nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. május 15-tõl 21-ig

Heti horoszkóp 2006. május 15-tõl 21-ig





Kos

Ez a hét a nagy szenvedélyek hete lehet. Nem kell úgy tenned, mintha nem történne veled semmi. Igen, veled is megtörténhet, – köszönhetően a Vénusz jótékony hatásának, – hogy munkahelyeden, otthonodban is minden dolgod rendben megy. Nem ártana, ha a benned tolongó, és felhasználásra váró energiákat alaposan ki tudnád használni.
Szerelem: Partnerkapcsolatodban is szinte maguktól működnek jól a dolgok, ezen a héten akár végleg el is kötelezhetitek magatokat egymás mellett. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják a hét bármely napján!







Bika


Kiváló lehetőségeket kínál számodra a hét, hogy megállapodásokat köss, új munka mellett kötelezd el magad, építsd karriered. Akár üzleti, akár magánjellegű megbeszélésed van a héten, most bárkit levehetsz a lábáról, és mindenkit meg tudsz győzni arról, hogy, amit te mondasz, az mindenki hasznára válhat. Ha most váltanál lakóhelyet, az is nagyon jó lépés lenne.
Szerelem: Péntek estig saját jegyedben tartózkodik a Merkúr, így, ha bármi közlendőd, lerendezni valód van partnereddel, most elmondhatod neki problémák nélkül. A szinglik derűsek, így könnyen felkelthetik a szintén magányos emberek figyelmét.







Ikrek


A cél nem mindig szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, elég, ha környezeted szigorúbb néha veled a kelleténél. Ne így mutass példát másoknak, hisz ebbe könnyen belefásulhatsz. Elég, ha önmagadat adod, és elvégzed azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak, Ne akarj 200 %-on teljesíteni, hosszútávon ez nem fog működni.
Szerelem: Partneredről se feledkezz meg, különben a hétvége komoly konfliktust hozhat kettőtök között. Aki magányos, péntekig találkozhat egy kedves, szintén szingli személlyel.







Rák


Kapcsolataid jelentősen befolyásolják most az életedet, érzelmeidet, mert még mindig a Mars uralja mindennapjaidat. Baráti, családi kötelékeid kerülhetnek előtérbe, bár sajnos nem túl pozitív megközelítésben. Az elmúlt hetek néhány sikertelensége miatt nem igazán vagy feldobva, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz. Jogosan teszik, ha ezt felhánytorgatják neked.
Szerelem: Problémáid feldolgozásában nagy segítségedre lehet kedvesed, aki a kellemetlenségek ellenére is nagy türelmet tanúsít irántad. Ha még magányos vagy, az ismerkedést halaszd a jövő hétre.







Oroszlán


Egész héten tele leszel fölös energiákkal, s valahogyan ezeket észszerűen fel is kellene használnod. Csak pozitív, építő ténykedésre használd az erődet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az nemcsak etikátlan, hanem méltatlan is hozzád. Hozz létre valami szokatlant és nagyon vonzót. Régóta dédelgetett ötleteid megvalósításának most jött el az ideje.
Szerelem:: Szerelem terén is jól teszed, ha újdonságot viszel a kapcsolatba, párod is meghálálja a gondoskodást. Ha még egyedül vagy, bizony egyik pillanatról a másikra jöhet az igazi.







Szűz

Vonzó, lehengerlő és szellemes vagy ezekben a napokban, bárkit könnyen elvarázsolsz. Környezeted nem tud ellenállni neked, ötleteidnek, megújult egyéniségednek. Ha van olyan dolog a tarsolyodban, mellyel főnöködet, vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a megfelelő lépéseket, most biztos, hogy nem fogsz visszautasításban részesülni.
Szerelem: Szerelmi életedben is elkél valami újdonság, jól teszed, ha partneredet is újra elbűvölöd. De ez annak is javasolt, aki csak most akar párkapcsolatot építeni. Tedd meg az első lépéseket, és hódítsd meg választottadat!







Mérleg

Bizonytalanná válhatsz a hét folyamán, munkát, kapcsolatokat, pénzügyeket illetően. Munkahelyváltás, lakáscsere is felmerülhet benned, úgy érzed, személyiségednek szüksége lenne valami átütő változtatásra. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, ezért mihamarabb értékeld át életednek azokat a területeit, melyeket problémásnak érzel. Végső döntésed előtt próbálj ki néhány új lehetőséget.
Szerelem: Szerelmi téren ne hozz gyors, átgondolatlan döntést, nagyon megbánhatod, s akkor már visszafordíthatatlan lesz a helyzet. Ha viszont magányos vagy, jó lehetőség kínálkozik néhány flörtre, de csak akkor vágj bele ezekbe, ha elviseled, hogy egy alkalomra szólt.







Skorpió

Közérzeted nem a legjobb, lelki állapotod is ingataggá válhat. Hetek óta nem volt túl sok lehetőséged arra, hogy egy kicsit csöndben és nyugalomban légy, pedig nagy szükséged lenne rá. Számos zavaró körülmény vesz körül, többek között azért, mert sok lezáratlan dolog elintézését halogattad az elmúlt hetekben. Gondold át lezáratlan ügyeidet, amelyek zavarosak, érthetetlenek, problémásak, s egyenként old meg ezeket, ne egyszerre vágj bele mindbe.
Szerelem: Partnered problémáidból lehet, hogy csak azt érzi ki, hogy egyedül szeretnél lenni, s elképzelhető, hogy megsértődik, ami most igazán nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Ha még a szinglik táborát erősíted, akkor várj a párkereséssel a jövő hétig.







Nyilas

A hét elején alkalmatlan vagy bármilyen, mélyebb szintű kommunikációra, így könnyen keveredhetsz kisebb-nagyobb vitákba, melyekből most nem tudsz nyertesen kikerülni. Ezért, ha teheted, a komolyabb beszélgetéseket told el a hétvégére. Igen nehezen érteted meg magadat környezeteddel, s ez különösen munkádra nézve idézhet elő hátrányokat.
Szerelem: Párkapcsolatodban is előfordulhat néhány kisebb vita, ne kiabálással, ajtócsapkodással old meg a problémát. A magányos Nyilasoknak sem túl kedvező ez a hét, legfeljebb egy futó kalandra.







Bak


Tele vagy energiával, s mindezt párkapcsolatod vagy családi kötelékeid mellett munkádra kellene elsősorban fordítanod. Igazán jó lehetőségeket kínálnak ezek a napok – különösen szerda és csütörtök -, hogy karrieredet építgesd, és hosszútávú terveidet megalapozd. Ha nyitott szemmel jársz, a lehetőségek tálcán kerülnek eléd, csak el kell venned, amihez kedved van.
Szerelem: Párodat nemcsak szeretnéd, hanem el is tudod bűvölni. Kedves és odaadó vagy, így szeret téged igazán. Ha eddig inkább elutasítottad a magányosok közeledését, akkor most ne tedd, hisz kiváló időszaknak nézel elébe, megérkezhet a Nagy Ő.







Vízöntő

Egész heted jól telik, különösen a péntek és a szombat hozhat nagy fordulatot, különösen magánélet területén. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi kötelék megerősödése. Ha netán valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, hisz egyszer neked is szükséged lehet mások segítségére. Ha új vállalkozás indításán töröd a fejed, akkor arra is kiválóak ezek a napok!
Szerelem: A szerelem is erőt adhat neked a mindennapokhoz, meglévő, stabil kapcsolatodat nem kell féltened semmitől. Ha most keresel párt magadnak, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned.







Halak


A héten számos régi probléma kerülhet felszínre, ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlasz mostanában a kompromisszumokra, mindig úgy gondolod, hogy neked van igazad, pedig be kellene látnod, hogy néha neked is engedned kell, hogy könnyebben megoldódjanak ezek az ügyek. Gondold végig azt, hogy mely problémák fontosak számodra, és keresd az alkalmat, hogy mihamarabb megoldhasd ezeket.
Szerelem: Szerelmi életedben is feszültség keletkezhet, s ez vitákban és veszekedésekben nyilvánul meg. Ha nem akarsz kenyértörést, engedned kell. Ha még most keresed az igazit, akkor az első randit halaszd a jövő hét elejére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top