Horoszkóp

Június havi horoszkóp





KOS (Március 21 – Április 20.)

Nagyon vonzó arcodat mutatod a külvilágnak, s adódhatnak olyan alkalmak is, amikor megtapasztalhatod, hogy külsőddel, lényeddel hatni tudsz a külvilágra. Emellett nem szívesen mennél bele meggondolatlanul egy szerelmi kalandba, s előfordulhat, hogy nem elég tapintatosan utasítod vissza a hozzád közeledőket, nem figyelsz oda arra, hogy ne törd le teljesen önbizalmukat. Egészséged területén fontos szerep jut majd a keringési rendszerednek, érdemes kicsit többet pihenned, mint máskor.







BIKA (Április 21 – Május 20.)


Könnyen lehet, hogy titkos szerelmi viszony érlelődik életedben, amelyet nem lesz erőd kikerülni, s elutasítani. Nagy a vonzereje ennek a szerelemnek, s végre egy kis frissességet, pezsgést visz mindennapjaidba. Emellett figyelj arra, hogy másokat ne bánts meg vele meggondolatlanul. Egészséged területén fontos szerep jut majd a mellkasod területének, tehát tartózkodj minél többet friss, oxigén dús levegőn. Gyomrod területére is jobban kell figyelned, táplálkozz egészségesen.







IKREK (Május 21 – Június 21.)


Verbális készséged, kiváló kommunikációs képességeid mindig is kiemelkedő erényeid voltak. Emellett ezt a képességedet felhasználhatod ártó módon is, amire meg is van most a hajlandóságod. Nagyon megbánthatsz most másokat kijelentéseiddel, szavaiddal. Egészséged területén kiemelkedik a következő hetekben a végtagjaid, kezeid területe, tehát jobban kellene figyelned a balesetveszélyre is, amikor barkácsolsz, vagy a konyhában dolgozol, éles, szúró-vágó eszközökkel.







RÁK (Június 22 – Július 22.)


Anyagi helyzeteddel nem vagy teljesen elégedett mostanában, úgy érzed, hogy lassabban haladsz előre egzisztenciád építésében, mint ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy lassúnak érzed gyarapodásodat, de tudod azt is, hogy biztosan haladsz előre, még ha ez nem is látványos. Egészséged területén kiemelkedő szerephez jut majd a torkod területe, tehát nem célszerű nagyon hideg italokat fogyasztanod. Emellett figyelj oda arra, hogy kerüld a huzatos helyeket, hiszen érzékenyebb lesz a füleid területe is.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)


Ismét erősebbnek akarsz majd látszani, mint amilyen erős valójában vagy: akkor is megjátszod azt, hogy „kemény” és határozott vagy, amikor nyugodtan elérzékenyülhetnél. Emellett érdemes rendbe tenned saját gondolataidat arról, hogy mit is jelent neked valójában az erő. Lehet, hogy Te is megengedheted magadnak az érzékenységet. Egészségedet tekintve kiemelkedik majd a talpad területe, s nagyon jót tenne egész szervezetednek a talpmasszázs, amely felfrissítene, energetizálna.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


Sok kemény és váratlan feszültségben részesíthetnek barátaid a következő hetekben, ami nagyon letörheti hangulatodat. Meglehet, hogy csalódsz egy-egy olyan emberben, aki nagyon is fontos neked, s számítottál rájuk. Valószínűleg szükség lesz rá, hogy kissé átértékeld kapcsolati rendszereidet. Egészséged területén fontos lesz majd a lábad területe, különösen a lábszárad. Tehát figyelj oda arra, hogy ezt a területet ne erőltesd meg hosszabb gyaloglással, egy helyben állással.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


A következő hetekben értékrended kerül majd terítékre életedben, ami azt is jelenti, hogy pénzügyeiden is el kell gondolkodnod kissé. Emellett tágabb értelemben is igaz lehet az, hogy meg kell határoznod önmagad számára, hogy melyek azok az igazán fontos dolgok, amelyekhez nagyon is ragaszkodsz. Egészséged területén kiemelkedő helyet foglal majd el a csontrendszered, s megélheted, hogy sokkal nehezebben indul egy-egy nap. Általánosságban is nehézkesebbnek, lassabbnak érezheted saját magad.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


Nagyon is álmodozó hangulatban leszel a következő hetekben, s talán nehezedre is esik majd hétköznapi és konkrét tennivalóiddal foglalkoznod. Érdemes lenne megteremtened önmagad számára az alkalmat, hogy minél inkább befelé fordulj, s kicsit befelé élj. Ehhez persze időre és térre lesz szükséged, ahol egyedül lehetsz. Egészséged területén fontos szerep jut majd a bőrödnek, így ezt érdemes több odafigyeléssel ápolnod. Ne feledkezz meg a következő hetekben arról, hogy sok folyadékot fogyassz el.







NYILAS (November 22 – December 21.)


Pénzügyeid alakulása több odafigyelést kíván a részedről a következő hetekben. Elsősorban üzleti tárgyalásaid során járj el több körültekintéssel, s nagyon ügyelj arra, hogy milyen dokumentumokat, szerződéseket írsz alá. Előfordulhat, hogy félreértéseket tapasztalsz munkatársaiddal, vagy családtagjaiddal fenntartott kapcsolatodban. Egészséged területén kiemelkedő terület lesz majd a nemi szerveid területe, s ügyelj arra, hogy kerüld a túlzsúfolt helyeket, hiszen érzékenyebb vagy a fertőzésekre.







BAK (December 22 – Január 20.)


A következő hetekben meg leszel győződve arról, hogy csakis a Te véleményed lehet mérvadó. Ha mások másképpen vélekednek egy-egy eldöntendő kérdésről, akkor dühös leszel, s indulatosan reagálsz. Mindez próbára teszi családi kapcsolataidat, valamint munkakapcsolataidat is. Egészséged területén fontos lesz majd a veséid területe, tehát nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyál. Ügyelj jobban a bőrödre, ne feledkezz meg körültekintő ápolásáról.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


Nagyon sok munka vár rád a következő időszakban, s közben azt gondolod, hogy nem díjazzák megfelelően az erőfeszítéseidet, sőt megfogalmazódhat benned az a gondolat is, hogy talán nem is vagy a helyeden és váltanod kellene. Mindez hangulatodat letörheti, s kedvetlenné tehet. Egészséged területén nagyon fontos lesz, hogy minden nap elfogyaszd a megfelelő folyadékmennyiséget, akár ásványvíz, akár, pedig gyógytea formájában. A bőröd ápolását fokozottabban tartsd szem előtt.







HALAK (Február 20 – Március 20.)


A következő hetekben figyelned kellene arra, hogy meggondolatlanul ne tegyél olyan kijelentéseket, amelyeket később megbánhatnál. Érdemes óvatosan bánnod az ígéreteiddel is, hiszen előfordulhat, hogy a legjobb akarat és szándék mellett sem tudod ezeket megtartani. Egészséged területén kiemelkedő helyet foglal majd el a gyomrod területe, s korántsem mindegy, hogy milyen minőségű táplálékokat fogyasztasz el. Részesítsd előnyben a könnyű, vitamindús ételeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top