Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 22. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai Mars-állás a hazardőr aspektusa, aki felégeti a hidakat maga mögött, bízva a saját szerencséjében és tévedhetetlenségében, míg túl késő nem lesz ahhoz, hogy felismerje, hogy struktúrája csak kártyavár volt. Rendkívüli méretű hitet építesz fel a saját képességeiddel és lehetőségeiddel kapcsolatban. A veszély az, hogy túllököd a szerencsédet a biztonságos zónán – legyen ez akár üzleti vagy spekulatív vagy hivatásbeli tevékenység, túlságosan bízol a saját tévedhetetlenségedben és váratlan akadályba ütközöl, vagy elcsúszol egy narancshéjon.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma learathatod a jót és elkerülheted a rosszat, ha szünetet tartasz sikereidnek csúcsán, és tudatosan visszautasítod a tovább menetelt. De ennek a napnak a hipnotikus hatása megnehezíti az ilyen visszavonulást és az is lehet, hogy meg is hiúsítja, esetleg lehetetlenné teszi. Meg kellene elégedned a mérsékelt eredménnyel, és örülni a nyereménynek anélkül, hogy megkísérelnél még egy utolsó dobást a kockával.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A harag komoly érzelmi és lelki zavarokhoz vezethet, ha nem tanulod meg fékezni. Lerombolhatja terveid szerkezetét azzal, hogy leküzdhetetlen és váratlan, hirtelen akadályként jelentkezik, és futóhomok réteget képez a tervezett építmény alatt. Nagyon gondosan meg kell vizsgálnod terveidnek, érzelmeidnek, emberi kapcsolataidnak alapjait, indítékait, hogy megbizonyosodj afelől, vajon nem veszélyeztetik-e ezeket alapvető elméleti vagy gyakorlati hibák, tévedések.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Állandóan olyan érzésed lehet, mintha nyomás alatt lennél. Ha kiábrándultál valamiből vagy valakiből, akkor figyelmetlenül és ellenségesen reagálsz. Meg kell tanulnod, hogy át kell gondolni a dolgokat, mielőtt megszólalnál, máskülönben az embereket el fogod űzni magad mellől. Sebezhető vagy a nyíltan kimondott kritikákkal. Mindenképpen fejlesztened kell a türelmedet és meg kell tanulnod, hogy meghallgasd mások elképzeléseit is.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valami arra kényszerít, hogy agresszív legyél. Nagyon fontos neked a saját munkád, ez ellenkezést válthat ki a munkatársaidban, és ők lehet, hogy megtagadják, hogy veled dolgozzanak. Meg kellene tanulnod, hogy felengedj, és hogy elfogadd a csapásokat, különben megtörténhet, hogy szellemileg vagy fizikailag teljesen kimerülsz. Ne engedd meg másoknak, hogy túl sokat követeljenek tőled, sem az idődből, sem a szorgalmadból.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma akaratosabbá válsz, mint amit megszoktak tőled, kevésbé leszel toleráns, a saját szabályaid szerint irányítasz, és nem engeded magad korlátozni. Hirtelen fellobbansz, és emiatt fontoskodónak látszol majd. A te számodra ma minden foglalkozás ideális, amely egy időben energiát és fontoskodást igényel, kutatás, sport, mechanika, gyáripar és mindig észben tudod tartani, hogy a biztonsági intézkedések elkerülhetetlenek, ettől függetlenül légy nagyon óvatos, mert a Mars a 8. házadban balesetre hajlamosít.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagy vállalkozásaid jövedelmezőnek és biztonságot adónak bizonyulnak. Nem vagy zsugori és egyáltalán nem vagy kicsinyeskedő, anyagi dolgokban kifejezetten nagyvonalúnak látszol. Van benned ma egy bizonyos hazardírozó hajlam, és vállalod a rizikót minden fej vagy írás dologban. Meglehetősen szerencsés vagy mostanában, és ez az, ami feljogosít téged a próbálkozásokra. Üzleti megérzéseid józanok. Pénzügyi struktúrád szilárd, és ezt egyre magasabbra tudod majd építeni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szorgalmasan és lelkesen dolgozol, alkotó erődet és fizikai erődet jól kihasználva. Kiváló lendületed van, és pozitívan állsz az élet minden dolgához. Ez lehetővé teszi a számodra, hogy minden elképzelésed gyorsan megvalósuljon. Sikeres lehetsz minden munkában, ami nincs helyhez kötve, és amely megengedi, hogy eredeti és kezdeményező legyél. A mai harmonikus fényszögek kiváló kvalitásokat eredményeznek, melyek lényegesen fokozzák az energiát, az ellenállást, az akaraterőt, sohasem adnak gyenge jellemet. Akinek ilyen fényszöge van, rendszerint tudja, mit akar.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Erős a személyi varázsod, vonzerőd. A lehetőségek feltárulnak előtted. Van valami misztikus, spirituális vagy vallási ennek a napnak a természetében, hiszel a saját belső, „természetfeletti” erődben. Ez a mai bolygókapcsolat gyakran párosul az Egyetemességbe vetett hittel, vagy olyan kultuszokkal, melyek a szellemi erővel foglalkoznak. Ez önmagában nem nagyon erős aspektus, de színezi a személyiséget és élesíti a szépérzéket és a művészi érzéket.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodni tudsz az emberek felett azáltal, hogy elbűvölöd őket. Bizonyos mértékű hipnotikus erő, melynek nem biztos, hogy tudatában vagy, támogatja minden emberi kapcsolatodat. Nagyon bízol a megérzéseidben, különösen, ha emberekről van szó. Ha ez a mai aspektus ismétlődik a születési horoszkópodban is, erős és értelmes szellemi tendenciákkal párosul, lehet, hogy nem leszel tudatában a hatásuknak, de biztos lehetsz abban, hogy ezeknek köszönheted gyors felfogásodat, értelmi képességeidet, és általában szellemi éleslátásodat.



Vízöntő (január 21 – február 18.)





Kedves Vízöntő!
Ez a mai nap valahogyan megkönnyíti az érzelmi folyamatokat, inkább passzív, mint aktív támogatója a dolgok megvalósításának minden területen. Nagyon jól használod fel a saját érzelmi és fizikai energiádat. Ez lehetővé teszi, hogy komoly hivatásod legyen, és komoly jogi érzéket ad neked. Valószínűleg mások segítésére szenteled magadat. Bátorságod és önbizalmad vezetőképességet ad neked, tehetséged van az orvosláshoz, sporthoz, sebészethez és a nagyiparhoz.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon energikus vagy és ma nagyon jól tudsz a pénzzel bánni. Jól tudsz más emberek pénzével is gazdálkodni, könyveléssel, bankszakmával foglalkozva, vagy nagyon jól tudod ezeket a munkákat irányítani. A mai nap hosszú lesz, viszont nyugalomban telik, és nyugalommal végződik. Meglehet, hogy sok pénzhez jutsz a társad, vagy valamilyen ajándék révén. Ha a Jupiternek a születési horoszkópodban nehéz aspektusai vannak, hajlamos lehetsz a túlzott költekezésre, és hibás ítélkezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top