nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 11. kedd)

Napi horoszkóp (04. 11. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az uralkodó bolygód a Mars még az Ikrek jegyében korbácsolja az indulatokat, és ezért van neked is veszekedős hangulatod, amely ma többször konfliktus helyzetet teremt, és perlekedésre buzdít téged. Tudsz uralkodni magadon, fogd termőre ezt a harci kedvet, és kerüld el az összetűzéseket, akkor nagyon sokra viheted, másokkal együtt. Nem a hangoddal kell védekezned, nem a becsületed forog kockán.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még a Vizöntő jegyében áll. Ez a barátság jegye, így te is valószinűleg vágysz a társaságra, és élvezni fogod a barátaiddal eltöltött órákat, és ők is örülni fognak annak, ha veled lehetnek. Alkalmas a nap arra is, hogy új barátokat keress, vagy szerezz magadnak. Ismerkedj bátran, most nem kockáztatsz semmit, sem egy újsághirdetéssel, sem egy internetes kereséssel.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Legyél különösen óvatos vezetés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod ma balesethez vezethetne. Fogd vissza magadat, nehogy hibázz. Kommunikációd pergő ritmusú és nagyon izgalmasnak fogod találni a vitákat, annyira izgalmasnak, hogy még gondolataid is összezavarodhatnak tőle. Ellenőrizz le minden új elképzelésedet és felismerésedet, mielőtt végleges döntésekre vagy következtetésekre jutnál.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mára már biztosan nem érzed magad elszigetelve, bizonyára nem vagy annyira bizonytalan, önbizalmad adott, és talán már nem gyötörnek a kétségek, így elkezdhetted újra a kapcsolatok kialakítását, és a másokkal való párbeszéd, társalgás útján keresheted a tudást, az ismereteket, és a megértést. Sok embernél ez az intenzívebb tanulás ideje, lehet, hogy egy-két kisebb-nagyobb utat is meg kell tenned ehhez, ezért földrajzilag is mozgékonyabbá válhatsz.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kezdhetnéd a napodat akár a tegnapi sikerek elkönyvelésével is. Jogosan érzed magad magabiztosnak, nyugodtnak, és habár nem tartasz feltétlenül igényt a közfigyelemre, erőfeszítéseid így is, úgy is meghozhatják neked a jutalmat, amit megérdemelsz. Remek alkalom előmeneteled jövőbeni lépéseinek megtervezésére, vagy a már eltervezett lépések megtételére.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kiváló ez a délelőtt a rutinmegbeszélésekre, és a délután a papírmunkák rendezésére is. Remek időszak a tanulásra bármely témakörben és ragyogó a termékeny eszmecserékre. Vegyél részt egy előadáson vagy tanfolyamon és vitasd meg a hallottakat a társaiddal. Szellemileg most friss vagy, éber és érdeklődő leszel, remek alkalom szellemi látókörödnek kiszélesítésére minden lehetséges módon.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Megfelelő alkalmaid nyílnak a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheted mások társaságát. Minden valószínűség szerint kellemes, szeretet teljes légkörben töltheted bárkivel ezt a két tucat órát. Szívesen adod is és fogadod is a szeretetet és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos lennél a féltékenykedésre, önzésre vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek benned, ezek kellemetlenné teszik a meghitt perceket.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kiváló időszak arra, hogy feldolgozd és kiselejtezd, vagy legyőzd tudattalan habitusaidat, esetleg múltadnak elfojtott hajtóerőit és érzelmeit. Most hatékonyan tudod kezelni ezeket, így megszabadulhatsz életednek nehezékeitől. Önmagádba tekintve nézd meg azt is, hogy hol tartasz most szellemileg. Mélyebben átlátod majd munkádat és annak értelmét. Vond ebbe bele a többieket is, és akkor mindnyájan hatékonyabbá válhattok.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitárul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem. Fizikailag és szellemileg is jó karban vagy, szervezeted ellenállóbb a betegségekkel szemben. Az egyetlen dolog, hogy ilyenkor hajlamos lehetsz, felszedni egy kis súlyfelesleget. Kapcsolataid nagyon kellemesen alakulnak. Több új ismeretségre tehetsz szert, mint általában.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem egészen érzi jól magát az uralkodó bolygód a Szaturnusz, az Oroszlán jegyében, a kockázatok, a szórakozások, az örömök területén. A pénzügyi kockázatok ma inkább negatív eredménnyel zárulnának. Próbálj meg előre felkészülni erre az időszakra, biztosítsd be anyagi helyzetedet, amennyire csak lehet. Ne kérj senkitől, és főleg ne adj senkinek hitelbe pénzt.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma bármi megtörténhet, amit egyéni fejlődésed érdekében meg kellene tapasztalnod, és ha menetközben ez kiborítónak tűnne, a végeredmény mindenképpen kellemes lesz. Legyél rugalmas, és próbáld meg készséggel kihasználni a felmerülő lehetőségeket. Értékrended változásokon megy keresztül, különösen, ahogy javaidhoz viszonyulsz. Ha tudatosan átgondolod a változtatásokat, és végre is hajtod azokat, akkor ez az időszak nem sok vizet fog zavarni.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Lényegében a belső erőviszonyok átrendezéséért és a szabadabb mozgástérért folyik a harcod, ha egyik fél sem elég rugalmas a változások elfogadásához, a szakítás szinte elkerülhetetlenné válik. Pályáján alkotó és újító módon halad, váratlan lehetőségek nyílhatnak arra, hogy valami egészen újat és mást tegyél. Még pályamódosításra is sor kerülhet, minden valószínűség szerint tudományos, műszaki, elektronikai vagy okkult irányban, illetve ezeken belül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top