nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. május 8-tól 14-ig

Heti horoszkóp 2006. május 8-tól 14-ig





Kos

A szerelem és a harmónia bolygója, a Vénusz ezen a héten is elsősorban az új elképzelések, ötletek megvalósításának kedvez, bátran tervezgesd a jövőt, fókuszálj az új lehetőségekre, mert most bármire képes vagy! Szerdáig gőzerővel haladj előre, csütörtöktől azonban környezeted már egy kicsit rossz néven veszi túlzott ambícióidat.
Szerelem: Jelenlegi kapcsolatod teljesen rendben van, sőt újra megélheted benne a vad szerelmet. A magányos Kosok szíve is végre kinyílhat, és befogadhatnak egy új szerelmet.







Bika


A hét elején, ingerlékenység és feszültség lehet úrrá rajtad, úgy érezheted, hogy alkalmazkodóképességed a minimálisra csökkent. A Nap és a Merkúr együttállása eredményezi ezt az érzést, hagyd, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok. A hét további napjain viszonylag sokkal nyugodtabb időszak következik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége. Persze szánj időt végre a pihenésnek is.
Szerelem: Meglévő kapcsolatodban is kialakulhat némi konfliktus, de szerencsére időben észreveszed, hogy mikor kell abbahagyni. A szingli Bikáknak igazán kedvező lehetőséget tartogat a hétvége ismerkedésre, flörtölésre.







Ikrek


Mars nincs rád most túl jó hatással, ezért időnként elragadhatnak az indulataid, váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami még téged is megrémiszthet. Egészségi állapotodban is felléphet egy kisebb zűrzavar, s az ezáltal keletkezett átmeneti bizonytalanság elveszi a maradék jókedvedet, sőt, egyenesen szorongásokkal terhelhet. Még szerencse, hogy a hétvégére teljesen rendeződik a helyzet!
Szerelem: Ha párod is Ikrek jegyű, akkor igazi kis bonyodalom alakul ki köztetek, ha nem, akkor szerencsére könnyen rendezitek a problémát. A magányos Ikrek ne erre a hétre tervezzenek első randevút, kevés sikerrel járhatnak.







Rák

Az elmúlt hetek változékonysága után végre a szokottnál elevenebb, határozottabb vagy, kicsattansz az egészségtől, önbizalmad újra erős, és olyan lépések megtételére is képes leszel, amelyekhez nem volt merszed mostanában. A heti konstellációnak köszönhetően nem lesz teljesen hibátlan a hét, egy-két elképzelésedet csak nehézségek árán leszel képes megvalósítani.
Szerelem: Szerelemben is új dimenziók tárulnak fel minden Rák előtt. A meglévő kapcsolatokat tovább mélyíteni, a kialakulóban lévőket pedig fokozni kell.







Oroszlán


Ezekben a napokban a jóindulat, az észszerűség és a keménység ötvözött erejét tudod a magad hasznára fordítani, és ennek köszönhetően képes leszel szinte minden függőben lévő ügyes-bajos dolgodat lerendezni. Az elmúlt hetek sokszor zűrzavaros állapotaihoz képest normalizálódik az életed minden területe, melyet tovább segíthet, ha a hét végén kedved támad néhány napra elutazni és pihenni.
Szerelem:: Szerelmi kapcsolatodból, ha bármit hiányolsz, akkor tegyél azért, hogy változzon a helyzet, kedvesed mindent el fog követni azért, hogy jól érezd magad. Ha magányos vagy, ne búslakodj tovább, a hétvégénél jobb időszakot nem találsz új szerelem kialakulására.







Szűz

Hétfőn és kedden a Hold a te jegyedben jár, ez igazán kedvező arra, hogy egzisztenciális helyzetednek jobbítása érdekében mindent megtegyél, ehhez használd ki azt a lehetőséget, hogy most szinte bárkit, bármiről meggyőzöl. Ha csak egyszerűen megélhetési gondjaid szeretnéd végre orvosolni, légy a megszokottnál is megfontoltabb! Bármilyen irányú tervednek ezen a héten most le tudod rakni az alapjait!
Szerelem: Szerelemre szintén a hét eleje kiváló időszak, különösen, ha még magányos vagy. Ne utasíts vissza semmilyen meghívást. Ha már van párkapcsolatod, akkor itt az ideje, hogy újra elcsavard párod fejét!







Mérleg

Bármilyen üzleti vagy magánéleti döntésre készülsz, racionalitásod és kellő merészséged révén jó irányba tereled sorsod. Ha teheted, akkor szerdára és csütörtökre időzíts minden döntéshozatalt, a Hold nagy segítségedre lesz ebben! Az önbizalmadat tovább erősítő konstellációk abban is a segítségedre lesznek, hogy olyan lépéseket is megtegyél, amelyektől más esetekben kimondottan húzódoznál.
Szerelem: Ha épp most van kialakulóban szerelmi kapcsolatod, ne kergess túl nagy reményeket ezzel kapcsolatban. Ha már megtaláltad a párod, ezen a héten kicsit nehezebben tűröd a monotonitást.







Skorpió

Igen változékony hatásokat mutatnak a konstellációk ezekre a napokra! A pénteken és szombaton saját jegyedben haladó Hold együttáll a Jupiterrel, ez növeli önbizalmadat, ambícióidat, terveidet pedig maximálisan megsegíti. Csütörtöktől felvillanyozódsz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem tudsz ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz még egy ilyen kedvező állás. Szerelem: Szerelmeddel néha kicsit szigorúbb vagy a kelleténél, de a hét végén meghitt pillanatokat élhettek át. Magányos Skorpióknak is megtörténhet a váltás pénteken vagy szombaton!







Nyilas

Nagyon sok tennivaló vár rád ezen a héten, nemcsak munkahelyeden, hanem otthon is! Csütörtökre, de legkésőbb péntekre már rettentő ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, hogy az egész világ ellened fordult. Még mielőtt kitörne belőled a benned bujkáló ördög, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel. Még szerencse, hogy vasárnapra minden rendeződik, és jól zárod a hetet.
Szerelem: Pároddal is megvan az esélyed egy kiadós veszekedésre, de ehelyett, inkább döntsetek egy alapos beszélgetés mellett. Szingliknek csak a vasárnap kedvez bármifajta kapcsolatépítésre.







Bak


Emberi és üzleti kapcsolataid is javulhatnak a hét folyamán, hivatásod vagy tanulmányaid területén lényegesen többre leszel képes, mint az elmúlt hetekben! A heti konstellációk arra sarkallnak, hogy rejtett értékeidet a felszínre hozd. A mostani lehetőségek váratlan, kimondottan szerencsés, pozitív irányú fordulatot hozhatnak életedbe. A hétvégén a kedvező konstellációk népszerűségedet növelhetik.
Szerelem: Ugyanakkor átmeneti feszültségek mutatkoznak szerelmi, érzelmi kapcsolatodban, melyet szintén a hétvégén helyre tudsz hozni. Ha magányos vagy itt az idő, hogy kimozdulj otthonod négy fala közül.







Vízöntő

Ha valamilyen tanulmányokat folytatsz, vagy épp ezt tervezed, most igazán fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan lennél képes tanulni. A hét közepén, szerdán és csütörtökön megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben – természetesen pillanatnyi élethelyzetedtől függően, – megváltoztathatja anyagi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen lehetőség.
Szerelem: Szerelem terén is változtatás szükséges, szüntesd meg párkapcsolatodban az egyhangúságot. Ha még szingli vagy, ne aggódj, csütörtökön vagy pénteken jöhet a szerelem!







Halak


A heti bolygóállás gondokat okozhat a kommunikáció terén, elképzelhetőek kisebb súrlódások, nézetletérések, különösen otthon, családi közegben. A felmerülő viták elsősorban abból adódhatnak, hogy másokkal szemben most teljesen eltérő véleményen leszel, és nem veszed figyelembe azt, hogy mások mit mondanak. Hajlamos leszel többet vállalni a kelleténél, és ez igen frusztrálttá tesz.
Szerelem: Szerelemben is adódhat némi probléma, ne bonyolódj vitába, nagyot veszíthetsz vele! Magányos Halak első randevújukat inkább halasszák jövő hétre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top