nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 13. szombat)

Napi horoszkóp (05. 13. szombat)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Amellett, hogy hétvége van, mégis alkalmas a nap tárgyalások lebonyolítására. Lehetőségeket kaphatsz arra, hogy bizonyítsd képességeidet és ebből hasznod származik a későbbiek folyamán. Fizikai energiád megnő, képes lennél megbirkózni az egész világgal. Egészségi állapotod alapvetően jó, vagy javulni fog, nagy életerővel, és kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezel. Úgy érzed, bármilyen nehézséggel meg tudnál birkózni.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Talán túl sok energiát fektetsz abba, hogy másokra jó benyomást tegyél, és nem azzal törődsz, hogy saját belső tartalmasságodat kiteljesítsd. Mindennél előbb azt kellene megtanulnod, hogy befelé is tudj nézni, ha ezt megtanultad, akkor választ találsz majd valamennyi problémádra. Túl sok időt és energiát fecsérelsz el tizedrangú gondolatokra.








Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha megtanulnád, hogy engedned kellene a túlzott romantikusságból, s ehelyett racionálisabb lennél, kezdenéd az igazságot olyannak látni, amilyen. Sohase vakítson el a szenvedély, mert csak akkor jutsz igazi boldogsághoz, ha az életedet szenvedélymentesen tudod szemlélni. Ne bonyolódj bele a kuszaság hálójába, hanem próbálj mások rendelkezésére állni, ha szükséges. Egyszer az életben, talán most, sokat kell tenned azért, hogy mások előmenetelét egyengesd.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Úrrá kell lenned a családi diszharmónián, és mindent meg kellene tenned, ami rajtad múlik, hogy eljuss önértékelésednek éréséhez. Amikor hozzátartozóidnak kívánalmait megértetted, akkor lesz meg a szabadságod, hogy eredményes saját életet élhess. Ma a X. házban álló „Sárkányfejjel” kell foglalkoznod, sajnos kényszerítve leszel a domináns szerep vállalására.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legbelül telve vagy az önmagaddal szemben érzett kételyekkel. Ezek erősebben kerülnek kifejezésre, mikor másokkal beszélsz, mert ha tehetnéd, mindenkinek szeretnél igazat adni, és a kedvében járni. Talán fiatalkori szokásaidból ered, hogy sok időt töltesz el mély gondolatokkal. A szükségesnél többet foglalkozol saját gyarapodásoddal, tettekben, vagy gondolati úton.







Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Érzelmeid és reakcióid ma keresztül húzhatják döntéseidnek ésszerűségét, és kommunikációs zavarokat okozhatnak. Tudattalan impulzusok és múltbéli gondolkodási, illetve viselkedési szokások törhetnek ma felszínre, ami zavart kelt és nehézségeket gördít érzelmeid kifejezésének útjába. Állandóan tedd fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondolsz vagy érzel valóban a saját gondolatod és érzelmed-e, vagy pusztán másokról átvett „tantételek”, amivel sosem azonosultál igazán.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jelen időszak azt a feladatot adja neked, hogy tanulj meg másokra is tekintettel lenni. Nagyon szeretnél a figyelem központjában lenni. Ráadásul elzárkózol az igazi szeretettől, melyről azt állítod, hogy neked ez nem jut osztályrészül. Még mindig arra törekszel, hogy másokat ellenőrizz, és egész biztonságérzeted ezen az ellenőrzési tevékenységen és képességen alapszik.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A bizakodásra való képességet kell fejlesztened magadban, és akkor lesz erőd előbújni a védőállások mögül. Ha erre képes vagy, akkor saját állatövi jegyed legegyütt érzőbb, legszebb, és leghasznosabb embereinek egyike lehetsz. A mai bolygóállások nagy kedvet kölcsönöznek neked ahhoz, hogy másokon segíts, de ezt csak akkor teheted, ha felismerted és elfogadtad, hogy áldozatot is kell vállalnod ehhez.








Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Életed fő fordulópontjai a gyermekek megfigyelésének nyomán keletkezhetnek, mert a gyerekeken keresztül értheted meg saját önértékelésed hibáit. Ugyanis amikor megfigyeled, hogy a gyermekek miként valósítják meg álmaikat a valóságban, esetleg felismerheted, hogy te nem igazán építettél a jövőre irányuló terveket. Be kellene látnod, hogy lassan fel kellene adnod a „légvár építését” és figyelmedet a jelenre és a realitásokra kellene irányítanod.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ez az időszak arra kényszerít, hogy elmélyültebben foglalkozz a karriered, és családod követelményei között fennálló konfliktussal. Erre éretté kell válnod, mert hatalmas erőddel és még nagyobb méltóságoddal együtt is szinte teljesen tehetetlennek érzed magad, ha saját érzelmi problémádat kell megoldanod. A probléma gyökereit kell alaposan szemügyre venni, ami a múlt ködképéből a valóságba érkezik, le kell raknod a gyakorlati alapokat, amelyekre majd a jövődet építed.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egyik legfontosabb feladatod, hogy koncentráld energiáidat, mert amikor késztetést érzel arra, hogy tovább haladj, hajlamos vagy a be nem fejezett dolgokat magad mögött hagyni. Előfordulhat, hogy hírnökként válsz ismertté, aki minden embernek olyan tájékoztatást nyújt, amire éppen szüksége van. Lényed egy tanár tanítója, és ha türelmed ahhoz kevés is, hogy egy iskolát oktass, igen jó képességed van az információk nyújtására ott, és akkor, ahol, és amikor az éppen hasznos






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Újra és újra szembe kell kerülnöd szituációkkal, körülményekkel, emberekkel és eseményekkel, amik, akik arra kényszerítenek, hogy feladd anyagiasságodat, és ragaszkodásodat a magatartásmintákhoz. Ennek ellenére mindig megkíséreled – akár a pisztráng, aki ár ellen is úszik -, hogy a természet erőihez ellentétes irányból közelíts. A világról alkotott képed tényeken és nem hallomásokon alapul. Nem biztos, hogy csak az lehet igaz, ami a legmagasabb szaktekintélytől származik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top