nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 15. szombat)

Napi horoszkóp (04. 15. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nyugodj meg, elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de kizárólag csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyekhez személyesen és érzelmileg is tudsz kötődni. Érzelmeid és vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberek társaságát keresd, akik képesek kiváltani belőled az ilyen érzelmeket.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma mindenféle alkotó tevékenységed előnyt élvez, még akkor is, ha csak otthonod csinosításáról van szó, és nem kell feltétlenül Picassónak lenni ehhez. Innovatív vállalkozásokba való befektetésekhez is kedvező a bolygóállás, különösen más, hasonlóan jó tranzitokkal együtt. Egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet, nem esik nehezedre önmagadat adni, és életkedveddel vonzást gyakorolhatsz az ellenkező neműekre is.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma több remek alkalmad is nyílik arra, hogy megoldj olyan régen keletkezett problémákat, amelyeket eddig nem sikerült kijavítani. Reméljük, nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami nagyon jó dolog lesz, mert egész nap mindenki új ötletekkel bombáz majd téged. Most csak próbáld megjegyezni ezeket, akár úgy, hogy leírod őket egy cetlire vagy füzetbe, és máskor majd kidolgozod őket ennél sokkal részletesebben.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Dolgozz hatékonyabban a problémák megoldásán, és akkor nagyon sokra viheted. Ma egyszerre több irányba húz a szíved. Természetesen ez felbillenti belső egyensúlyodat, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Problémáid adódhatnak az ellenkező neműekkel is. Vonzalmad ébredhet egy hozzád képest egészen másféle személyiség iránt.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kedvező időszakod következik a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására és szinte bármilyen pénzügyi tranzakcióra. A mai napot töltsd barátaid társaságában, mindnyájan jól fogjátok érezni magatokat. Ma jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Egy barátod révén valamilyen lehetőséghez juthatsz. Ne felejts el élni ezzel a lehetőséggel, és ne felejtsd el, hogy ki juttatott hozzá!






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mostanra időzítsd a családi látogatások, családi ügyek tervezését, intézését – mit tegyél a hét végén vagy a szabadság alatt, kinek mi legyen a dolga, mikor fektessen be, vagy milyen nyakkendőt vegyen ajándékba apunak, stb. Ha nagyon igyekszel, most függetlenítheted magad minden dogmától, belénk sulykolt felfogástól és mások elvárásaitól, félelmeitől is. Képes leszel megtalálni a fogást mindazon, amit igazán akarsz, amire szükséged van, amit el szeretnél érni ebben az életben.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hajlamos vagy sajnos ebben az időszakban a mirigyekkel kapcsolatos egészségügyi zavarokra, illetve menstruációs zavarokkal küzdő embereknek komoly nehézségeik támadhatnak e tranzit idején. Nagyon szerelmesnek is érezheted magadat, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is. Ez a mai nap kiválthatja belőled anyáskodó ösztöneidet és ezt vagy meleg szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kihívások érhetnek, amelyek arra kényszeríthetnek, hogy tudatosítsd magadban, hogyan is állsz valójában a különböző ügyekkel. Amint így, ennek fényében közelről megvizsgálod magadat, elképzeléseid és céljaid gyökeresen megváltozhatnak. Családi és szakmai életedben is változások állhatnak elő, a benned végbemenő változások tükrében.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pénzügyekre kedvező ez az időszak, még spekulációs befektetésre is, ha nem túl kacifántos dologról van szó. Közérzeted jó. Ajánlatos ilyenkor valamilyen fizikai tevékenységet, sportot végezni, lehetőleg a szabadban. Keresd az új tapasztalatokat, melyek szélesítik látókörödet és segítik személyes fejlődésedet. Érezd jól magad, akkor békét tudsz magad körül teremteni.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha most egy új kapcsolatod kezdődik, az sok szempontból izgalmas,és értékes lehet, de ne számíts tartósságra. Új, feltehetően rövid életű barátságok szövődhetnek, amelyek fejlődésed szempontjából akár utólag visszatekintve is értékesnek bizonyulhatnak, és váratlan lehetőségeket biztosítanak ahhoz, hogy új dolgokba fogj. Élénknek és izgatottnak érzed magad, ne akarj ellenállni az ilyenkor bekövetkező változásoknak.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A már bajban lévő kapcsolatok vagy házasságok – akár beismeritek ezt, akár nem – nehezen élik túl ezt a bomlasztó tranzitot. A jó házasság viszont alkalmazkodni tud és erősebbé válik. Minden ilyenkor kezdődő új szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat, de rövid életűnek látszik. Legjobb megvárni a tranzit végét mielőtt elköteleznéd magad. Az önkifejezés új, szabadabb útját keresi ilyenkor az ember, és nem is nyugszik, amíg azt meg nem találta.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Szabadnak kell lenned, hogy igazi énedet tudd élni, és ez tudatosan, vagy nem, szándékosan vagy akaratlanul, így vagy úgy de be is fog következni. Könnyebb dolgod lesz, ha beállsz ebbe az irányba. Változásokon megy keresztül az életed, és ha megpróbálsz ellenállni, az könnyen balesetveszélyhez vezethet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top