerős…







Bak


Jó formában vagy a héten, tele erővel, energiával, aminek nekikezdesz sikerrel be is fejezed. Új ötletek fogannak meg benned, hosszú távú terveid születhetnek. Ne feledd viszont, hogy egyszerre inkább csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan sikerrel zárhatod. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak.
Szerelem: Párod is érdekes elvárásokat támaszt veled szemben, de szereted annyira, hogy most bármire igent mondj neki! A magányos Bakoknak soká lesz olyan jó lehetőségük új szerelem megérkezésére, mint ezen a héten!







Vízöntő

Mindig fontosak voltak baráti kapcsolataid, de ezen a héten lehet, hogy bizonyítanod is kell azt, hogy valóban lehet rád számítani. Amikor túl vagytok a gond megoldásán, itt az ideje, hogy közösen elmenjetek szórakozni is. Remekül érezheted magad, rég nem látott ismerősök is újra feltűnnek életedben, s ismét hosszútávon tervezhetsz velük.
Szerelem: Ha magányos vagy, ezen a héten minden esély megvan a mindent elsöprő szerelem megérkezésére. A párban élők rajongással szemlélik társuk minden mozdulatát, tettét.







Halak


Bár nem az a jellemző rád, hogy bármi áron vitába keveredj valakivel, de mégis az elmúlt hetekben annyi negatív dolog halmozódott fel benned, hogy ha nem adod végre ki magadból a dühödet, abból előbb-utóbb baj lesz, és esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki meg sem érdemli. Inkább törj össze magányosan pár tányért, s utána mosolyogj egy nagyot!
Szerelem: Párkapcsolatodra ugyanez vonatkozik, ne a társadon add ki dühödet. Ha magányos vagy, a jövő hét sokkal kedvezőbb új partner felbukkanására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top