Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 25. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Minden tekintetben fékezned kellene kényszeres túlzó hajlamaidat. Magabiztosságod és optimizmusod könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Hajlamos leszel kissé tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér. Egy kis önmérséklettel azonban fent felsorolt pozitív tulajdonságaidat a saját javadra fordíthatod. Annyira optimista és magabiztos vagy, hogy az már szinte dölyfösségnek tűnhet. Ez nyilvánvalóan minden kapcsolatra nézve káros, de egy kis visszafogottsággal még szerezhetsz egy jó napot magadnak.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Fegyelmezetten és szervezett módon tudod végezni munkádat, a részletekre koncentrálva. Ezzel magadra vonhatod fontos személyiségek figyelmét. Jó alkalom arra, hogy gyakorlati tanácsokat kérj az idősebb, tapasztaltabb emberektől. Elméd rendezetten működik, jól tudod összepontosítani figyelmedet. Összefogott, óvatos vagy, és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekeljenek, és ne a filozofálgatás.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben elszöknél mindenki elől. Úgy érezheted, agyonnyom a munka és a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, következésképp nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekhez fűződő kapcsolataid. Lásd be azonban, hogy nem feltétlenül ők azok, akik téged korlátoznak.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ugye egyet értesz azzal, hogy mindenki maga teremti meg a maga valóságát? Saját választásaid vagy elképzeléseid lehetnek a valódi korlátaid. Gondold át a mindenkorr helyzetedet. Vajon tényleg helyesek-e a feltételezéseid? Újra és újra ellenőrizd a velük szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet, legyél türelmesebb, fokozd önfegyelmedet, és az út nem sokára megnyílik előtted.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hogy távol tudd tartani magadtól a depressziót, ami ilyenkor elhatalmasodhat, kényszerítsd magad arra, hogy valami építő jellegű, hasznos dolgot tegyél. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz: ha bebújsz páncélodba, mint valami beijedt teknőc. Még ha nem is érzel hozzá kedvet, akkor is indulj el, és lépj érintkezésbe másokkal, ne hagyd, hogy bármi kedvedet szegje. Próbáld kapcsolataidban egyensúlyba hozni vállalt kötelezettségeidet saját igényeiddel.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Érdeklődő, képzeletgazdag, éber leszel, és ilyenkor gyorsabban felfogod az eszmei mondanivalót. A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak be. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedd magad. Egy-egy napon – ahogy az ókori perzsák szokták -: kényeztetni kell magunkat is, akár testi, akár lelki síkon.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szabadságszerető Uránuszi energia a hatodik házadban igencsak türelmetlenné tesz téged és a környezetedben élőket, a magad vagy az általuk támasztott korlátokkal szemben. Mindez vitákba torkollhat. Lépned kell tehát! Engedd megtörni a régi rutint, vagy őszintén vitasd meg, milyen változásokat kell eszközölni rajtuk, és azokat hajtsd is végre. Lehet, hogy valami nagyon értékes dologra bukkansz eközben.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Eddig előtted is ismeretlen vagy elhanyagolt oldalaidra figyelhetsz ma fel régebbi vagy újabb, illetve személyes vagy hivatalos kapcsolataidban előállt meglepő, váratlan fordulatok révén. Az érvek vagy használnak, vagy nem, minden esetre jegyezd meg, mi volt az, ami meglepett vagy kiborított. Ez arra jó, hogy tudatosítsd valós igényeidet és vágyaidat, amiket egy ideje elfojtottál. Most csak „jegyzetelj”, a gyakorlati vonatkozásokkal ráérsz később is foglalkozni.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vagy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozol magadról is megfeledkezve segítségükre lenni, vagy még a mindennapos feladataidnak sem tudsz eleget tenni, és el akarsz menekülni a valóság elől. Néha nehéz megmondani, merre veszed az irányt. Ha vissza kívánsz vonulni egy kicsit, ne nyúlj drogokhoz vagy alkoholhoz, mert szervezeted most rosszul reagál rájuk. Az álmodozás vagy meditáció megfelelőbb pótszer.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nyitottabbá és érzékenyebbé válsz, mint általában. Remek alkalom, hogy okkult témákkal is foglalkozz. Fizikai energiád most elég alacsony. Legjobb, ha a nap egy részét elmélkedéssel és pihenéssel töltöd, mert lelkileg nyitottabb leszel, és így többet profitálhatsz önismereted fejlesztése terén, mint általában. Mások felé is érzékenyebbé válsz, egyéb vágyaid most háttérbe szorulnak.



Vízöntő (január 21 – február 18.)





Kedves Vízöntő!
Ez az időszak idealizmust vált ki belőled és abba a kísértésbe ejthet, hogy önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül láss. Ezzel nincs is különösebb baj mindaddig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Jobban akarod érteni a szellemi szinteket, és el is mélyedhetsz ilyen irányú témákban. Spirituális érzékenységed fokozottabb, a finomságokat könnyebben felismered a környezetedben.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mind fizikailag, mind szellemileg letörtnek érezheted magad. Nyugalom! Ez is elmúlik egyszer. Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és célok kitűzését halaszd későbbre. Kevés fizikai erőnlétet érezhetsz magában és minden valószínűség szerint semmi kedved sem lesz birokra kelni. Legjobb ilyenkor nyugalomba helyezkedni és relaxálni egyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top