nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. május 1-tõl 7-ig

Heti horoszkóp 2006. május 1-tõl 7-ig

Kos

Ezen a héten a Merkúr kihátrál, a Vénusz pedig belép a Kos jegyébe, ez kedvez egy titkos álmod, régi vágyad megvalósulásának. Plusz pénz is állhat a házhoz, sőt egy igen jó munkaajánlat is érkezhet. Ne fecsegd ki a felkínált lehetőséget, hirtelen sok irigyed teremhet emiatt. Sikereket könyvelhetsz el munkában, elismerésre számíthatsz életed több területén is.
Szerelem: Ha eddig páratlanul élted mindennapjaidat, váratlanul beköszönthet a szerelem is! Akinek már van partnere nagyon szép napoknak nézhet elébe.

Bika

Vegyes, érzelmekkel teli hétre számíthatsz, sok konfliktus akadályozhatja a mindennapi teendőket, de szerencsére néhány pozitív dolog kárpótol mindezért. Külföldi utazásnak is kedvez ez az időszak, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd tovább a csomagolást! Merkúr a hétvégén saját jegyedbe lép, ezért, ha teheted, szánj elegendő időt a pihenésnek és a szórakozásnak.
Szerelem: Ha szingli vagy jó alkalom nyílik a flörtölésre ezekben a napokban. Ha van valakid, szánjatok több időt egymásnak!

Ikrek

Kissé változékonnyá válhat a hangulati világod. Minden apróságot magadra veszel, s olyan emberekkel is vitába keveredhetsz, akiket kedvelsz. Ez az érzelmi ingadozás téged is megvisel, azonban igazán nagy feladatot a körülötted élő, dolgozó emberek számára jelent. Talán egy néhány napos pihenéssel, s néhány nagy beszélgetéssel orvosolható lenne a helyzet.
Szerelem: Az Ikrek meglévő párkapcsolatában ezen a héten némi galiba is közrejátszhat. A magányos Ikreknek nem ez a hét hozza meg az áttörést szerelem területén.

Rák

Ezek a napok igazán alkalmasak arra, hogy újra tanulni, vagy akár saját vállalkozásba kezdj. Ha ilyesmin nem töröd a fejed, de esetleg munkahelyet váltanál, arra is jó lehetőség kínálkozik. S készülhetsz a hétvégére tervezett hosszú társasági összejövetelre, ahol új barátokra lelhetsz, s hosszútávon is számíthatsz a támogatásukra.
Szerelem: Egy rövidebb románc felbolygatja a lelkivilágodat, akár van partnered, akár nincs. Légy óvatos, lásd a fától az erdőt!

Oroszlán

Vállalkozásodban vagy munkahelyeden számíthatsz némi kellemetlenségre, egy apró félreértésnek köszönhetően. Ha tisztáznád a dolgot, kedvezően alakulna számodra a konfliktus, de valahogy Te magad sem akarod rendezni ezt a vitás ügyet. Pedig muszáj lesz, különösen, hogy akár az állásod is múlhat ezen! Néha komoly áldozatot kell hozni a boldogulásért!
Szerelem:: Szerelem terén is összeakaszthatod a bajszod pároddal, de a hétvégére már minden rendeződik. Ha magányos vagy a péntek és a szombat kiválóan alkalmas új kapcsolat építésére.

Szűz

Konfliktus konfliktust követhet ezen a héten. Mi van veled most? Nem ez a jellemző rád. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy rosszindulata, vagy egy váratlan esemény miatt hangulatod egész héten pocsék legyen. Hisz emiatt nemcsak munkádat nem tudod elvégezni, hanem családoddal is összeveszhetsz. Ők pedig igazán nem tehetnek semmiről!
Szerelem: Szerelemben is figyelj oda, mit mondasz és hogyan, különben itt is veszekedés alakulhat ki. A magányos Szüzeknek csak a vasárnap kedvez ismerkedésre, flörtölésre.

Mérleg

Rengeteg felesleges energiád van ezen a héten, találj végre magadnak valami plusz elfoglaltságot, különben hamarosan a környezetedben lévők idegeire mész! Bármibe kezdesz, végére tudsz érni még a héten, sőt szombaton jut idő a kikapcsolódásra, szórakozásra is, a vasárnap, pedig legyen csak a pihenésé!Szerelem: A szingli Mérleg most bárkit le tud venni a lábáról, jó eséllyel indulhat párvadászatra. Az elkötelezettek pedig mutassák ki érzelmeiket, a partnernek is szüksége van néha erre!

Skorpió

Egy kicsit túlfeszítheted a húrt ezen a héten, s ennek sem munkatársaid, sem főnököd, barátaid vagy családtagjaid nem örülnek. Szinte provokálsz másokat, s csak felbőszíted ezzel környezetedet. Felesleges feszültségeidet inkább sportolással, takarítással vagy egy nagy kirándulással vezesd le, ne kötözködéssel!
Szerelem: Partnerkapcsolatodban is légy odaadóbb, figyelj a másik igényeire. Ha még magányos vagy vedd fel a legjobb rucid, és a hétvégén alkalmad nyílhat egy új szerelem megismerésére.

Nyilas

Kellemes napoknak nézel elébe: sikeres vagy, jól érzed magad, s ennek családod, barátaid is örülnek. Könnyen veszed az akadályokat, s még egy nagyon jó megállapodást is köthetsz, annak ellenére, hogy nem várt lehetőségről van szó. Jól teszed, hogy energiáidat a munkádba fekteted, ez komoly eredményeket fog hozni hamarosan számodra.
Szerelem: Párkapcsolatodban most igazán nincs mitől tartanod, jól mennek a dolgaid. Ha viszont még a magányosok táborát erősíted, nézz körül, és keress magadnak partnert, kiválóak ezek a napok erre!

Bak

Itt az ideje, hogy rendezd pénzügyeidet. Rendben vannak anyagi ügyeid, de van valami, amiről valószínűleg elfeledkeztél, s ez okozhat némi fejtörést. Ha szükséges, kérd családod segítségét, nem fognak nemet mondani. A hétvége nem úgy alakul, ahogy tervezed, de ne veszítsd el a kedved, egy váratlan lehetőség feloldja az unalmasnak ígérkező szombat estét.
Szerelem: A sok elfoglaltság mellett jusson elég idő párodra is! Ne érezd magányosnak magad, ha nincs kedvesed, hisz ez most változhat…

Vízöntő

A hét első felében kissé feszült lehetsz, s ezt sikeresen átragasztod másokra is, s máris kész a konfliktus. Ha teheted, ezt inkább kerüld el, minek jobban feszíteni a húrt a kelleténél? Inkább menj el szabadságra, időszerű, hogy végre kipihend az elmúlt hónapok fáradalmait. S ha visszajössz, kicsattansz majd az energiától!
Szerelem: Szerelemben is kellemetlen pillanatoknak nézhetsz elébe, de a jövő hétre rendeződnek a dolgok. Feszült, ideges hangulatod miatt, most nehezen nyílsz meg az ellenkező nem felé.

Halak

Új ismeretségeket köthetsz ezen a héten, s ezek nagy segítségedre lehetnek a jövőben. Munkahelyeden unalmasan telnek az egyre melegebb napok, legszívesebben otthagynál csapot-papot, de sajnos nem teheted. Türelem, eljön a Te szabadságod ideje is, addig is légy körültekintő és alapos munkában és otthon egyaránt.
Szerelem: Ha eddig egyedül voltál, itt az alkalom, hogy végre találj magadnak valakit, nem lehetsz örökké magányos. Párkapcsolatban élő Halak dobják fel kapcsolatukat egy kis izgalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top