Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 26. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Legszívesebben most otthon maradnál, mert egy jó adag magánéletre van szükséged. Talán jót tenne, ha meglátogatnád szüleidet, vagy meghívhatnád magadhoz őket. Természetesen meg van ennek is a kockázata, hogy nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan te szeretnéd, mert még mindig nem értenek meg téged. Jó lenne, ha elbeszélgetnétek a családi vagyonról, tulajdonról, földekről. Itt az ideje annak is, hogy kiselejtezd a felesleges magazinokat, újságokat a polcokról, amit az idők folyamán összegyűjtöttél, és már nincs szüksége rá senkinek.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ne csodálkozz azon, ha e-mail címedre ma több pikáns vicc érkezik, hiszen a kommunikációs bolygód a 12. házban áll. Telefonbeszélgetéseid ma túlságosan is kimértekké válnak attól függetlenül, hogy nem szeretsz locsogni, fecsegni, inkább a mélyebbre ható tartalmas diskurzust részesítenéd előnyben, de ez nem telefontéma. Gondolataid jelenleg a „mögöttes” tartalommal foglalkoznak, és a dolgok lényegét szeretnéd megérteni.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó neked, aki a különcségeket és furcsaságokat szereted. Most láthatod az élet visszás vagy nevetséges oldalát is. Tudsz a kulisszák mögül is kommunikálni, mint pl. egy sikeres üzletember tanácsadója. Figyelemre méltó, hogy mennyi mindenre emlékszel, és milyen kitűnő asszociációs képességed van. Elképzelhetővé válik az is, hogy a szimbólumok világához való érzéked felhasználásával olyan verseket vagy prózát írsz, amelyek mélyen megérintik majd az olvasóidat.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Fejlett képzelőerőd, fantáziád ma megcsalhat, és fennáll annak a veszélye, hogy összekevered az álmokat a valósággal. Ma valamiért hiányzik belőled az intellektuális irányultság. Előfordulhat, hogy a lineáris, spontán gondolkodásod egy kicsit késik, mert szükséged van arra, hogy tovább időzz a misztikus fázisban. Ma nagyon jól el tudod foglalni magad akár olvasással, akár írással, akár egy előadásra való felkészüléssel. Az ilyen magányos időtöltés alatt fognak eszedbe jutni a legjobb ötletek.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma nagyon jól tudod hasznosítani a megérzéseidet, de a régebbről elraktározott információidat is a munkádban. Nagyon fontos, hogy a pillanatok töredéke alatt ráérezz arra, hogy melyik ismeretedre van éppen igény, vagy hogy vitapartneredet melyik érveddel tudod éppen meggyőzni. Hajlamosabb vagy a szavakból és a hanglejtésekből sejtett érzelmi tartalmakra reagálni, tehát nem pont arra, amit mondanak neked, hanem inkább arra, amit tudatni szándékoznak veled.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap kulcs szava: intenzitás. Energia nyilvánul meg abban is, ahogyan a tényeket kezeled. A munkával töltött időd az erővel és a hatalommal is kapcsolatban fognak állni, amire általában azért lesz szükséged, hogy a bizonytalanságodat e mögé rejthesd. Elképzelhető, hogy gondolatban sokat foglalkozol a hatalom kérdésével, vagy a kereskedelemmel, kapcsolatos dolgokkal, vagy éppen olyan üzleteket elemzel, amelyekben jelentős összegek forognak kockán.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Úgy érzed, hogy egyszerűen muszáj kinyilvánítanod véleményedet, elképzeléseidet. Mindig megtalálod a megfelelő választ, és nagyon bőbeszédű leszel az elkövetkezendő napokban. Szinte soha sem sülsz fel, mindenre van valami feleleted. Keresed az alkalmakat, ahol magadról is beszélhetsz. A Jupiter sajnos hajlamosít téged egy kicsit a túlköltekezésre, sőt, ha nem vigyázol, akkor a kölcsönkérést sem úszhatod meg.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Különösen igényled a hétköznapi dolgokon túlmutató témák megvitatását, pl. vallási, filozófiai kérdések, vagy a külfölddel, a szabadsággal, a különböző tanulmányokkal, kapcsolatos területekkel foglalkozhatsz. Bizonyos témakörökről előszeretettel tartasz előadásokat, vagy írsz tanulmányokat. Alkalmas ez az időszak arra, hogy elkezdj egy új nyelvet tanulni, pl. iratkozz be egy kínai nyelvtanfolyamra.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Könnyen kezeled ma a szavakat, legyen a levélírás, vagy egy telefonbeszélgetés, vagy akár egy konferencián való részvétel. A törődésre való képességedet jól használhatod eszközként a tények rendezésében és feldolgozásában. Valahogy az érzelmeid játsszák a főszerepet az életedben, még akkor is, ha azt gondolod, hogy képes vagy objektív lenni. Pozitívan úgy is használhatod érzelmeidet, hogy általuk megerősítesz bizonyos tényeket.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő napokban ingáznod kell a lakásod, a munkahelyed és a kórház között, ahol rokonodat, vagy szomszédodat ápolják. Ne aggódj, nem tart sokáig ez az áldatlan állapot. A nagyobb probléma, hogy testvéred vagy unokatestvéred gondjaival is többet kell törődnöd, mint te azt elképzelted. Nem igazán lesz ma lehetőséged a pihenésre, s jól teszed, ha betárazol egy nagy adag papír zsebkendőt is a retikülödbe, ha esetleg olyan helyzetbe kerülnél, ahol sírnod kellene.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A gondolkodásod, és az igényed, hogy minden tényezőt, amivel az életed során találkozol, megvizsgálj, és elemezz, most a saját területén – a 3. házban – összpontosul, így önmaga által jut kifejeződésre. Ez gyors felfogást, jó elemző képességet, a beszélgetések, viták során eleven észjárást eredményezhet, azonban kétségtelen, hogy többnyire „a gondolkodás kedvéért gondolkodsz, és a beszélgetés kedvéért beszélsz”.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Most megpróbálhatod a lehető legtöbb információt összegyűjteni azokról a területekről, amelyek kifejezetten érdekelnek, ezzel is növelheted az önbizalmadat. Szeretsz majd olyan beszélgetésekben is részt venni, ami fokozza a magabiztosságodat. Előfordulhat, hogy szívesebben követed majd nagy vonalakban a dolgokat, minthogy elmerülj a részletekben. Előfordulhat az is, hogy a szervezésbe jobban bele fogsz bonyolódni, mint a gyakorlati megvalósításba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top