Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. június 12-tõl 18-ig





Kos

A múlt hét kellemes hatása még mindig tart, az egyensúlyba került érzelmi világod most nem tud kibilleni a helyéről, teljes a harmónia körülötted. Ez persze nem jelentheti azt, hogy megnyugodhatsz, lepihenhetsz. Most kell csak igazán törtetned céljaid eléréséért. Akkor teszed jól, ha az energiáidat jól összeegyezteted érzelmeiddel is.
Szerelem: Ugyanezt a kiegyensúlyozottságot partnerkapcsolatodban is megtalálhatod, élj a lehetőséggel, halmozd el párodat szeretettel. Ha még keresed a Nagy Őt, mutasd meg ezt a harmonikus arcodat a nagyvilágnak, lesz, aki felfigyel rád…







Bika


Vénusz támogatja kreativitásod kibontakozását. Számos olyan ötleted támadhat, amelyek segítségével előrébb juthatnál a karriered területén, azonban a kivitelezésnél lépten-nyomon falakba ütközöl. Mégsem kellene feladnod vágyaidat már az első buktatóknál. Ragadd meg azokat a lehetőségeket, melyeket a sors felkínál, sokáig nem lesz ilyen jó a csillagállás!
Szerelem: Szerelemben is szép napok várnak. Ha van párod, elmélyülhet a kapcsolatod, ha még a szinglik táborát erősíted, mondj igent minden randifelkérésre.







Ikrek


Hirtelen több jó lehetőség is kínálkozik számodra az élet különböző területein. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, újabb pénzkereseti források is felbukkanhatnak. Ez igencsak felvillanyozza az unalmas hétköznapjaidat, de azért légy körültekintő, amikor igent mondasz egy-egy lehetőségre. Hiszen hamar kiderülhet, hogy semmi sem annyira kedvező, amilyennek az első pillanatban látszik.
Szerelem: A hétvégén ruccanj ki egy hosszabb kirándulásra, ha van párod, szükségetek van a kikapcsolódásra, ha még nincs, akkor pedig ismerkedésre alkalmas ez a pár nap.







Rák


Ismét csak halogatod a tennivalóidat. Ugyan akadnak olyanok közöttük, amelyeknél ez nem probléma, sőt, egyenesen előnyös, de bizonyos esetekben az időhúzás komoly gondot okozhat. Jól tennéd, ha elkerülnéd azt, hogy fáradságosan, dupla energia-bedobással kelljen majd pótolnod azokat a dolgokat, amelyeket most el akarsz hanyagolni.
Szerelem: Ha van párkapcsolati problémád, akkor itt az ideje egy nagy beszélgetésnek. A kapcsolat menthető, de az időhúzás felesleges. Ez a hét nem a legkedvezőbb új kapcsolat kialakítására, de ami késik, nem múlik…







Oroszlán


Most egy dologra kell nagyon összpontosítanod: ne félj a munkától, ne félj az új kihívásoktól, tanulástól. Most egy kissé megterhelt időszak következhet, de ha sikerül túljutnod ezen, gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat. Ne halogasd a dolgaidat, ne légy Pathó Pál úr, nem áll jól neked. Családod, barátaid is támogatnak, mindent el tudsz végezni, ha igazán akarod.
Szerelem: Szerelem terén hozhat egy-két kellemetlen percet a Mars és a Szaturnusz együttállása, nemcsak a párkapcsolatban élőknek, hanem a szingliknek is.







Szűz

Pontosan tisztában vagy vele, hogy munkádban nagyon gyakorlatiasnak és megfontoltnak kellene lenned, ahhoz, hogy megvalósítsd kitűzött céljaidat. Most mégis előfordulhat, hogy kissé hebehurgyává és felszínessé válsz, mert egyszerűen unod az aprólékos, pepecselős munkát, nincs kedved ahhoz, hogy mindennek alaposan utánajárj. Ez érthető, de nem célszerű!
Szerelem: Érdekes módon, érzelmi téren viszont teljesen kitárulsz. Párkapcsolatodat képes vagy megerősíteni, ha magányos vagy, akkor új kapcsolatot építeni.







Mérleg

Minden egyes ötleted, vágyad vagy elképzelésed neked sem sikerülhet, különösen nem azonnal. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne próbáld megvalósítani ezeket később, csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb, és egyenként tedd meg a lépcsőfokokat. Légy egy picit megfontoltabb, legyen szó bármilyen forradalmi ötletről.
Szerelem: Szerelemben sem célratörő, ha minden vágyadat és akaratodat párodra próbálod zúdítani, ez csak konfliktusokhoz vezethet. Ha még magányos vagy, szintén a türelem lehet a partnered a párkeresés terén.







Skorpió

Nem kérdés, hogy most karriered kerülhet előtérbe, egyértelmű hát, hogy mindent meg kell tenned a változás érdekében. A hivatásodban kínálkozó kihívásokra azonnal válaszolnod kell, nem érsz vele rá a jövő hétig. Igazán akkor jársz jól, ha kikéred mások véleményét is, „több szem, többet lát” alapon. Figyelj az érzéseidre és a vágyaidra, hatodik érzéked is segít a helyes út megtalálásában.
Szerelem: Szerelem terén is nagy fordulatok következhetnek be. Vagy a végleges elkötelezettség, vagy akár a szakítás is megtörténhet. Ha még nincs párod, most robbanásszerűen jöhet egy kapcsolat az életedbe.







Nyilas

Kerülj minden vitát, sőt még a konfliktus lehetőségét is a hét első napjaiban. Még, ha igazad is lenne, a lehetőségek nem a te oldaladon állnak. Felesleges idő és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen, hogy nem is fontos ügyről van szó. Indulataidat inkább sportolással, karrierépítéssel vagy szórakozással vezesd le. Esetleg vegyél ki pár nap szabadságot.
Szerelem: Ha még magányosan telnek napjaid, a hétvége alkalmas arra, hogy flörtölj és randevúzz. A párkapcsolatban élőknek szintén fellendülhet a kapcsolatuk, töltsék házon kívül a hétvégét.







Bak

Nem találod a helyed a hét elején, úgy érezheted, hogy nem kapod meg azt a figyelmet, amelyet környezetedtől elvárnál. A megoldást ne a sértődöttségben keresd, és ne is zárkózz be otthonod négy fala közé. Neked kell feloldanod a benned felhalmozódott görcsösséget. Próbálj meg kedvesebb lenni környezeteddel, s azt tapasztalhatod, hogy a hétvégére minden visszazökken az eredeti kerékvágásba.
Szerelem: Szerelem terén is kialakulhat némi konfliktus párod és közted, de ez ne aggasszon, hisz gyorsan lenyugodnak a kedélyek. Ha még keresed a másik feled, akkor ezt a hétvégére időzítsd!







Vízöntő

Általában élvezed a nyüzsgést, ami a mindennapokban körülvesz téged, s ha hirtelen néhány problémás üggyel kell megbirkóznod, azt is talpraesetten megoldod. Most lesz alkalmad arra, hogy valami igazán maradandót tegyél le az asztalra, s akár hosszú távra is megalapozd a karrieredet. Tegyél meg mindent a sikerért, munkád gyümölcse végre beérhet.
Szerelem: Partnerkapcsolatoddal minden rendben van, igazán nincs okod az aggodalomra. A magányos Vízöntők most nagy lehetőséget kapnak a sorstól, hogy megismerjék az igazit.







Halak


Pici félreértésekbe bonyolódhatsz, de, ha odafigyelsz az előjelekre, akkor ezeket ügyesen elkerülheted. Figyelj arra, hogy mindent elég világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a szavaidat. Az sem baj, ha inkább kétszer elmondod azt, amit fontosnak tartasz. Ha pedig mégis konfliktusba keverednél valakivel, ne halaszd másnapra a félreértés tisztázását!
Szerelem: Párkapcsolatodban is játssz mindig nyílt kártyákkal, különösen akkor, ha új ismeretség lehetősége bukkan fel a napokban… A szingli Halaknak is megvan az esélyük az új szerelem megérkezésére, csak nekik nem kell titkolniuk senki előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top