nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. április 24-tõl 30-ig

Heti horoszkóp 2006. április 24-tõl 30-ig





Kos

A Hold és a Merkúr együttállása most annak a Kosnak kedvez igazán, aki már nagyon szeretné megoldani anyagi problémáit. Egészséged is rakoncátlankodhat a héten, de ez elsősorban lelki problémáidnak eredménye. Az állandó stressz most jön ki rajtad, ideje lenne, hogy pihenj néhány napot, s utána újult erővel tudod befejezni függőben maradt dolgaidat!
Szerelem: Ha van párod, most tisztázhatjátok a fennálló problémákat, új lappal kezdhettek, mentsétek a menthetőt! Ha még magányos vagy, a hét közepe igazán neked kedvez, hogy flörtölj, ismerkedj!







Bika


Egész komoly problémát kell megoldanod ezekben a napokban, s ha úgy érzed, nem boldogulsz vele, ne szégyellj segítséget kérni. Akár családtaghoz, akár baráthoz, esetleg munkatárshoz fordulsz, szívesen fognak tanácsot adni, sőt a munka nehezebb részében akár aktívan is részt vállalnak. Utána a hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés, hisz a Nap és a Hold pénteken találkoznak saját jegyedben!
Szerelem: Szerelemre most aztán igazán kedvező napok jönnek! Régi kapcsolatodat felturbózhatod, de kereshetsz magadnak új partnert is!







Ikrek


Érzelmi, erkölcsi vagy anyagi válságodon lassan túlteszed magad. Talán nem is volt akkora a baj, mint, ahogyan elsőre érezted. Habár hibáztál néhány dologban az elmúlt hetekben, de ahelyett, hogy magadba fordulsz, s elkedvetlenedsz, inkább beszéld meg a félreértéseket az illetékesekkel, s kiderülhet, ők nem is haragszanak annyira, mint gondolnád. Különösen a vasárnap kedvez neked, hisz jegyedbe lép a Hold.
Szerelem: Ha párkapcsolatoddal is problémád van, mindenképp tisztázd a dolgokat, mert csak még nagyobb félreértés kerekedik a dologból. Párkeresésre ezek a napok a magányos Ikreknek nem igazán kedveznek.







Rák

Igazán kedvező kilátásaid vannak ezekben a napokban, munka, párkapcsolati és üzleti téren egyaránt. A hétvégéig komoly sikereket könyvelhetsz el, de ezért tenned is kell. Semmi nem történik magától, de ha megteszed az első lépéseket, az élet szinte tálcán fogja kínálni a lehetőségeket! Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved, az első buktatónál! Állj fel, és mutasd meg mit tudsz!
Szerelem: Partnerkapcsolatodban viszont jól mennek a dolgok, igazán nincs miért aggódni. A szingli Rákok is vegyék fel a legjobb rucijukat, és induljanak párkereső túrára!







Oroszlán


Igen nagy erényed, hogy mindig jó szociális érzékkel rendelkeztél, de ne akard a világ összes gondját, baját a saját válladra venni. Nem segíthetsz mindenkinek, sőt ha megteszed, kihasználhatják a jóindulatodat, és naivságodat. Ha segíteni támad kedved, akkor segíts családtagjaidnak, barátaidnak, s ne feledkezz el magadról sem, számos problémát meg kell még oldanod!
Szerelem:: Párkapcsolatodban is akadhat gond, de ezt igazán gyorsan le tudod rendezni, ne halogasd! Egyedül vagy? Járj nyitott szemmel, és vedd észre, hogy lenne, aki csapja a szelet…







Szűz

Egy régóta húzódó problémás ügy kerülhet előtérbe ezen a héten, amely igencsak kibillenthet az egyensúlyodból. Az, hogy még mindig függőben van ez az ügy, részben te is tehetsz, s most itt az ideje, hogy lerendezd ezt a dolgot. Ne várd, hogy valaki más oldja meg helyetted ezt a problémát, mérlegeld a lehetőségeidet, és ess neki a feladat megoldásának.
Szerelem: Elképzelhető, hogy egy régmúlt kapcsolat emléke felzaklathatja lelkivilágodat. Jusson eszedbe, amikor vége lett annak a kapcsolatnak, mennyire fájt… Nem éri meg kockáztatni, különösen, ha el vagy kötelezve…







Mérleg

Végre oldódhat a múlt héten felgyülemlett feszültség! A megfelelő csillagállás hozzásegít lerendezetlen dolgaid mihamarabbi befejezéséhez. Ha lakáseladáson, új munkahelyen, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló terveid megvalósításához vagy a tervek megkezdéséhez. Ne halogasd a kezdést, csak te látnád kárát…
Szerelem: Akár független vagy, akár van valakid, új szerelem is beléphet az életedbe! Akik már elkötelezettek, alaposan gondolják meg, érdemes-e belevágni ebbe a kalandba!







Skorpió

Bármibe is kezdesz ezen a héten, azt sikerrel véghez is viheted. De arra feltétlenül figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, különben a hétvége előtti elszámoláskor kellemetlen pillanatokban lehet részed. A hét utolsó két napja ugyanakkor kellemes meglepetést tartogat a számodra, semmilyen buli meghívást, társasági eseményt ne utasíts vissza! Érezd jól magad!
Szerelem: Párban élőknek szép napok következnek. Aki magányos készülődjön a hétvégére! Nagy fordulat következhet!







Nyilas

Ezek a napok a töprengésnek, mélázásnak kedveznek, most nem igazán vagy alkalmas arra, hogy nagyszabású dolgokat véghezvigyél. Régi dolgokon gondolkodsz, sokszor olyanokon, amelyek már rég nem aktuálisak. Viszont valóban lenne egy-két ügy, amit le kellene végre zárni. Ha halogatod ezek befejezését, csak magadnak ártasz! Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Szerelem: Szerelmi ügyeidet is rendbe kell tenned, a galiba csak fokozódik, ha homokba dugod a fejed. Ha magányos vagy, ezek a napok nem igazán kedveznek számodra.







Bak


Úgy érzed, mintha egy világ fogott össze ellened! Pedig dehogy! Csupán bal lábbal keltél föl, s ez a következő napjaidat is meghatározza. Itt az ideje, hogy körbenézz, és kiderüljön, senki nincs ellened, sokkal inkább melletted. Se otthon, se a baráti körödben, se a munkahelyeden nincsenek „esküdt ellenségek”. Szánj némi időt a pihenésnek, s buta gondolataidnak is gyorsan nyoma veszhet!
Szerelem: Partnerkapcsolatodba se akarj olyat belemagyarázni, aminek nyoma sincs. Még szerencse, hogy „másik feled” türelmes hozzád. Ha magányos vagy, nem lehetetlen, hogy találkozz valakivel, de nehogy félreismerjen idő előtt.







Vízöntő

Régi terveid, ötleteid kerülhetnek újra előtérbe ezen a héten. Új vállalkozás, új munka, tanulás vagy a rég áhított szabadság lehetősége fellelkesít. De mielőtt bármibe is belevágsz, alaposan gondold át minden lépésedet, hogy sehol ne érhessen kellemetlen meglepetés! És bánj óvatosan a pénzzel, többet költenél, mint amennyire lehetőséged van! Gondold át alaposan anyagi lehetőségeidet!
Szerelem: Partnerkapcsolatod rendben van, igazán nincs miért aggódni. Ha magányos vagy, pénteken és szombaton szinte bárkinek elcsavarhatod a fejét!







Halak


Ezekben a hetekben, s a következő hónapokban is, ha teheted, szánj némi időt a tanulásra is. Keress valami olyan elfoglaltságot, amely leköt, esetleg kérd ki családod véleményét, tanácsát is. Ha kritika ér, az nem a lelkivilágod szétrombolására irányul, hanem építő jellegű, hasznod származhat belőle! Ideje, hogy meglásd végre a saját szemedben is a gerendát.
Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje egy alapos beszélgetésnek. Nem láthatod kárát, ha őszinte leszel! Ne búsulj akkor se, ha még magányos vagy. Bár ezek a napok nem a legkedvezőbbek, de a jövő hét már az lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top