Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 14. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód a Mars, ezen a héten még egy sietős jegyben, a változékony Ikrek jegyében áll. Ez nem teszi sem a Marsot, sem téged alkalmassá arra, hogy hosszú távra tervezz. Jobb lenne most a rövid távon nem megvalósítható, fontosabb döntéseidet pár hónapig félre tenni. A Hold együtt áll a Marssal, gondolkodásodat érzelmi szempontok jobban befolyásolják, mint a tárgyilagos megfontolás.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ebben az időszakban nagyon kedves, gyengéd romantikus szentimentális hangulatban vagy, ma egyáltalán nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod idődet eltölteni, hogy közös emlékeiteket felidézhessétek. Fontossá válik a számodra a család, ezért akarsz velük többet lenni. Nem látszik, hogy annyira szorgos kedvedben lennél, de ha mégis foglalkoznod kell az emberekkel, sikerre számíthatsz.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Izgalmas, új gondolatok jutnak ma eszedbe. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek meglepetések. Csinálj valami egészen más, különleges, ötletszerű dolgot. Lazíts: egyszerűen csak hagyd maguktól megtörténni az eseményeket és tarts velük. Éberebb, és szellemileg frissebb leszel, mint bármikor voltál, vagy bármikor leszel, ebben az évben. Mindent érdekesnek és izgalmasnak fogsz találni, bármi legyen is az.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Azok a problémák, amikről eddig nem akartál tudomást sem venni, amelyeket a szőnyeg alá sepertél, most felszínre kerülhetnek, különös tekintettel az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataidban. Minden kis apróságon idegeskedsz, ezt el kellene kerülnöd. Jobban figyelj oda, és a nehézségekkel rögtön nézz szembe. Eléggé energikus vagy, de komplikálod, vagy alá aknázod a helyzetedet, ha hagyod magad életed különböző területein szétcincálni magad.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem ismersz akadályokat. Nehézségek, ugyan mi az neked? Hiszen alig lesz ilyen. Vigyázz, ez sajnos nem marad mindig így, ezért jó, ha most leltárt készítesz, és mindent szilárdan bebiztosítasz arról, hogy ki tudja állni az esetleges sikerek vagy veszteségek viharait. Ha valami nem sikerül, gyorsan felejtsd el, és arra törekedj, hogy egy másik irányból próbálkozz. Nagyszerű alkalmaid nyílnak a következő napokban a pihenésre, ezek szervezésére kellene koncentrálnod.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tárgyalásokra nem a legalkalmasabb pillanatokat választasz ma, főleg azért, mert gondolkodásodban hajlamos leszel a túlzott szubjektivitásra. Tegyél erőfeszítéseket pártatlanságod megőrzése érdekében, és maradj nyitott mások véleményére és elképzelésére. Meg kellene tervezned lakóhelyed felújításával, átalakításával, karbantartásával kapcsolatos tennivalókat. Agyad most rá van állva az ingatlanügyletekben folyó tárgyalásokra, ezért ez egy alkalmas nap lehetne akár ingatlanvásárlásra is.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Remek alkalom arra, hogy kimozdulj otthonról, és szórakozni menj kedveseddel vagy családoddal. Csak ne vidd túlzásba az étel és italfogyasztást. A körültekintést és a diszkréciót igénylő kapcsolatokra egyszerűen alkalmatlannak fogod érezni magadat. Ha egy kapcsolat most kezdődik el, semmiképp se kötelezd el magadat, amíg meg nem bizonyosodsz arról, hogy valóban hosszabb távra szól.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Otthonod lehet, hogy váratlanul javításokra szorul, vagy háztartási eszközeid robbannak le, vagy magát a lakóhelyedet változtatod meg. Családi életednek bármely olyan feszültsége, amibe már-már belefásultál vagy próbáltad figyelmen kívül hagyni, most fókuszpontba kerülhet, így kénytelen leszel szembesülni vele. Itt az ideje, hogy közös erővel javíts és változtass a kapcsolataidon, hogy azok tovább tudjanak fejlődni.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha valóban önálló életet kezdesz, gondosan ügyelj arra, hogy a lakás pontosan olyan legyen, mint amilyent valaha elképzeltél magadnak, és aminek hosszú távon örülni tudsz, mert később esetleg nagyon nehéz lesz eladnod. Eljött az ideje annak is, hogy egy kicsit magadba is nézz, és hogy figyelj a személyes fejlődésedre, és teremts biztos bázist otthonodból.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Lassan szembe kell nézned az élet olyan dolgaival is, amit talán magad előtt is letagadsz, vagy nem veszel tudomásul, vagy elhanyagolsz. Talán most kellene törődnöd a lelki élettel, s a későbbi életekkel, az elmúlás lényegi valóságával. Talán most kellene igazán törődnöd a vagyonod, tulajdonjogaid igazgatásával. Előfordulhatnak nagyobb volumenű anyagi tevékenységek is ebben az időben, és igyekezz a lelki biztonságod megőrzésének valamilyen módját is keresni.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Fejlődj és próbáld igazi énedet kifejezni. Sokat tanulhatsz azoktól az érdekes és különös emberektől, akikkel most összehoz a sorsod. Kreativitásod és önkifejezésed előtt most szabad az út. Éppenséggel olyannyira könnyű a dolgod, hogy néha tétlenül hagyod elúszni az alkalmat. Ne vesztegesd az időt. Mondd el most szeretteidnek, hogyan érzel irántuk.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Előfordulhatnak váratlan, nyugtalanító változások a szüleiddel, vagy felmenőági rokonságoddal kapcsolatban. De problémák adódhatnak rokonokkal, barátokkal is, valószínűleg azért, mert szabadulni próbálsz minden korlátozás alól, hogy igazán önmagad lehess. E vágyadat úgy fejezheted ki, mint egy lázadást: minden hatalommal vagy hatalmi szóval szemben. Ennek egy olyan időszaknak kell lennie, amely alkalmat teremt személyes szabadságodnak kiterjesztésére és életed alkotó jellegű megváltoztatására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top