nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 28. péntek)

Napi horoszkóp (04. 28. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az otthonod és a hobbid összekapcsolódik, de most sokkal inkább olyan módon, hogy a hobbid ad formát a családi életednek, és átvitt értelemben, érzelmi bázisul szolgál számodra. Ez az időszak elsősorban az érzelmi jólétedet szolgálja, és rá fogsz jönni, hogy hogyan kellene megszervezned az otthoni életedet. Lehet, hogy a hobbidat közvetlenül vagy közvetetten az otthonod és a környezeted tökéletesítésére használod. Egyéniségedet elsősorban most a családi környezetedben bontakoztathatod ki.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Képes leszel világosabban látni életedet keresztül-kasul szövő események és élmények bonyolult összekötő szálait. Ez segíteni fog abban, hogy jobban megértsd és becsülni tudd jelenlegi életednek vezérfonalát az anyagi valóságban. Ma mindenkivel egy hullámhosszra kerülhetsz, és el tudsz kerülni minden vitát. Most simítsd el az esetleges nézeteltéréseket. Mondd el barátaidnak, szeretteidnek, miként érzel irántuk, ez most könnyebben fog menni, mint általában. Remek alkalmak nyílnak társasági összejövetelek szervezésére.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bármilyen kreatív tevékenységgel is pénzt kereshetsz. Fontossá válik a mai nap folyamán, hogy hogyan tudod kifejezni érzelmeidet a szerelem, a gyengédség és a kaland vonatkozásában. Másik vonalon bevételeid származhatnak ingatlan beruházásból, tőzsdéből, és most bármilyen szerencsejátékon is nyerhetnél, mert nagyon jól tudsz kombinálni. A gyermekekkel kapcsolatos munkák, vagy pl. a játékokkal való kereskedelem, most szintén jól jövedelmeznének, ha ezekkel foglalkoznál.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az a vágyad, hogy központi szereped legyen, és magabiztosabb lehess, most a munka és munkakörülmények területére összpontosul, és megjelenik az elemző, és kritikusi gondolkodásmódodban. A hobbid most a foglalkozásoddá válhat. Hiszen a kedvenc időtöltésedből alakíthatod ki a munkádat, ami illik hozzád, és örömmel végzed. Ez a mai nap egyfajta feszültséggel is járhat, annak ellenére, hogy a munka terén vannak ambícióid, mégis rutinfeladatokat leszel kénytelen ellátni.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Szaturnusz az Oroszlán jegyében jár. Ez kissé korlátozhat téged, bár lehet, hogy a partnered az, aki több szabadságra vágyik, add meg ezt neki, ha fenn akarod vele tartani a kapcsolatot. Kedvesed most sokat utazik. Többször küldheti a cége akár vidékre, de még egy hosszabb külföldi tartózkodással járó munkával is megbízhatják. Nem biztos, hogy el tudod őt kísérni. Közben igyekezned kell őt csitítani, mert a rokonaival, vagy a külföldön élő rokonokkal elég sokszor kell konfrontálódnia.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Természetesen nagyon szereted a barátaidat, hiszen oly kevés van belőlük. Ma túlságosan is nagylelkű leszel a „szövetségeseidhez”. Kedvenc témádról, a politikáról vitatkozhatsz. Kiváló vendéglátó vagy, mivel a társaságban való mozgás, szórakoztatás természetesen jön elő a lényedből és jóformán minden társasági szituációban, feltalálod most magad. Nagyon jó barátságot tudsz most kialakítani akár a saját gyermekeddel, akár mások gyermekeivel is.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Csak akkor lázadozol, amikor a munkád már semmiképpen sem felel meg az elvárásoknak. Ez a mai nap megnyilvánulhat a kényelem szeretetében is, amikor boldogan hagyod, hogy mások dolgozzanak helyetted, és boldogan hagyod azt is, hogy kényeztessenek, kiszolgáljanak. Talán felesleges is lenne mondani, hogy ez a hozzáállás sok gondot okozhat a feladataid ellátásában. Kellenek a kihívások is ahhoz, hogy tegyél valamit.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ezt a mai napot sokféleképpen fel tudnád használni. Vásárolhatnál pl. egy úszómedencét, és állítsd fel az udvaron. De lehetne ez máshogy is. Csomagold össze a strandfelszerelést, és utazz el valahová, ahol sokat tudsz úszni. A víz, vagy a vízi sportok kifejezetten használnak most neked. Sajnos nem minden Skorpió szülöttnek jut ez a kellemes feladat, lesznek köztetek olyanok is, akiknek gyorsan kell egy vízvezeték szerelőt hívnia, az elromlott csaphoz, vagy mosógéphez.








Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Energiaszinted hatalmasra duzzad, így most pozitív változtatásokat hajthatsz végre életednek szinte minden területén, és sikereket érhetsz el, ha konstruktív módon hasznosítod erőidet, és nem fecséreled el személyes csetepatékra. Jól meg kellene választanod a szerencsejátékok fajtáját is, mert hajlamos vagy ma a hazardírozásra, ez pedig akár komoly veszteséggel is fenyegethet. Az ötös találat mindig csak egy szelvényen van, ezért talán neked is elég.
 





Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A mai napi bolygóállások vagy nagy egyetértést, összhangot, vagy ennek hiányát mutatja a partnereddel, vagy a nyilvánossággal. Sokat leszel reflektorfényben. Nagy befolyással vagy az emberekre, de mégis te vagy igazán sérülékeny, mivel. Annyira igényled a veled egyetértő hallgatóságot. Olyan partnert kellene keresned, akit te romantikusnak találsz, és jó kedvűnek, valamit te is romantikus arcodat mutatod.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Komoly szakmai sikereket könyvelhetsz ma el. Személyes kapcsolataidra jobban kellene figyelned. Fizikailag és szellemileg is nagyon jól állsz, szervezeted nagyon egészséges, olyannyira, hogy hajlamos leszel felszedni egy pár kilót. Több ismerősöd lesz ezekben a napokban, mint általában. A mosoly ingyen van, ha másoknak is adsz belőle, dupláját fogod visszakapni. A légvárak építését viszont bízd a kőművesekre.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmi kapcsolatokra törekszel a többiekkel, mindegy, hogy jó vagy rossz-e ez a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatsz, de mindenképpen alkalma lesz önismeretedet is fejleszteni. Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál, és túlköltekezd magad, nagyon kellemes időszak vár rád. Keresd a többiek társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz kölcsönhatásaid révén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top