nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 23. kedd)

Napi horoszkóp (05. 23. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap mind egy külső, mind egy mélyreható belső változás előhírnöke lehet, ami természetesen teljesen különböző tapasztalatokhoz vezet. Sajnos jelezheti egy kapcsolat megszakítását, hogy új területeken szállhass partra. De jelezheti ennek ellentétét is: hogy eddigi magatartásodat feladod, és egy igazán mély kapcsolatba kezdesz. Lehet az is, hogy azért válsz el partneredtől, hogy új kapcsolatba kezdhess.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A személyes kapcsolatok területén található ennek a napnak a súlypontja. A szerelem és a flörtök időszakának kezdetét jelzi, és ezzel az életedbe hirtelen betoppanó személyt. De utalhat valamiféle szeretetteljes kicserélődésére egy már létező kapcsolatban, illetve nem utolsó sorban a kibékülésre a viszályok, veszekedések hosszú sora után. Képesnek kell lenned visszafogni magad.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Reális esélyeid vannak arra, hogy egy hosszantartó és mélyen boldogító kapcsolatot alakíthass ki. Lehet, hogy ez a mai nap egy új kapcsolat hírnöke. De arra is utalhat, hogy a már meglévő kapcsolatodban felismered és kibontakoztathatod a pozitív és boldogságot ígérő új fejlődés lehetőségét. Ne felejtsd el feltenni a kérdést magadnak, hogy „mi is a helyén való”, és légy képes kivárni a megfelelő pillanatot.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ez a nap legyen a megértésé, őszinte rokonszenvé, biztosíts mások felé lelki rokonságot, gyengédséget, és szerető gondoskodást, akkor bizonyosságot szerezhetsz a partneredhez kötő láthatatlan kötelékről is. Ha egyedül élsz, akkor ez a nap azt üzeni a számodra, hogy ez az életforma őszinte megelégedésedre szolgál, semmi sem sürget, és ne is hagyd magad siettetni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Eddig szubjektív álláspontra helyezkedtél valamilyen üggyel kapcsolatban, és abból indultál ki, hogy minden kizárólag az akaraton múlik. Kétségtelenül nagy segítséget jelenthet a meggyőző erőd. Ennek ellenére meg kellene vizsgálnod, hogy nemcsak előítéleteket táplálsz-e? Gondold át, hogy elegendő időt hagytál-e magadnak terveidben, hogy az akadályok ellenére is képes légy megvalósítani szándékodat.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehetséges, hogy partnerkapcsolatodat fenyegeti egy kis veszély. Szó lehet itt egy kitörőben lévő konfliktusról, de szó lehetne akár egy harmadik személy felbukkanásáról, aki megzavarhat benneteket. De az is lehetséges, hogy új partnered szívének behálózása nemcsak Téged érdekel, hanem vannak féltékeny riválisaid is. Ebben az esetben az eseményeket károsodás nélkül vészeled át.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Eddig nyugodtan, elégedetten szemlélted a dolgokat, nem hagytad, hogy bármi is megtévesszen. Most is az egyensúly felé kéne fordítanod a tekinteted. Békeszerető és békülékeny beállítottságod meghozza a maga jutalmát. Őrizd meg ezt a magatartást. Azokat a feladatokat, amelyek máskor stresszt és kapkodást eredményeztek volna, most lazán és nyugodtan elvégezheted. Ne engedd, hogy bármi is kimozdítson onnan „középről”.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ugye tudod, hogy ebben az ügyben nem tehetsz szabadon semmit. Lehet, hogy idáig fixa ideáidat követted, vagy egyetlen gondolat rabja voltál. Most is érezheted, hogy egy hatalmas csáberő rabja vagy, vagy valamiért egyenesen függő állapotba kerültél. Most lehetőséged van arra, hogy megszabadítsd magad ebből a helyzetből. Tisztázd először az ügy horderejét, ezután következetesen hajtsd végre a feladatot.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
„A nagy halat a partra is kell húzni”. Ez a közmondás a számodra azt jelenti, hogy nagyon jó partit csinálsz, valószínűleg egy életre szóló barátra találsz, átélheted a legbelsőbb boldogságot hozó találkozást. De nem csak új kontaktusokra utal ez az időszak. Érett kapcsolatokban nagyon boldog időket jelez, amelyek során rádöbbenhetsz a kapcsolat gazdagságára és élvezheted azt a felismerést, amely talán a legszebben egy gondtalan „Te+Én” nyaralásban fejeződik ki.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A következő időszak a reménytelenség kifejeződéseként életed forradalmi átalakulását jelezheti, amelyben a régi formákat magad mögött kell hagyni, és új jellegű partnerkapcsolatokat találsz. Ha ezek a napok a kapcsolaton belüli krízis előhírnökei, nem szabad abba a hibába esned, hogy a dolgok elkerülhetlen csődjének ómenjeként értelmezd. Minden kapcsolat, amely túlél egy ilyen időszakot, egy fontos keménységi próbán állja meg a helyét.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az utolsó lépés megtétele előtt állsz, amely által levetheted magadról a régi béklyókat. Ha helyes a hozzáállásod, akkor egy „gazdag mező” fekszik a lábad előtt, amelyet valódi természetednek megfelelően értelmesen művelhetsz meg. Most a lelki szabadság élménye és bizonyossága után vágysz, autentikusan éled életed, vagy már fontos lépéseket is tettél ez irányban. Már nincsenek további akadályok, már szabadon fellélegezhetsz.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hagytad magad megtéveszteni mindenféle csalóka képektől, csalfa ígéretektől. Nem voltál elég kritikus, vagy csak elmosódottan akartad az igazságot észrevenni. Itt az ideje, hogy vágyaidból és elvárásaidból egy reális gondolatot kiragadj, és erre koncentrálj. A megvalósítás során váratlan támogatókra találsz majd. Még mindig hajlamos vagy arra, hogy mindent a legjobb színben láss, így a szép látszat áldozatává válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top