Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 17. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód a Mars, saját helyétől 90 fokra áll. Ez úgy hat, mint amikor az ember, mértani pontossággal függőlegesen szeretne megmászni egy falat, elér a tetejére, és zsupsz már le is esett. Mindez inkább az otthonodat érinti, és a családodat. Feltétlen figyelmet érdemel, mert ez a bolygó nemcsak veszekszik, hanem tüzeskedik is, ezért érdemes ellenőrizni a „tüzes” dolgokat, mint tűzhely, konvektor, gázbojler, stb. Az sem ártana, ha ellenőriztetnéd a működésüket.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mostanában türelmetlen vagy, talán képtelen is arra, hogy teljes szívvel, önzetlenül segíts, netán szolgálj, vagy gondoskodj másokról ebben az időszakban, ha Igy érzed, akkor inkább ne tegyél semmit. Ahhoz, hogy a mai napon, a maximális fokon teljesíts, nagyon őszinte odaadással kell másokon segítened, mert ha bármilyen – akár lelki – ellenszolgáltatás reményében cselekednél, nem lesz nyugtod.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma sokat kell majd kommunikálnod, többnyire neked kell ebben is a kezdeményező szerepet vállalnod. Úgy érezheted, hogy muszáj valakivel megbeszélned a dolgokat és nagyon közlékennyé válhatsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra, ha nem feledkezel meg néha leállni és meghallgatni a többieket is. Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod céljaidat, szándékaidat







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ki szeretnél szakadni a normális, hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagynád el megszokott környezetednek biztonságát. Mit szólnál valami új tantárgy felvételéhez, vagy egy kis szellemi kalandozáshoz odahaza, mint pl. könyv olvasás, meditáció vagy egy képzeletbeli utazás valahová? Ébredj fel, az életet élni kell, és talán csak az az egyedüli baj, hogy nagyon unatkozol. Szakadj ki a régi rutinokból, szokásokból.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma rendkívül ambiciózus leszel, és jó is ez a nap érdekeid előmozdítására egy bizonyos pontig. Mások céljaival és nézeteivel szembeni figyelmetlenséged vagy érzéketlenséged ellened fordulhat, ha konfliktusok merülnek fel, próbáld megőrizni tárgyilagosságodat és állj készen álláspontod megváltoztatására, ha az hibásnak bizonyul. Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába vagy szakmádba, de ha mégis ezt kell tenned, legalább maradj tárgyilagos és tartsd magad „takarékon”, amennyire csak lehet.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a tranzit kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások, szerződések megszövegezésére, vagy jogászokkal, illetve más szakértőkkel való konzultációkra. Szellemi ösztönzésre van ma szükséged leginkább a másokkal való eszmecsere révén. Remek alkalom arra, hogy házastársaddal, vagy partnereddel leülj beszélgetni és szóvá tedd mindazt, ami régóta gyűlik a felszín alatt – vagy hagyod hogy ők fejtsék ki a véleményüket neked.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Alkalmas nap tárgyalások lebonyolítására, főleg szórakozással vagy hölgyeknek szánt termékekkel összefüggő témákban. Kreativitásodat serkenti e tranzit, a képzőművészeteket minden szempontból értékelni fogod. Ma még a legszemérmesebbek is minden nehézség nélkül kifejezhetik érzelmeiket, vonzalmukat szeretteik iránt. Ugyancsak alkalmas ez a pillanat, hogy kedvező benyomást gyakorolj valakire.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érdeklődésed mély és jelentőségteljes témák felé fordul és ez meg is fog mutatkozni minden megnyilvánulásodban. Pillanatnyilag kevesebbet foglalkozol majd kevésbé fontos dolgokkal. Kiváló időszak ez kutatómunkák végzésére. Most igazán eleget tudsz tenni feladataidnak, megalapozva bármilyen terv kivitelezését. Fogékonyabb leszel a rejtélyes, mély titkos dolog iránt, különösen, ami az intellektualitást érinti.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vigyázz az arcodra, és a fejedre, mert a Plútó most könnyen odabiggyesztheti a névjegyét, vagyis sebhelyét. Általában bátor, merész leszel, kise elbizakodottsággal, vitatkozásra való hajlammal, és meggondolatlansággal spékelve. Könnyen elfordulhatnak tűzkárok, forrázások, vagy bőrsérülések. Próbáld meg visszafogni magad, ne mutasd ki, hogy mennyire izgulsz!






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelem tekintetében nehéz időszak lesz egy kicsit. Anyagi ügyekben valószínűleg mélypont várható. Túlságosan le vagy foglalva azzal, hogy hatásossá tedd, érvényesítsd önmagadat a világban és épp ennek a tapasztalatnak eredményeként, tanulod meg, hogy hogyan kell érvényesülni. Úgy lehet a legkönnyebben kezelni ezeket a problémákat, hogy nem hagyod érzelmeidet eluralkodni. Kiváló alkalom arra, hogy életedben változtatásokat kezdeményezz.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szabadság és az izgalmak hoznak leginkább lázba. Ha meglévő kapcsolatodból ez hiányzik, ideje alakítani rajta, hogy abból se hiányozzon. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet, hacsak benne nem vagy már egyben. Ez valamilyen szempontból szokatlan lesz minden eddigihez képest és nagyon is tartóssá válhat, mindvégig megőrizve érdekességét és szabad jellegét.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Energiaszinted meglehetősen alacsony. Legjobb, ha minél könnyedebben veszed a dolgokat és kerülöd a fizikai megterhelést. Fertőzések léphetnek fel, ne engedd tehát kitenni magad a betegségeknek. Különböző vereségek érhetnének. Az események súlya alatt arra kényszerülhetsz, hogy saját kardodba dőlj. Ne veszítsd el a kedvedet. A dolgok másként látszanak majd. Ne feledd, csak valamely terved vagy próbálkozásod fulladhat kudarcba, Te nem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top