Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 24. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Energiaszinted ma valahol a fellegekben jár. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold elmaradásaidat. Mindenféle pénzügyi tranzakcióra jó ez a nap. Ilyenkor még pénz is állhat a házhoz, de tartózkodj a túlköltekezéstől, sőt pazarlástól. Ma mindenképpen a figyelem középpontjában akarsz lenni, annyira eleven és barátságos vagy, hogy vonzod magadhoz az embereket. Ilyenkor akár egy új szerelem is felbukkanhat a láthatáron.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Fokozott csodálattal és szeretettel adózol a szépség iránt. Remek alkalom arra, hogy értékálló műkincsekbe fektesd a pénzedet, ruhákat vásárolj, vagy otthonodba dísztárgyakat. Nagyon fogod élvezni mások társaságát és vidámságoddal magadhoz vonzod az embereket. Bejöhet akár egy új szerelem is, vagy egy kellemes pénzügyi tranzakció. Nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy az esetleges társkapcsolati problémáiddal foglalkozz és megszabadulj tőlük.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma hihetetlen energiákkal rendelkezel és ezt hatékonyan felhasználhatnád a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. A többiek könnyen az idegeidre mehetnek. Remek alkalom, hogy új feladatokba fogj, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma nagyon energikus vagy és úgy érzed, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában tör utat magának.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az érzékenység, hajlékonyság és alkalmazkodóképesség az erősséged – és a gyengéd. Érzed a világot magad körül, az embereket, dolgokat, helyzeteket, majdnem túlságosan éles érzékenységgel. Férfi horoszkópjában fogékonnyá, taníthatóvá tesz ez a bolygóállás, de kissé határozatlanná, ingadozóvá, könnyen egyetértővé. Nem vagy biztos magadban, gördülékenységed és könnyedséged ellenére sem. Könnyen kifejezed magad, és elmondod minden tervedet, még mielőtt az kész lenne. Önbizalmadat növelni kell. Női horoszkópban ez sokkal jobb, mint férfi horoszkópjában.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A cselekvésnek és az eszmének az embere vagy ma. Racionális és szentimentális, érzelmes és élettel teli, az eszedet és a fizikai erődet együttesen tudod munkára bírni és ezzel sokra viheted. Érzelmi labilitásod akadályozza haladásodat. Igyekezz megkapaszkodni a könyvekben, gondolatokban, valamilyen ideológiában, mert ha ezt nem találod meg, visszaeshetnél egy erős érzelmi válságba. Mindig van benned bizonyos vándorlási hajlam, vándorlókedv, nagyobb területet akarsz meghódítani, akár a valóságban, akár eszmeileg.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Találnod kell valamilyen hatékony levezetést túlfűtött energiáidnak és agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhetne. Semmit se tarts magadban, dolgozd le feszültségeit. Valamilyen élénk fizikai tevékenység minden bizonnyal segít kézben tartani a helyzetet. Ha azt hiszed, nincsenek agresszív érzületeid, legyél különösen óvatos, mert valószínűleg csak magadba fojtod őket. Ez esetben viszont mágnesként vonzod magadhoz az olyan embereket, akik biztosan alkalmat adnak egy kis ellenségeskedésre.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal. Ne tüzelj csípőből senkire, tudd mit és miért teszel. Felismerve érzéseidet, pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét. Ha mások harciasan lépnek fel veled szemben, ne feledd, hogy talán saját kivetített érzelmeiddel te hívod ki őket önmagad ellen. Ez potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, arra kell összpontosítanod, hogy teljesen tudatában legyél minden lépésednek.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mély benyomást keltő a személyiséged, rendkívül népszerű lehetsz, hiszen meglepően beszédes és szókimondó kifejezőkészséged elragadó bájjal vegyül. Éles humorérzéked van, szereted a jó történeteket, és nagyszerűen el tudod mondani őket. Határozott megjelenésed van, és csak te magad tudod, hogy belül bizonytalan vagy, amikor külsőleg a teljes magabiztosság látszatát kelted. Valószínűleg elszalasztod a lehetőségeket, mert ma nem tudod elhatározni magad és zavarba jössz az emberi kapcsolatokban.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma mindent meg akarsz tudni, még olyasmit is, amiről eddig azt hitted, meghaladná szellemi képességeidet, e folyamat közben tapasztalni fogod látóköröd kitágulását. Itt az idő tehát, hogy leáss a dolgok mélyére és tényleg tanulj. Annyira energikusnak és optimistának érzed majd magad, hogy hajlamos lehetsz nagyobb falatot kiharapni, mint amit meg is tudsz rágni. Egy kis önmérséklettel azért igen sikeres napot zárhatsz.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kutató szellem van benned, és akár a természet misztériumát, akár szomszédaid magánéletét kutatod, kíváncsiságod kielégítést kíván. Nagyon gördülékeny vagy, könnyed a kifejezőkészséged, nem kell ezt fejleszteni. Amit csinálsz, az általában nem viseli magán a zsenialitás bélyegét, de így vagy úgy felkelti azt a figyelmet, amit fel akarsz kelteni. Barátaid bizonyára azt mondják neked, hogy meg tudnál csinálni fontosabb munkát is, ha megpróbálnád, és valószínűleg igazuk van.



Vízöntő (január 21 – február 18.)





Kedves Vízöntő!
Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak, minden téren. Szellemed most nyitottá válik a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja a maga teljességében. Ez az egyike lehet rég nem tapasztalt legjobb időszakaidnak. Remek alkalom, hogy áttekintsd életed alakulását, és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Most ezt könnyedén megteheted, és előre elképzelheted azt, hogy minden kívánságod szerint alakul.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ez az időszak arra kényszeríthet, hogy többet tegyél, mint amennyit általában tenni szoktál, ami nem lenne baj, ha egyébként is óvatosan szoktál eljárni, de könnyen túlfeszítheted a húrt, ha te a vakmerőbb emberekhez tartozol. Mindenesetre most olyan vagy, mint egy tüzes paripa, kis fegyelmezéssel csodákra képes. Akármilyenek is a költekezési szokásaid, óvatos vagy merész – könnyen lehet, hogy megszabadulsz pénzednek egy részétől. Vigyázz, nehogy túlzásokba ess, főleg, ha egyébként is hajlamos vagy a tékozlásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top