Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. június 19-tõl 25-ig





Kos

Számos kedvező, sőt akár szerencsés lehetőséged is adódik a hét folyamán, különösen munka és tanulás terén. Könnyen alkalmazkodsz az esetlegesen megváltozó körülményekhez, mégis türelmetlenséged miatt nem tudsz minden alkalmat kihasználni arra, hogy építsd a jövődet. Hagyd magad sodortatni az árral, de ne kapkodj, azzal csak félmunkát végezhetsz.
Szerelem: Párkapcsolati téren sincs okod az aggódásra. Ha még szingli vagy, akkor különösen a hétfő és a kedd alkalmas ismerkedésre, új kapcsolat kialakítására.







Bika

Szerda és csütörtök igazán kiváló, sikeres, eredményes lehet, hisz a Hold és a Vénusz a saját jegyedben találkozik. Bájossá válsz, tele leszel vonzerővel, hirtelen ezt többen is felfedezhetik benned. Energikusságod előrébb vihet karriered területén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz, melyek a jövőben csak hasznodra válhatnak. Használd ki, hogy most bárkit levehetsz a lábáról.
Szerelem: Szerelem terén szintén szép napoknak nézel elébe. Ha még a magányosok táborát erősíted, akkor irány a fodrász, vegyél új rucit és vedd le lábáról kiszemeltedet!



Ikrek





A Nap csütörtökön elhagyja az Ikrek jegyét, a te energiaszinted is kissé csökkenhet. Mégis képes leszel megmaradt aktivitásodat hasznos dolgokra fordítani, jössz-mész, ügyeket intézel. Több dologba is szeretnél egyszerre belekezdeni, de ha teheted, ezt inkább kerüld el, hisz ennek csak káosz lehet a vége. Vasárnap Vénusz a saját jegyedbe lép, s ez többek közt a társaság iránti igényedet növeli meg.
Szerelem: A Hold és a Vénusz együttes hatásának köszönhetően nagyon kellemes napok várnak minden ikrek jegyű személyre, akkor is, ha magányos, akkor is, ha már elkötelezett.






Rák



A Nap a Rák jegybe lép a hét folyamán, ez erősen megnöveli önérzetedet, aktivitásodat, energiaszintedet. Akkor fogod igazán jól érezni magad, ha még több időt töltesz családoddal, barátaiddal, vagy épp rendezel egy bulit, ahol gondoskodhatsz szeretteidről. Karriered terén úgy érezheted, mintha egy helyben toporognál, de ne ess kétségbe, hamarosan nagyot fordulhat a kocka.
Szerelem: Nemcsak gondolatban, hanem a valóságban is nagyon igényled partnered közelségét. Nyugodtan mond el neki, mi nyomasztja a lelked. Ha még szingli vagy, akkor a hétvégén igazán nagy az esélyed, hogy megtaláld az igazit.



Oroszlán

 




A Mars és a Szaturnusz is az Oroszlán jegyében jár, ez az állás kissé elbátortalaníthat, esetleg bajba is sodorhat. Légy nyugodtan egy kicsit rámenősebb, túlzott toleranciádat könnyen kihasználják ismerősök és ismeretlenek egyaránt. Ne szorítsd magad háttérbe csak azért, hogy másoknak lehetőséget adj arra, hogy a neked kínált lehetőségekkel éljenek.
Szerelem: Ha úgy érzed partnered rád telepedett, azt nem is érzed túl rosszul. A problémáitokat időszerű lenne átbeszélni, s megoldást keresni rájuk. Ha még egyedül vagy az ismerkedést inkább halaszd a jövő hétre.







Szűz


Sodródsz az árral, de ezek a napok csak erre alkalmasak. A lelked mélyén azonban tudod jól, hogy gyorsan kézbe kellene venned a sorsod, és sürgősen változtatni az eddig megszokott, unalmas életviteleden. Nehéz választani a stabil megszokás és az újdonság varázsa között. S mégis, a különlegesség iránti igényed nagy, így vágj bele olyan dolgokba, melyeket eddig csak tervezgettél.
Szerelem: Szerelmi téren is időszerű, hogy némi változatosság kimozdítson téged az unalomból. A magányos Szűz pedig jó eséllyel indul egy új párkapcsolat kialakításához vezető úton.



Mérleg





Vegyes érzelmek és néha dühös indulatok törhetnek a felszínre ezekben a napokban. Itt az idő, hogy szembe nézz saját belső éneddel, és megértsd végre, senki nem akarja megkötni a kezed, és akadályozni téged abban, hogy a benned rejlő sok pozitív erőt, arra használd, amire csak akarod. De időben gondolkozz el azon is, mit is akarsz pontosan elérni mostanában.
Szerelem: Párkapcsolati téren is lenne mit tisztáznod pároddal, keríts erre sort, még a hétvége előtt. Ha szingliként éled a napokat, akkor csütörtök és péntek kedvező ismerkedésre.






Skorpió


Lelkesedés és közlékenység jellemez téged ezen a héten. Spontán vagy, nyitott minden újdonságra. Fontossá válhat számodra, hogy megváltoztasd néhány ember véleményét magadról, akik az elmúlt időben igencsak félreismerhettek. Ha jól kevered a lapokat, erre minden esélyed megvan, s a jövőben nemcsak másként néznek rád, hanem lehet köztük olyan, akivel komoly barátság alakulhat ki köztetek.
Szerelem: Minden esélyed megvan arra, hogy meglévő kapcsolatod tovább mélyüljön, s ez lehet a „nagy elhatározások” hete is. A magányos Skorpiók is nyissanak a világ felé, igen jók az esélyek új szerelem megérkezésére.



Nyilas





A Plútónak köszönhetően rádtör a változtatás iránti igény, új tapasztalatokat akarsz szerezni. Ez érthető, hisz az elmúlt időszakban igencsak befásultál, s mindenképpen ki akarsz törni az unalmas hétköznapokból. A hétvégét feltétlenül töltsd pihenéssel, tartalékold az energiáidat, különösen azért, mert vasárnap a Hold és a Plútó szembenállásának köszönhetően érhet néhány kellemetlen pillanat.
Szerelem: Szerelmi ügyekben szintén a vasárnap okozhat némi fennakadást, de a konfliktus gyorsan orvosolható. Ha még mindig nincs senki a láthatáron, várj a jövő hétig, sokkal kedvezőbbek lesznek a lehetőségek.






Bak


Családtagjaid mellett barátaid is hozzájárulhatnak szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez. Lehet, hogy olyan helyre hívnak meg, ahol értékes tapasztalatokkal leszel gazdagabb, és képes leszel új színben látni a világot, és a saját helyedet is az univerzumban. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, sokat tanulhatsz tőlük.
Szerelem: Arra is megvan minden esélyed, hogy párra találj, különösen a hétvége alkalmas erre. Ha viszont már van társad, akkor nem kell aggódnod kettőtök stabil kapcsolatát illetően.



Vízöntő





A Neptunusz, a Mars és a Szaturnusz konstellációjának eredményeképpen gyökerestül fordulhatnak fel a napjaid. Szeszélyessé válhatsz, a külvilág szétszórtnak fog látni, nem találod a helyed, sőt az is megfordulhat a fejedben, hogy munkahelyet válts, elköltözz, vagy alapjaiban változtass kinézeteden. Jól teszed, ha összekapod magad, ezeket az aktivitásokat kihasználod, és saját javadra fordítod.
Szerelem: Szívügyekben nincs ok aggodalomra, még ha úgy is érzed, hogy valami nem stimmel. A magányosok szétszórtsága most nem kedvez új kapcsolat kialakítására.






Halak


Kissé befelé fordulsz, megpróbálod rendezni a dolgaidat, jól is teszed, hisz a heti csillagállás ennek igazán kedvez. Fejezd be azokat a feladatokat, amelyeket hetek óta csak tologatsz „ej, ráérünk arra még” meggondolással. A körmödre égett a munka, s ha nem teszel az ügy érdekében hamarosan komoly galibába keveredsz, amely nem tesz jót neked, sőt konfliktusokhoz vezethet.
Szerelem: Szerelem terén viszont, nincs ok aggodalomra, még szerencse, hogy párod jól viseli a magány iránti igényedet. Ha szingli vagy, mozdulj ki otthonról, a szerelem nem jön házhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top