Horoszkóp

Mi vár rád nyártól?

Az idei nyár komoly változást hoz a kínai horoszkóp szerint az egyedülállók nagy többségének. Olvasd el, mi vár rád év végéig, hogyan alakítják a csillagok szerelmi életedet, karriered, pénzügyi helyzetedet.








Nem tudod, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint? Segítségünkkel most kiszámolhatod!













év:
hónap:
nap:



Ha tudod, hogy a kínai horoszkóp szerint melyik állatjegybe tartozol, kattints a jegyedre!
Olvasd el, mi vár rád júniustól decemberig a szerelemben, munkádban és hová érdemes elutaznod ezen a nyáron.

Patkány » Bivaly » Tigris » Nyúl »
Sárkány » Kígyó » Ló » Kecske »
Majom » Kakas » Kutya » Disznó »






 PATKÁNY 


 






Szerelem

A nyár nagy fordulatot tartogat számodra, hisz új szerelem van kilátásban. Fontos, hogy légy nagyon óvatos és körültekintő a párválasztásban, mert bizony előfordulhat, hogy rosszul döntesz – akár több lehetőség közül is. Ugyan ravasz vagy és okos, mégis megtörténhet, hogy nem látod a fától az erdőt. Jól teszed, ha most inkább az észszerűség vezérel a szerelem terén, a szíved helyett. Ha sikerül megfelelő döntést hoznod, akkor nagy a valószínűsége, hogy megtalálod a Nagy Őt, s egy életre szóló kapcsolatot tudsz kialakítani. Legkedvezőbb hónap erre az augusztus, ebben az időszakban igen erős a helyzeted romantikára, párkapcsolat kialakítására. Különleges időszak áll előtted, csak rajtad múlik, mennyire használod ki a kínálkozó lehetőségeket.

Karrier, munka, pénz

Az év elejétől jól alakultak az anyagi ügyeid, ez némileg megtorpanhat a nyári időszakban. Aggodalomra azonban nincs okod, hisz szeptembertől újra neked kedveznek a csillagok. Októberben akár új munkahelyet, vagy mellékállást is vállalhatsz.


Egészség

Ezen a nyáron alaposan kifáradsz, de egészséged stabil marad, majd kicsattansz az energiától.


Vakációtipp

Velencei-tó, Tisza-tó, Balaton







 BIVALY 






Szerelem

Ha még mindig nem találtad meg a másik feled, akkor fantasztikus lehetőség áll előtted augusztusban és szeptemberben, hogy ez gyökerestül megváltozzon. Több apró kaland is megelőzheti azt, hogy stabil kapcsolatot tudj kialakítani valakivel. Ezek arra lesznek alkalmasak, hogy képes legyél mérlegelni, milyen sokat és mást tud adni valaki, akivel a nyár vége felé találkozhatsz.
Nagy a valószínűsége, hogy baráti köröd segítségével ismered meg jövendőbeli párodat, aki jelentősen felforgatja a mindennapjaidat. Rendkívül romantikus hangulatban leszel. Könnyen levehet a lábadról az, aki hozzád hasonló érzelmekkel bír és elhalmoz szerelmes apróságokkal. Hagyd magad elcsábítani, a boldogság már igen közel van hozzád.


Karrier, munka, pénz


Pénzügyi helyzeted ugyan némileg javult az év eddig eltelt időszakában, azonban nyáron számos váratlan kiadással nézhetsz szembe, ezért már most tartalékolj ezekre az eshetőségekre.


Egészség


Jelentősebb egészségügyi gondok nélkül átvészeled az év hátralévő részét. Csupán az október hozhat némi gyengülést, de a tél beálltával teljesen összeszeded magad újra.


Vakációtipp

olasz tengerpart







 TIGRIS 






Szerelem


Ragadj magadhoz minden kezdeményezést, felesleges várnod, hogy meghódítsanak. Olyan erős lesz a kisugárzásod a nyár folyamán, hogy szinte ragadnak majd rád az ellenkező nem tagjai. Erőd, energiád teljében leszel, igéző pillantásoddal bárkit leveszel a lábáról. Ha új kapcsolatra vágysz, ne várj a nyár végéig. Júniusban már adottak a lehetőségek számodra, hogy betoppanjon a szerelem az életedbe. Ráadásul nem is egy, hanem egyszerre akár kettő vagy három, így még arra is alkalmad nyílik, hogy válogass a jelöltek között. Ez azonban nem okoz nehézséget, lesz egy olyan a jelöltek között, aki „viszi a pálmát”. Érezni fogod, hogy csakis ő lehet a befutó! Csavard az ujjad köré, s  tetszésed szerint formálhatod ezt a kapcsolatot!

Karrier, munka, pénz

Az új szerelem lehetősége mellett karriered is felfelé ível. A nyár vége felé kiteljesedik eddigi munkád gyümölcse. Akár új munkalehetőséget is kaphatsz, ne utasítsd vissza! Anyagilag mindenképpen gyarapodsz.


Egészség

Energiaszinted a maximumon van, kétszáz százalékon pörögsz, a fáradtságon kívül semmi baj nem érhet. Néha azért pihenj egy kicsit.


Vakációtipp

Francia Riviéra







 NYÚL 






Szerelem


Ha még midig nem talált rád a szerelem, vagy épp túl vagy egy szakításon, akkor a nyár nagyon alkalmas arra, hogy változtass a magányon, s lecseréld azt egy társas kapcsolatra. Különösen a nyár vége és a szeptemberi időszak hozhat változást. Ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül és körülnézni az ellenkező nem szinglijei között. Meg fogsz lepődni menyire egyszerű lesz a dolgod, a sors tálcán kínál majd több lehetőséget is. Nem lesz más dolgod, csak ki kell választanod a számodra megfelelő személyt. Eseménygazdag nyár áll előtted, számos kaland és flört lehetőségével. Dobd be magad annak érdekében, hogy végre a te szerelmi életed is kimozduljon a holtpontról. Ne utasítsd vissza senki közeledését, hisz nem biztos, hogy aki elsőre nem szimpatikus, nem lesz az másodjára…

Karrier, munka, pénz

Pénzügyi és munka téren jó időszak volt az elmúlt néhány hónap, s a következők sem lesznek problémásak. Azonban ne költs többet a nyáron, mint amennyi biztosan belefér a lehetőségeidbe.


Egészség

Az elmúlt hónapok fárasztó időszaka lelkivilágodat és fizikai állapotodat is megviselte, így mindenképpen szánj elegendő időt a pihenésre a nyár folyamán!


Vakációtipp

Tunézia







 SÁRKÁNY 

 





Szerelem

Nem érzed jól magad egyedül, ezért épp itt az ideje, hogy tegyél valamit, változzon ez a helyzet. Rengeteg alkalmad adódik erre, csak egy a baj, hogy képes vagy nem észrevenni a lehetőséget, nem észrevenni azt, hogy már az ajtódon dörömböl a szőke herceg. Egyszerűen megtörténhet az, hogy elsiklasz egy kiváló és talán soha vissza nem térő alkalom felett. Ezért légy nagyon szemfüles, vedd észre, hogy valaki bizony nagyon érdeklődik irántad. Adj lehetőséget arra, hogy randira hívjanak, hogy flörtöljenek veled. Ne zárkózz be, légy nyitott, fogadj el minden meghívást, mert köztük lesz az az egy, ami hosszútávra meghatározhatja a szerelmi életedet. Engedj minden csábításnak, ne mondj nemet semmire. Hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek!


Karrier, munka, pénz

Pénzügyeid jól alakultak, s ez jellemzi az év hátralévő részét is. Azonban könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy túlköltekezel a nyár folyamán, s ősszel kisebb anyagi gondokkal kell megküzdened.


Egészség

A mindennapi hajtás és stressz alaposan próbára teszi egészségedet. Ezért legkésőbb augusztusig alaposan pihend ki magad, hogy újult erővel kezdhess neki az őszi időszaknak.


Vakációtipp

Marokkó






 KÍGYÓ 






Szerelem

Ha a számodra igazán kedvező tavaszi időszakban nem érkezett meg a Nagy Ő, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy ez megtörténik szeptemberben vagy legkésőbb októberben. Addig is élvezd ki a nyár által kínált flörtöket. Ne utasítsd vissza a randi és buli meghívásokat, hisz rengeteg új barátra és ismerősre tehetsz szert. Előfordulhat, hogy már köztük lesz az a személy, aki a nyár végével gyökeresen felforgathatja az életedet. Ha netán már van kiszemelt áldozatod, akkor se siettesd az ismerkedést, különben hamar megfutamíthatod. A szerelem, ami vár rád, egy nagyon előnyös találkozás lehetőségét kínálja számodra. Hosszú, tartós kapcsolatot tudsz felépíteni, amely nem csak egy szerelem, hanem akár egy házasság és a családépítés lehetőségét is magában rejti.

Karrier, munka, pénz

Újabb esélyeket kapsz a nyár és az ősz folyamán, hogy karrieredet tovább építsd. Csak olyan feladatot vállalj el, melyhez elegendő tudással és tapasztalattal rendelkezel. Anyagilag is megerősödsz az év második felében.


Egészség

Úgy érezheted, hogy párkapcsolat nélkül fél ember vagy. Amint megérkezik az új szerelem az életedbe, egészen kivirulsz, szinte új ember lesz belőled.


Vakációtipp

Kanári-szigetek







 LÓ 






Szerelem

Az év eddigi része számodra nem volt túl pezsgő, unalmasnak, egyhangúnak érezhetted. Nem árasztottak el randi ajánlatokkal, ha volt is, nem túl nagy sikerrel záródott a történet. De végre eljött a te időd. Hisz már májusban érezned kellett annak hatását, hogy valami tudtodon kívüli dolog történik veled. Júniustól pedig bármikor betoppanhat az igazi, váratlanul, robbanásszerűen. Csupán egy dolgot kell tenned ezért: kimozdulni otthonról, eljárni a barátaiddal a legkülönbözőbb helyekre és megadni a lehetőségét annak, hogy rád találjon a szerelem. Hisz valljuk be, mostanában a családodnak, munkádnak esetleg a tanulásnak szentelted az életed. Szinte esélyt sem adtál arra, hogy változás történjen az életedben. Szedd össze magad, vásárolj néhány új ruhát, menj fodrászhoz, kozmetikushoz, s új külsőd meghozza a változást, a szerelmet. 

Karrier, munka, pénz

Anyagi életedre különösen figyelj oda. Munkád, karriered épp stagnál, s ezért anyagi lehetőségeid is sokkal korlátozottabbak, mint azt eddig megszokhattad.


Egészség

Nem kell különösebb egészségi problémákra számítanod, hisz alapjában véve jól vagy. Mostanában kevesebbet mosolyogtál a kelleténél, érdemes lenne ezen változtatnod.


Vakációtipp

Erdély







 KECSKE 






Szerelem

Párkapcsolatok terén mostanában nem voltál valami kedvező helyzetben, próbálkoztál, de sehogy sem jött össze semmi. Flörtök, randik még csak-csak akadtak, de a várva várt átütő siker egy igazi szerelem formájában csak nem akart megérkezni. Nos, ez a nyár szintén egy hullámvasúthoz hasonlítható, egyszer fenn, egyszer lenn. Jönnek, mennek a partnerjelöltek, de valahogy senki nem akar megállapodni melletted. Hidd el ez nem a te hibád, egyszerűen a csillagok nem kedveznek most neked. Ugyanakkor a június közepe és vége kedvező lehetőséget kínál, hogy találkozz valakivel, akivel igen óvatos és lassú ismerkedésbe kezdjetek, s hosszú idő eredményeként kialakuljon köztetek egy mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolat. Ha ezt sikerül kihasználnod, akkor azon kevés Kecskék közé tartozol, akiknek sikerül kilépni a szingli életmódból.

Karrier, munka, pénz

Munka és anyagiak terén is igen változó időszak áll mögötted, s ez hasonlóan alakul a közeljövőben is. Pénzügyeidet kezeld alapos odafigyeléssel, jöhet még néhány váratlan kiadás az év folyamán.


Egészség

Elképzelhető, hogy néhány apróbb betegség felüti fejét, de egyik sem dönt le a lábadról. Ha kiegyensúlyozottabb lennél lelkileg, könnyebben viselnéd a mindennapi problémákat.


Vakációtipp

Zemplén, Bükk, Mátra







 MAJOM 

 






Szerelem


Élvezd az életet, tégy meg mindent azért, hogy felfigyeljenek rád az ellenkező nem facér tagjai. Számtalan alkalmat kínál a nyár arra, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét. Köztük lehet az igazi is, akit bizony első találkozásotok alkalmával leveszel a lábáról. De azért légy körültekintő, s válassz megfelelően. Hirtelen több lehetőség adódik, megtörténhet, hogy összezavarodsz, s igen rosszul döntesz párválasztás terén. Ne azt vedd figyelembe, hogy mi van kívül, hanem nézz a kiszemelted lelkének mélyére, s döntsön most az észszerűség a szíved helyett. Ha valamiért a szerelem nem érkezne meg a nyár folyamán, akkor se ess kétségbe, mert az ősz kezdetétől egészen január végéig számodra kedvező csillagállások követik egymást, s bármikor megismerheted a Nagy Őt.


Karrier, munka, pénz

Bánj óvatosan anyagi lehetőségeiddel, mert munkád nem egészen úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted. Bevételeid nem biztos, hogy lefedik a költségeidet.


Egészség

Szánj elegendő időt egészséged karbantartására. A nyarat feltétlenül használd ki pihenésre is, hiszen az ősz végétől több munkára számíthatsz, melyhez több energiatartalékra lesz szükséged.


Vakációtipp

Barcelona, Madrid








 KAKAS 







Szerelem

A magányos Kakasoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy sokáig egyedül maradnak. Ez az év már hozhatott egy-két meglepetést, de az igazán nagy durranást a nyár, különösen a nyár vége és a kora ősz tartogatja. Bátor, vakmerő és céltudatos vagy, főleg ha szerelmi életedről van szó. Őrizd meg ezeket a tulajdonságaidat, hisz pont ezzel tudod az ellenkező nem tagjait levenni a lábukról. Ha elhatározod magad, senki nem tud megállítani. Ha kiszemelsz valakit magadnak, a következő hónapokban könnyedén meg is szerezheted. Kitűnő partnerre lelhetsz, akit érdemes lesz megtartanod. Egy valamire viszont feltétlenül ügyelj! Ne telepedj rá szerelmedre, mert nagyon könnyen megfutamíthatod. Senki nem szereti ha uralkodni akarnak rajta, márpedig a Kakasoknak ez egy igen negatív tulajdonságuk.


Karrier, munka, pénz

Légy nagyon körültekintő munkáddal kapcsolatban. Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy reméled, s ez pénztárcád vastagságát is könnyen befolyásolhatja.


Egészség

Az állandó nyugtalanság, stressz, túlfeszítettség bizony neked sem tesz jót. Ezért a nyáron szánj elegendő időt pihenésre, egészséged megőrzésére.


Vakációtipp

Egyiptom







 KUTYA 






Szerelem


Igazán nehéz elhinni, hogy a Kutya évében még mindig vannak olyan Kutyák, akik magányosak. Ha eddig nem sikerült megtalálnod az igazit, akkor már csak fél éved maradt, hogy ez garantáltan megtörténjen. Ne halogasd tovább a párkeresést, mindegy milyen formáját választod, biztos, hogy sikereket érhetsz el! Most neked kell rátalálnod az igazira, fordítva nem fog megtörténni! Keresd aktívan a szőke herceget, minden esélyed megvan arra, hogy megleld. Azok a kapcsolatok, melyek most köttetnek, egy életre szólhatnak. Lelkileg légy teljesen nyitott, pásztázd nyugodtan a téged körülvevő magányos embereket, fogadj el minden meghívást, senkit se utasíts vissza. Ha bárkinek a randimeghívását lemondod, megtörténhet, hogy pont egy olyan emberrel teszed ezt, akivel tökéletesen összeillenétek.

Karrier, munka, pénz

Eddig is kiváló lehetőségeket kínált az év, hogy megalapozd karriered és anyagi helyzeted is stabilizálódjon. A következő hónapok nagy segítséget fognak abban nyújtani, hogy még jobb legyen a helyzeted.


Egészség

Mivel nem vagy az a típus aki keresi a bajt, szinte biztos, hogy az év hátralévő részében sem fog semmilyen betegség hátráltatni. Azért feltétlenül szánj elég időt pihenésre is!


Vakációtipp

Jordánia







 DISZNÓ 






Szerelem


Szerelem terén elég változó időket élsz, voltak futó kalandok, de valahogy egyik sem tudott igazán magával ragadni. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz júniusban és júliusban kiváló lehetőségeid lesznek. Egyik pillanatról a másikra betoppanhat egy fergeteges szerelem az életedbe, amely gyökerestül felforgatja a mindennapjaidat. Figyelj oda azokra az árulkodó jelekre, amelyeket az ellenkező nem képviselői küldenek feléd. Többen is lesznek hirtelen, akik érdeklődnek irántad, úgyhogy válogathatsz a lehetőségek közül. Amit feltétlenül figyelembe kell venned, hogy mire is vágysz valójában: tüzes, vad szerelemre, vagy hosszútávra tervezel és olyasvalakit keresel, aki mellett meg lehet állapodni, bízni lehet benne. Neked ez utóbbira van szükséged, így, amikor döntesz jövendőbeli párodat illetően, jól teszed, ha az észszerűség dominál választásodban.

Karrier, munka, pénz

Pénzügyi téren légy körültekintő. Ebben az időszakban ne vegyél fel hitelt és ne költsd el az összes tartalékod. Munka, karrier terén nincs okod az aggodalomra.


Egészség

Fizikailag túlterhelt vagy, fáradékonyság gyötör, ezért itt az ideje a pihenésnek! Kapcsolódj ki mindenképpen, az sem baj, ha ezt egyedül teszed. Egyébként is lenne néhány dolog, amit alaposan át kellene gondolnod.


Vakációtipp

Prága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top