Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. június 26-tól július 2-ig




Kos

Ezekben a napokban egy dologra kell ügyelned. Ne kerülj összetűzésbe senkivel, különben biztos, hogy Te húzod a rövidebbet. Váratlanul kibújhat belőled a kisördög, és olyan arcodat mutathatod, mely nem igazán lesz rokonszenves környezetednek. Próbálj elkerülni minden konfliktust, ne hagyd, hogy provokáljanak. Ugyan nem megoldás, ha homokba dugod a fejed, most mégis ez tűnhet észszerűnek.
Szerelem: Kedvesed sem örül annak, hogy egyik konfliktus követheti a másikat. Légy egy picit türelmesebb másokkal és önmagaddal is. Aki még a párját keresi, az halassza a jövő hétre.







Bika

Türelmesnek és nagyon kedvesnek kell lenned mindenkihez, akivel most összehoz a sors, és az sem árt, ha kimutatod nagylelkűségedet, és adakozó hajlamodat is. Szükség esetén szorítsd saját érdekeidet háttérbe, és teljesítsd mások kívánságait, ez a jövőben nagy hasznodra válik! Mindemellett természetesen ne feledkezz meg önmagadról, és családodról sem.
Szerelem: Kicsit elhanyagolod partnerkapcsolatodat, s ez lehet, hogy kisebb konfliktushoz vezet, amelyet jó diplomáciai érzékkel, gyorsan helyre is teszel. Ha még keresed az igazit, a hétvége tartogathat érdekes fordulatot!



Ikrek






Alapjában erkölcsös és etikus embernek ismer a környezeted, ezen a héten mégis előfordulhat, hogy több alapszabályt is felrúgsz. Munkahelyeden jó lehetőség adódik, hogy karrieredet építgesd, s nem leszel rest olyat tenni, amely valaki másnak akár árthat is, csak azért, hogy te előrébb juss a ranglétrán. A jegyedben járó Vénusz megsegíti törekvéseidet, és céljaidat könnyedén elérheted.
Szerelem: Bizony nagyon szerelmes lehetsz ezekben a napokban, de azért légy óvatos! Ne higgy el mindent elsőre, amit egy ismeretlen mond neked. Ha már van kapcsolatod, nincs miért aggódnod, minden rendben van.






Rák



A Nap még mindig a Rák jegyében jár, rendületlenül tele vagy temperamentummal és energiával, és ezeket az erőket képes vagy nagyon jól kihasználni. Legyen szó karrierről, családról vagy épp anyagiakról, csak pozitív döntéseket hozhatsz ezen a héten. Most is érzelmi szinten kötődsz a világhoz, jól látod meg lehetőségeidet. Válassz olyat, amely a legkevésbé kockázatos!
Szerelem: Egy szerelem érinthet meg a héten, amelynek beteljesítésére komoly esély van most! Ha már van párod, gyönyörű, romantikus napoknak nézel elébe.




Oroszlán

 





Igazán pörgős hétnek következik. Hogy nem lesz egy perc nyugalmad sem, az biztos! Ezt garantálja az Oroszlán jegyben egyidőben találkozó Szaturnusz, Merkúr, Mars és a Hold. Mindig volt benned szenvedély, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életed. Éld meg ennek a csillagállásnak minden mélységét, a feszültségekkel, esetleges problémákkal együtt.
Szerelem: Egy titkos szerelem is beköszönthet az életedbe, amely egyre inkább arra sarkall, hogy vállald fel, és alakítsd át miatta akár az életedet is. Meglévő párkapcsolatodra pedig igazán ráfér egy kis megújulás.






Szűz


Beleérző-képességed, ösztönös megérzéseid ezen a héten magas fokon működnek, szinte képes leszel belelátni másokba, s olvasni a környezetedben élő emberek gondolataiban. Hozzájuthatsz néhány olyan információhoz, amellyel nem lenne becsületes dolog visszaélned. Bármi, amire ráérzel, azt kezeld nagyon diszkréten, és ne használd fel olyanra, amivel árthatsz másoknak.
Szerelem: Ha van párod, nincs okod aggodalomra. Ha viszont nincs, akkor a hétvége egy különösen jó találkozás lehetőségét rejti magában.



Mérleg





Mivel egy teljesen nyugalmas, szinte már-már unalmas hétnek nézel elébe, ezért valami, szinte indokolatlan dolog miatt szorongásaid megerősödhetnek. Nincs igazi ok félelmeidre, ám megtörténhet, hogy munkád terén vagy családodban csapódik le feszültségeid hatása. Aggodalomra nincs ok, hisz ez az érzés csak néhány napig uralkodik rajtad, s gyorsan el is múlik.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat átmeneti probléma, de a hétvégére már minden újra visszatér az eredeti kerékvágásba. Ha még magányos vagy, neked a hét első fele tartogathat egy igazán kellemes találkozást.






Skorpió


A saját jegyedben járó Jupiterrel szemben áll a Vénusz, ez kissé féktelenné, meggondolatlanná tesz, nemcsak emberi kapcsolatok, hanem anyagiak terén is. Bizonytalan vagy, és eleshetsz egy-két jó lehetőségtől. Nem a képességeiddel vagy hozzáállásoddal van probléma, hanem egyszerűen habzsolni szeretnéd a lehetőségeket, de egyszerre ennyi mindent nem lehet elvégezni.
Szerelem: Picit ellaposodott partnerkapcsolatodat a hétvégén lesz alkalmad felrázni, és kimozdítani a holtpontról. Ha még magányos vagy, a hét második felében minden lehetőséged adott egy szerelem kezdetére.



Nyilas






Pénzügyek terén nagy óvatosságra int a heti csillagállás, fontos, hogy alaposan gondold át, ha valami nagyobb beruházáson töröd a fejed. Különösen akkor légy résen, ha üzleti tárgyalásokra készülsz, előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet szinte minden elképzelésedet felrúgja. Ha hivatalos papírokat, szerződéseket írsz alá, légy alapos és elővigyázatos, érdemes átolvasnod az apró betűs részeket is.
Szerelem: Párkapcsolati ügyekben viszont igazán nincs okod semmitől félni, hisz igazán minden rendben van. Ha még szingli vagy, szerda és csütörtök ad alkalmat az ismerkedésre.






Bak


Nyugalmas hétnek nézel elébe, nincs okod aggodalomra, hisz dolgaid most jó irányba haladnak. Bár igaz, hogy néha lehetnél határozottabb, hogy céljaidat megvalósítsd. Néha azt várná tőled a környezeted, hogy jobban alkalmazkodj hozzájuk, de erre igazán nincs szükség. Légy önmagad, ne a másoknak való megfelelősség éltessen. Viselkedj úgy, ahogyan belső éned diktálja.
Szerelem: Érzelmi ügyekben is légy önmagad! Nem kell mindig megfelelned annak, amilyennek partnered látni szeretne! Ha még a magányosok táborát erősíted, mozdulj ki otthonról és ismerkedj!



Vízöntő






Problémás hétnek nézel elébe, hisz több kellemetlen konstelláció is megnehezíti a mindennapokat. Gondjaidat és az ezzel felgyülemlett negatív energiáidat mindenhová magaddal viszed, és másokon próbálod meg levezetni feszültségedet, ráadásul nem a legjobb módon. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni, ahelyett, hogy inkább konfliktusokba keveredsz.
Szerelem: Párkapcsolatodban is problémás napok következnek, még szerencse, hogy hosszútávon nem viseled jól a veszekedéseket. Ha még egyedül vagy, várd ki a sokkal jobb lehetőségekkel kecsegtető jövő hetet.






Halak


Nyugalmas napjaidat egy szokatlanul érdekes helyzet gyökerestül változtathatja meg. És mégsem lesz elegendő önbizalmad, sőt, megteszel mindent azért, hogy életed ne változzon meg semmilyen irányba. Még dolgozni sem nagyon lesz kedved. Bár rosszul teszed, ha a kínálkozó lehetőségekkel nem élsz, akkor próbálj kikapcsolódni, és feltöltődni energiával. Újult erővel talán másképp látod a dolgaidat!
Szerelem: Érzelmi életedben is kellően magabiztos vagy, bár a féltékenykedés most könnyen felütheti a fejét nálad. Ahogy munka terén, úgy szerelemben is jöhet nálad változás…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top