Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 20. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Családi veszekedések, viták, sőt botrányok alakulhatnak ki ezen a mai napon, különösen akkor, ha együtt laksz még a szüleiddel, talán jobb lenne ma nem otthon aludnod. Ha még is együtt kell lenned velük, akkor próbáld meg tudatosan csillapítani a feszültségeket. Figyelj nagyon magadra. Feltehetően a tudatalattidból bukkannak elő vágyak és törekvések, ezek rejlenek a felmerülő problémák hátterében.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha az új kapcsolatod viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor az tényleg gyökeresen meg fogja változtatni az életedet. Nagyfokú szabadságot kell majd adnotok egymásnak, és ez már önmagában is egy új élmény lehet a számodra. Ma az emberek társaságát kellene keresned, akik mások, mint amilyen te vagy, vagy mások meglévő barátaidnál. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni sajnos az Uránuszi izgalmasság, másság, és rövid életűség jegyeit is.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Minden bizonnyal rengeteg papírmunka, értekezletek és megbeszélése sora vár rád ebben az időszakban. A szokásosnál többet kell kommunikálnod. De ne akard egoista alapon megközelíteni a dolgokat. Próbáld meg visszafogni magadat, hogy ne kelts heves ellenállást. Ha viszont mások lépnek fel így veled szemben, vagy mégis problémák merülnének fel, inkább várd ki a jobb időszakot álláspontod elfogadtatásával. Másrészt állj készen lemondani a nyilvánvalóan idejét múlt nézeteidről. Vesztett ügyek mellett ne kardoskodj!







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Képes leszel értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Különösen a nőkkel fogod tudni jól megértetni magadat. Könnyen teremtesz ma kapcsolatokat, és érzelmi támasza lehetsz másoknak. Lehetséges, hogy könnyedén be tudsz illeszkedni egy idegen társaságba is, ha barátságosan hívnak.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülsz és ez életednek minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen pénzügyi kapcsolataid lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhatsz. A szokásosnál könnyebbnek találod az esetleges személyes problémák rendezését és ennek most el is jött az ideje. Barátaiddal kellemes estéket tölthetsz együtt.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kiváló időpont szakmai előmeneteled tervének részletes kidolgozásához. Ha pontról pontra haladsz, valószínűleg minden simán fog alakulni. Könnyen kommunikálsz, tárgyalókészséged jó, csak nehogy a túlzott szubjektivitás hibájába essél. Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes leszel. Szellemileg éber vagy és jól tudsz koncentrálni. Töltheted otthontervezéssel is az időt.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörbe töltöd partnereddel ezt a napot. Szívesen adsz is, kapsz is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napodat, hacsak nem teszel valamit ellene. Nagyszerű alkalmak nyílnak az otthoni szórakozásra is, barátaid értékelni fogják vendégszeretetedet. Talán még találkozhatsz is valakivel, aki viszonozza gyengédségedet.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma kifejezett igényed támad arra, hogy a szépművészetnek adózz, talán meg kellene látogatnod egy tárlatot, vagy egy kiállítást. Örvendetes munkát ígér a nap, írásbeli dolgokban való eredményeket, vagy írókkal kapcsolatos sikereket, szeretetreméltó jellemet, és kifejezetten termékeny értelmi világot jelez. Jól tudsz közvetíteni a családtagok között. Eredményes rövid utazásokat tehetsz. Sok lehetőséged adódik a tréfálkozásra, ahol minden gúnyt mellőzni lehet.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az olyan munka lesz a legmegfelelőbb a számodra, amelyhez lelkesedés kell, és a lendületes haladást szemmel látható eredmény kíséri. Betegségeid gyulladásos alapúak, vagy meggondolatlanság következményei. Krízis esetén érzelmeidnek adj hangot, amivel nagyobb részt levezetheted belső feszültségedet. Komoly krízis esetén a kitartó helyben maradás mellett az okok alapos kikutatása segíthet.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A Vénusz most nagyon barátságos arckifejezéssel ruház fel, aki udvarias, és nagy érdeklődést tanúsít minden iránt, ami szép, zene, ének, tánc, színház. Rendkívül kellemes hangulatban leszel, és hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés ebben az időszakban. Barátkozó és mulatozó kedvedben vagy, nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy vakációra indulj, és ott jól érezd magad.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sok titkos ellenséget hozhat ez a mai nap neked, viszont nagy állatok révén komoly nyereséghez juttathat. Titkos szerelmi ügyek is jöhetnek az életedbe, melynek lebukás, és veszekedés lehetne a következménye. Vigyázz, mert jelenlegi társad nagyon féltékeny. Ha viszont Te is hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sok titkos ellenséget hozhat ez a mai nap neked, viszont nagy állatok révén komoly nyereséghez juttathat. Titkos szerelmi ügyek is jöhetnek az életedbe, melynek lebukás, és veszekedés lehetne a következménye. Vigyázz, mert jelenlegi társad nagyon féltékeny. Ha viszont Te is hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top