nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 06. szombat)

Napi horoszkóp (05. 06. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Többet kell áldoznod a családodra, időben leginkább. Biztosan nehezedre esik, hogy ez az áldozat egy kis pénzbe is kerül. Kénytelen leszel többet otthon ülni, mint amennyit szeretnél. Lesz néhány nap, amikor szívesen cserélnél másokkal, hogy megszabadulj saját terheidtől. Ezekben a napokban kerülnöd kell a vitás ügyeket, mert szerelemben a szakítás, házasságban a válás is szóba kerülhetne akár.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nem kell minden áron ragaszkodni az olyan dologhoz, amiben kevesebb a jó, mint a rossz. Számolnod kell azzal, hogy ha kenyértörésre kerül a dolog, bizony lesz még néhány álmatlan éjszakád. Lehetséges, hogy még ez is megéri, de az sem árt, ha előre alaposan átgondolsz mindent, és nem kapkodsz el semmit. Ha egy új szerelem a konfliktus forrása, akkor valószínű, hogy valami véget ér, és a szép újrakezdés komoly áldozatokat kíván.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fel kell készülnöd kemény, de eredményes harcokra. Sok mindenkivel szemben igazad lehet, de a hatóságokkal szemben nem. Vigyázz, hogyan irányítod az eseményeket. Jó tanácsot adni könnyű, megfogadni biztosan nehéz, mégis azt javaslom, hideg fejjel, nyugalmadat megőrizve rendezd a sorsodat, bonyolult ügyes bajos dolgaidat. Biztosan helyes döntéseket hozol, mert a későbbiekben már azt jelzik a csillagok, hogy minden rendben van.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Minden nap egy lépéssel közelebb kerülsz a végleges, jó megoldáshoz és a könnyebb, vidám élethez. Mivel tudod, mit teszel, határozottan, magabiztosan törsz a céljaid felé, bármit elérhetsz anélkül, hogy különösen áldozatokat kellene hoznod. Már csak egy fontos elintézni való, vagy lezárandó ügyed akad. Ezt is rendezheted a következő hét elején. Sok szempontból szerencsés, derűs lesz a hét vége.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán a fáradalmaidat pihened ki, azért húzódsz kicsit a háttérbe. Ez azért nem azt jelenti, hogy egészen visszavonulsz, csak a zajos, nagyon is mozgalmas és eredményes előző év vége után egy kicsit elfogytak a teendőid. A miatt ne izgasd magad, ha esetleg a munkahelyeden olyan változás történik, hogy leváltanak, vagy lecserélik a feletteseidet. Ez legyen az ő gondjuk, saját jövőd, karriered még akkor is biztosítva van, ha egy kicsit később lesznek is problémáid.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sokkal több gondot kell fordítanod a partneredre vagy házastársadra. Ő tele van sérelmekkel, vagy más kellemetlenségek miatt várja el, hogy törődj vele. A bajnak az oka lehet néhány jó barát vagy rokon, aki miatt talán még a kettőtök közötti viszony is megromolhat, ha nem vigyázol. Az a legfontosabb, hogy a jó kedélyedet senki és semmi nem kezdheti ki. Ennek köszönheted, hogy minden bajra, problémára könnyen találsz orvosságot.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A hónap végén, nemcsak a szerencsédnek köszönhetően nagyon kellemes napok várnak. Megint sikerül bebizonyítanod, hogy milyen sokat érnek az ötleteid, különösen akkor, ha még ebben az időszakban meg is valósítod őket. Most elejét veheted még a családi és munkahelyi konfliktusoknak, tehát próbálj meg mindenkinek a kedvébe járni, ahogyan általában az emberek is jóindulatúak veled szemben.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A következő hét első fele sok erőpróbával vár. Többet is idegeskedsz majd, mint bármikor máskor, és talán épen ez lesz a legkomolyabb probléma. Ha nyugodtan tudnád mérlegelni a lehetőségeidet, akkor biztosabb kézzel irányíthatnád a sorsodat. Ha nem így lesz, előfordulhat, hogy legjobb barátaiddal szakítod meg az eddig kitűnően működő kapcsolatot. Befolyásos emberekkel támad nézeteltérésed, amit jó volna elkerülnöd, mert előre látható, hogy ki lesz a vesztes.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A kellemetlen periódus nem tart már sokáig, így a hét végén már több nyugalomra és egy kis szerencsére is számíthatsz. Jó híreket kapsz, fontos levelek, üzenetek teszik derűsebbé óráidat. Szeretnélek figyelmeztetni a buktatókra, bökkenőkre. A kellemes dolgok úgy is alig észrevehetően történnek, csak utólag derül ki, hogy korábban, ekkor vagy akkor milyen szerencséd volt.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Lesznek olyan perceid, amikor nem cserélnél senkivel, mert rendben haladnak a dolgaid. Éppen a mostanában fordulhat elő az is, hogy jobban is vigyázhatnál arra, mit mondasz, és milyen döntéseket hozol. Barátaidnak, támogatóidnak sokat köszönhetsz, szomszédaiddal, rokonaiddal azonban hadilábon állsz. Az sem ártana, ha egy kicsit jobban odafigyelnél a gyermekekre, természetesen, ha vannak gyermekeid.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szerelemben a következő hónap eleje ígér sok szép élményt, romantikus kalandot, vagy egy hosszú boldog kapcsolat kezdetét. A lehetőségek közül az válik valóra, amelyeiket igazán akarod, és amit személyes horoszkópod is lehetővé tesz. A tavasz minden szépségét élvezeted. Persze még tisztáznod kell önmagaddal és néhány szívedhez nőtt emberrel a kapcsolataidat.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Többször is ellentmondásba keveredhetsz, mert mást akar az eszed, és a szíved. Jól tennéd, ha először saját magaddal próbálnál meg kiegyezni, és csak azután vinnéd dűlőre az ügyeidet másokkal. A hónap első napjai után már tényleg gondtalanul élvezheted az életed. Sokat járhatsz és jársz is társaságba. A mindennapos szórakozás lehetőségeit is alaposan kiélvezheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top