nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 29. szombat)

Napi horoszkóp (04. 29. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon szeretsz otthon tevékenykedni, sohasem fáradva, amíg minden csillog-villog, amíg minden rendbe van téve. De lehetne ma pont az ellenkezője is, inkább szívesen fizetsz valakinek, hogy megmenekítsen a házimunkától, inkább többet dolgoznál, csak hogy bejárónőt tudj alkalmazni. Olyan munkát is vállalhatsz, amit otthonról tudsz végezni. Akik most végeznek az egyetemen, pályaválasztás ügyben inkább hallgassanak a szüleikre.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kifinomult megkülönböztető képességgel rendelkezel. Mindenféle tényt fel tudsz használni megfelelő, konkrét formában. Elsősorban gyakorlatias, hasznos információt kellene gyűjtened. Munkád nagy valószínűséggel valamilyen módon kapcsolatban áll majd a médiával, vagy valamilyen kommunikációs tevékenységgel, de ma nagyon alkalmas a nap a tárgyak szállítására is. A testvérek is segíthetnek neked.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap kétféleképpen is megnyilvánulhat, vagy a nagy nyilvánosságnak dolgozol, vagy a munkádnak csak akkor látod értelmét, ha azt egy partnerrel végezheted. Akár ügyvéd is lehetnél, aki most ki sem lát a szerződéskötések, megállapodások készítéséből. Ma számodra a házasság is csak egy munka. Egyenlőséget vársz el a partneredtől, meg szeretnél osztani minden munkát és kiadást. Vigyázz, meg ne bántsd azzal, hogy hideg fejjel és kritikus szemmel vizsgálod a kapcsolatotokat.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Őszinte érdeklődést tanúsítasz mások iránt, és ez érződik is rajtad. Remek alkalmaid nyílnak a csapatmunkára – főleg ismerős közegben. Most magad mellé állíthatod a többieket is. Örömödre szolgál, ha ezt a napot régi barátaid körében töltheted, de szívesen látsz újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőled, és ez viszonzásra talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok hatékony hatást gyakorolnak rád.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Szaturnusz az Oroszlán jegyében áll. Ennek a bolygónak vannak bizonyos kellemetlen tulajdonságai is, ha valaki ellenáll neki, a büntetés nem marad el, és általában kíméletlen szokott lenni. Nem gondolod, hogy meg kellene állnod egy kicsit pihenni? A Szaturnusz a „határszabó”. Rendelkezned kellene a következő tulajdonságokkal: türelem, koncentráció, meggondoltság. A cselekvést átgondolva megtanít téged, a hiba okát belátni, és így építkezni tovább.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A túlzott optimizmus pénzügyi nehézségekhez is vezethetne. Jobban vonzz majd a szerencsejáték és kockázatvállalás. Próbálj meg egy kis óvatosságot tanúsítani. A legkülönbözőbb nagyságrendű anyagi gondok léphetnek fel, előzetesen nem látható körülmények miatt. Lehet, hogy egy váratlan lehetőség bukkan fel: amit óvatosan járj körbe. Nagyszerűen érezheted magad, optimistának és szinte sebezhetetlennek. De legyél óvatos, az Uránusznál soha nem lehet tudni, mi lesz a végső kimenetele a fontolóra vett kockáztatásoknak.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bármennyire is szomorú vagy, a drogok vagy alkohol fogyasztása most igen káros, sőt veszélyes is lehet. Nélkülük is épp elég „kótyagosnak” érezheted magadat. Kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak ezen a napon, tévképzeteknek, félreértéseknek lehetnek kitéve. Ne csapd be magad. Nagyon érzékennyé válsz, és könnyen ráhangolódsz mások hangulatára. Épp ezért jobb, ha elkerülöd a negatív kisugárzású embereket.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Jó lenne, ha most jobban odafigyelnél az egészségedre, és arra, milyen életmódot folytatsz. Át kellene szervezned a munkastílusodat, étkezési szokásaidat, sőt a hálószobát sem ártana átrendezni, legalább is az ágyadat jó lenne máshová helyezni. Ma fennáll a veszélye annak, hogy egy nem kellő óvatossággal elkészített étel gyomorrontást okozhatna, de felszökhetne a lázad attól is, hogy túl sokat napozol.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha túl sok hideget eszel vagy iszol, nem nagyon kerülheted el, hogy a torkod meg ne fájduljon. Azért is nem árt erre jobban oda figyelni, mert a Vénusz most együtt áll a Szaturnusszal, és ez a torokprobléma elhúzódhatna akár egy hétig is. Alkalmas ez a hét vége arra, hogy leülj, és kezdj el számolni. Céljaid eléréséhez szükséged lesz egy kis anyagi támogatásra, gondold át jól, mit honnan tudnál beszerezni, és a rávalót kitől kérhetnéd.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma nagyon óvatossá, de túl szőrszálhasogatóvá is válhatnál. Egyelőre tedd félre az átfogó, hosszú távú tervezést és összpontosíts inkább a részletekre. Most hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom, hogy kihalászd belőle. Ugyanakkor vigyázz, nehogy negatív gondolkodásmódod megrendítse önbizalmadat. Nehezedre eshet a kommunikáció, attól félsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma könnyen rá tudnak venni bármilyen önkéntes munkára, főleg, ha azt az anyagi helyzeted is megengedi. Mindaddig teljesíted az ilyen irányú kéréseket, amíg úgy érezheted, hogy ezzel hozzájárulhatsz valamihez. Ha ilyen dolgokkal foglalkozol, nem lesz időd megbetegedni, főleg, ha a munkád kapcsolódik a politikához, vagy a közalkalmazottak tevékenységéhez. Bármilyen munka személyes elégedettséggel kell, hogy eltöltsön, csak a pénz kedvéért nem nagyon fogsz megmozdulni.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Energiaszinted a magasban van és mindennel könnyebben megbirkózol. Erőd teljében vagy és a világon minden rendben van. Akadályok? Mi az neked? Alig lesz ilyen. Ez azonban nem marad mindig így, ezért jó, ha most készítesz egy leltárt, és mindent szilárdan bebiztosítasz, hogy kiálld az esetleges későbbi siker vagy veszteség viharait. Ha elbuknál, felejtsd gyorsan el, és azon legyél, hogy másik irányban próbálkozz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top