Horoszkóp

Mi vár rád nyártól?

Szerelem, boldogság, féltékenység? Az idei év számtalan meglepetést tartogat a kínai horoszkóp szerint a párban élõknek. Számold ki kínai zodiákusodat és olvasd el, hogy mi vár rád munkádban, magánéletedben.






Nem tudod, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint? Segítségünkkel most kiszámolhatod!













év:
hónap:
nap:



Ha tudod, hogy a kínai horoszkóp szerint melyik állatjegybe tartozol, kattints a jegyedre!
Olvasd el, mi vár rád júniustól decemberig a szerelemben, munkádban és hová érdemes elutaznod ezen a nyáron.

Patkány » Bivaly » Tigris » Nyúl »
Sárkány » Kígyó » Ló » Kecske »
Majom » Kakas » Kutya » Disznó »






 PATKÁNY 


 






Szerelem

A nyár elején még kissé komplikáltnak tűnhet a szerelmi életed, mintha kapcsolatodnak nem lenne sem eleje, sem vége. Bizonytalannak érezheted magad, s párod sem segít megoldani a helyzetet. Mivel képes vagy minden nehézségből kimászni, most sem lesz problémád. Egy biztos, szerelmi téren komoly változások várhatóak a nyár folyamán. Meglévő kapcsolatodat végre dűlőre viszed, s vagy végleg elkötelezitek magatokat egymás mellett, vagy egyik pillanatról a másikra betoppan egy új szerelem, mely fenekestül forgatja fel az életedet. Feltétlenül gondold át lehetőségeidet, hiszen ha kapcsolatodat lecseréled egy másikra, azt igen hamar megbánhatod, s visszasírni az előzőt már nem lesz lehetőséged. Járt utat járatlanért fel ne adj!


Karrier, munka, pénz

Anyagi ügyekkel nem lesz problémád, bár a nyári hosszabbra tervezett utazás kissé megerőltető pénztárcád számára. Igazán megengedheted magadnak néha ezt a luxust.


Egészség

Kissé zavaros szerelmi életed csupán a lelkedben okozhat némi zavart, fizikai gondokkal nem fogsz küzdeni, egészséged kiváló.


Vakációtipp

Horvát tengerpart »

Tippek:
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 BIVALY 


 






Szerelem

Ha még mindig bizonytalanság gyötör párkapcsolatodat illetően, itt az idő, hogy rávedd társad arra, igenis kötelezze el magát melletted, hisz minden körülmény adott ehhez. Jól választottál partnert, csupán te sem vagy az az ember, aki csak úgy igába hajtja a fejét. Persze semmiképpen se erőszakkal vedd rá az elhatározásra, hanem használj apró trükköket, játszd ki óvatosan a gyenge pontjait, csábítsd el újra és újra, nap mint nap. Tudatosítsd benne, hogy igenis te vagy számára az igazi, csak te tudod megadni neki azt, amire vágyik. Már ennyi is elég lesz ahhoz, hogy kérés nélkül megadja azt, amire már régóta vársz. Augusztus és szeptember is kiváló arra, hogy akár összeköltözzetek, megesküdjetek, vagy döntsetek életetek következő szakaszáról.


Karrier, munka, pénz

Minden anyagi kiadást fontolj meg a nyáron, vakációra is csak a töredékét költsd annak, amit eredetileg szántál. Hidd el, ősszel örülni fogsz a megmaradt tartaléknak.


Egészség

Egészségileg rendben vagy, lelkileg kiegyensúlyozottság jellemez. Csupán az ősszel jöhetnek kisebb problémák, de te ezeket is könnyedén átvészeled.


Vakációtipp

Szlovén hegyvidék »

Tippek:
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 TIGRIS 






Szerelem


Meglévő párkapcsolatod mellett bizony elképzelhető, hogy néha-néha kalandokra vágysz, s ki is elégíted kíváncsiságodat. Érthető, hisz Tigris létedre véredben van a hódítás iránti igény, s most számos lehetőséged is lesz erre. Ha úgy érzed, hogy szükséged van új kalandokra, hát udvarolj vagy udvaroltass magadnak, s bizonyosodj meg arról, mennyire jó a jelenlegi kapcsolatod. Hamar kiderülhet, hogy itt lenne az ideje akár a váltásnak is, hisz az egyik hódításról gyorsan bebizonyosodhat, hogy több ez egyszeri flörtnél. Olyan érzés keríthet hatalmába, melyet már régóta hiányoltál, s ez igencsak megingatja eddigi elkötelezettségedet. Persze légy nagyon körültekintő, alaposan fontold meg mit teszel, ne hozz elhamarkodott döntést.


Karrier, munka, pénz

Karrier területén is ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy egyről a kettőre lépj. Ez anyagilag is komoly előrelépést hozhat, így ha kell, dolgozz kétszer annyit a sikerért.


Egészség

Figyelj oda az egészségedre, mert alapjában egészséges vagy, mégis ha túlhajszolod magad akkor könnyen legyengülhetsz. Most igazán nem engedheted meg magadnak a lazítást.


Vakációtipp

Benelux Államok »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 NYÚL 


 






Szerelem

Nagyszerű időszak áll mögötted párkapcsolatodat illetően, ha teheted, ezen ne is akarj változtatni. A Kutya éve már eddig is meghozta azt, amire számítottál; hűséget, kitartást, szerelmet. Komoly lépések megtételére alkalmas az év hátralévő része. Akár összeköltözésről, közös lakás vásárlásáról, házasságról,  gyermeknemzésről legyen szó, szerencse kíséri életedet. Bármibe is kezdjetek pároddal, mindenben csak sikeresek lehettek ti ketten. Persze az is fontos, hogy fenntartsátok a kapcsolat érdekességét, ezért szükség van arra, hogy néha új színt vigyetek a mindennapokba. Jól tudod, hogy melyek párod gyenge pontjai, mi az, amivel le lehet őt venni a lábáról. Tedd meg azokat a lépéseket, mellyel még inkább elmélyítheted kettőtök kapcsolatát, még szorosabbá téve a köztetek lévő köteléket.


Karrier, munka, pénz

Újabb lehetőségek kínálkoznak számodra a munkád területén, mely tovább segítheti karrieredet. Ezáltal pénzügyileg is további javulás várható ebben az évben.


Egészség

Eddig sem volt probléma egészségeddel, bár rengeteg elfoglaltságod mellett már nem jut elegendő időd magadra. Nyáron mindenképpen pihenj, kapcsolódj ki, töltődj fel energiával.


Vakációtipp

Milánó »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 SÁRKÁNY 






Szerelem


Szerelmi életed olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, egyszer lent. A nyár is ilyennek ígérkezik, sőt, akár a meglévő kapcsolatod mellett egy új lehetőség is felbukkanhat életedben. Ez nem feltétlenül új kapcsolat, inkább egy régi szerelem jelenhet meg ismét a mindennapjaidban. Minden körülmény arra utal, hogy nem tudsz majd ellenállni a csábításnak, talán nem is kell. Neked is szükséged lehet arra, hogy kitörj a mindennapok taposómalmából. Ha ezt egy új flört lehetősége hozza meg, gondold át! Ám mindenképp mérlegeld a lehetőségeidet, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes felrúgni meglévő kapcsolatodat egy néhány napos kalandért. Talán akkor teszed igazán jól, ha inkább párodra szánsz több időt, és a régóta bujkáló problémákra  közösen találtok megoldást.


Karrier, munka, pénz

Pénztárcádat erősen kiürítheti a nyár, ezért már most okosan ossz be minden forintot. Ennek később örülni fogsz. Munkádat ne hanyagold el, különben problémáid adódhatnak.


Egészség

Fellendülő szerelmi életed jót tesz lelkivilágod helyrerázódásának. Gyűjts elegendő energiát a nyár folyamán, hisz szükséged lesz rá ősszel és télen.


Vakációtipp

Velence »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 KÍGYÓ 






Szerelem

Párod képes téged újra és újra meghódítani, levenni a lábadról. Pontosan tudja, hogy mennyire imádod, ha odavan érted, s ezt akár minden nap bebizonyítja. Azonban te is pontosan tudod, hogy neki mire van szüksége: rád, s a veled együtt járó izgalomra, szépségre. Ti nem unatkoztok, ezért is olyan jó a kapcsolatotok. Ha eddig nem tettetek volna lépést azért, hogy végleg elkötelezzétek magatokat egymás mellett, akkor ez a nyár igazán alkalmas arra, hogy komoly, hosszú távra szóló döntéseket hozzatok kapcsolatotokról. Akár végleges összeköltözésről, házasságról, gyerekekről legyen is szó. Egy olyan kapcsolatban, ahol te, – mint Kígyó jegyű – vagy jelen, a döntés úgyis a te kezedben van. Párodnak nem sok befolyása van arra, hogy mi történjen veletek. Rád fogja bízni, hogyan tovább kettőtöket illetően.


Karrier, munka, pénz

Kellő önbizalommal és ambícióval rendelkezel ahhoz, hogy egy rendkívül előnyös lehetőséggel megfelelően tudj élni. Ez nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerést is hoz az életedbe.


Egészség

Szerelmi kapcsolatod és munkád rendben lesz, biztos, hogy egészségeddel sem lehet gondod. Azon kívül, hogy néha kevesebbet alszol a kelleténél, kicsattansz az energiától.


Vakációtipp

Madrid és Barcelona »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 LÓ 






Szerelem


Párkapcsolatodban számos bizonytalansági tényező lehet jelen. Köszönhetően annak, hogy mostanában sokkal kevesebb időt tudtatok egymásra szánni, s ez rányomta bélyegét a mindennapokra. Úgy érezheted, hogy valamerre tovább kell lépnetek. Vagy végleg befejezni és új utakat keresni, vagy – s ez lenne az észszerűbb – rendbe hozni a kapcsolatot. Túl nagy baj nincs, ezt te is tudod, azon kívül, hogy lassan mindketten csak aludni jártok haza. Szakítsatok időt egymásra, némi kikapcsolódásra. Hipp-hopp rájöttök, hogy még véletlenül sem szabad ezt a szerelmet csak úgy a sutba dobni. Újra bele tudsz szeretni párodba, s rájössz, hogy a változásnak még a gondolata is nagyon gyorsan elvetendő. Ez az év meglepetéseket tartogat a szerelemben; például házasság vagy gyermek tekintetében.


Karrier, munka, pénz

Fontos, hogy a munkádra továbbra is nagyon sok időt kell szentelned, hiszen karriered és anyagi biztonságod múlik azon, hogy most mit teszel le az asztalra.


Egészség

Azon kívül, hogy végre alaposan ki kellene pihenned magad, nincs okod aggodalomra. Szánj időt a nyaralásra, s gyűjts energiát a téli időszakra.


Vakációtipp

osztrák Alpok »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 KECSKE 






Szerelem


Párkapcsolatod hozott már jót és rosszat is ebben az évben. Nagy kihívások állnak előtted, hogy szerelmi életed rendben tudd tartani. Még mindig vár ezen a téren néhány olyan esemény rád, amikor úgy érezheted, bizony kicsúszik a kezedből az irányítás. Ne kudarcként könyveld el, hanem egyszerűen vedd tudomásul, hogy ennek itt és így kellett történnie. Az esetleges nézeteltéréseket ne vitával, veszekedésekkel rendezd el, hanem minden esetben keresd a békés utat.

Ne akarj párodon uralkodni, ezt senki sem viseli jól. Idén többször megesik, hogy irányítani akarod tetteit, s ezt nem veszi jó néven. Légy nagyon éber és már előre akadályozd meg a felbukkanó konfliktusok okait. Ne adj lehetőséget arra, hogy újra és újra ugyanazokon az apró ostobaságokon kezdjetek el vitatkozni, különben elképzelhető, hogy hamar belebukik ebbe a szerelmetek. Viszont jó hír, hogy novembertől fordul a kocka, s az eddigi kellemetlen időszakon túllépve nagyon kedvező időszak áll előtted.


Karrier, munka, pénz

Ezen a téren légy elővigyázatos, vár rád még néhány kellemetlen helyzet,  számos váratlan anyagi kiadás. Tanulj az idei év eseményeiből, s legközelebb ezek a dolgok már nem történhetnek meg veled.


Egészség

Lelkileg többször labilissá válsz, melyet tested is megérez és kisebb megfázásokkal, fejfájásokkal próbál reagálni. Kerüld a stresszhelyzeteket és a veszekedéseket, ez csak még inkább energiaveszteséghez vezet.


Vakációtipp

Hegyvidék, ahol magányra és csendre lelsz »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »






 MAJOM 






Szerelem


Eseményekben gazdag, energiával és érzelmekkel teli időszak következik életedben. Párodtól rengeteg elismerést, biztatást, szeretetet kapsz. Ezt becsüld meg, hisz nagyon fontos vagy a számára. Ha teheted viszonozd is, nemcsak megérdemli, hanem igényli is a társaságod és az érzelmeid kimutatását. Elengedhetetlen, hogy ebben a számotokra fontos időszakban mindent megbeszéljetek egymással. Ha nem így tesztek, az könnyen félreértésekhez vezethet.

Ha már régóta együtt vagytok, akkor fontos döntések meghozatalához is kiváló a július és augusztus hónap. Ha házasságot terveztek, akkor még idén ejtsétek meg a nagy alkalmat. Ha esetleg már gyermeket tervezgettek szintén kiváló az év hátralévő része arra, hogy a megvalósításba belefogjatok. Együtt akár új vállalkozást is indíthattok, mely gyors és kiemelkedő sikert hozhat jövőre.


Karrier, munka, pénz

Bár anyagilag számos váratlan kiadás terhelt meg az idén, mégis mindig megoldod a problémáidat. Munka és karrier területén az év nagy fordulatot már nem hoz.


Egészség

Elengedhetetlen, hogy sok időt szánj magadra. Betegségre kevés az esély idén, de tudatosan kerüld is el ennek a lehetőségét.


Vakációtipp

Kanári-szigetek »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 KAKAS 






Szerelem


Azoknak a Kakasoknak, akiknek már van párjuk, nem lehet sok okuk panaszra. Kiegyensúlyozottság, nyugalom és meghittség jellemzi a kapcsolatodat. Ha nem muszáj, akkor ne törekedj ennek bármi áron történő megváltoztatására. Persze nem szabad hagynod, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok, de ne is akard fenekestül felforgatni minden nap. Általában anélkül is izgalmas és érdekes vagy partnered számára, hogy újra és újra be akarnád ezt bizonyítani.

Szánjatok egy kis időt júliusban nyaralásra, ez csak még inkább elősegíti a kapcsolat további elmélyülését. Augusztusban pedig akár, – ha eddig még nem tettétek volna meg –  el is kötelezhetitek egymás mellett magatokat, véglegesen. Ehhez kiváló a csillagállás. Ha most döntötök a közös élet mellett, bizonyosan egy életre szól majd.


Karrier, munka, pénz

Légy továbbra is alapos és éber munkádat, karrieredet illetően. Érhet egy-két kellemetlen meglepetés. Anyagi helyzetedet a nyár kissé megingathatja.


Egészség

A túlhajtottság fáradékonysághoz vezet, ezt tényleg ki kell pihenned a nyár folyamán. Lehetőleg egy nyugalmas helyet keress erre.


Vakációtipp

Burgenland »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 KUTYA 






Szerelem


Párkapcsolatod nagyon jól alakult eddig is, ami nem változik a következő időszakban sem. Szerelmi életed majdhogynem tökéletes, a számodra alapvető hűséget nem csak te nyújtod társad számára, hanem kölcsönösségi alapon te is megkapod tőle. Mostanában nehéz neked ellenállni, újra és újra képes vagy párod fejét elcsavarni. Fontos számodra a szexualitás, most jött el az az idő, hogy igazán ki tudtál nyílni ezen a téren is.

Ha netán volt köztetek valamilyen összezördülés mostanában, akkor azt is teljes mértékben le tudjátok rendezni és tiszta lappal indultok. Számodra nagyon fontos a család és a házasság is, így, ha ezen még nem vagytok túl, akkor időszerű, hogy beszéljetek róla, s akár cselekedjetek is. Számodra a szerelem nem drága és értékes holmik gyűjteménye, hanem hűség és szeretet.


Karrier, munka, pénz

A lehetőségek – az év második felében – továbbra is tálcán kínálják magukat, csak élned kell velük. Ha ügyesen, megfontoltan lépkedsz előre, komoly karrier, s egyben anyagi fellendülés vár rád.


Egészség

Nincs baj az egészségeddel. Sőt, egyenesen kicsattansz az erőtől, energiától. Ettől függetlenül ne vállald túl magad, mert a fáradtság és elgyötörtség téged is ledönthet a lábadról.


Vakációtipp

francia Riviéra »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »







 DISZNÓ 






Szerelem


Közlékeny típus vagy, de párkapcsolatodban most mégis akadhatnak kommunikációs problémák. Rosszul teszed, ha az esetleges gondokat nem beszéled meg pároddal. Ez ugyanis feszültséghez, konfliktushelyzethez vezethet kettőtök között. A nyár igazán kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatotokat teljesen rendbe tegyétek és a jövő lehetőségeiről beszéljetek. Elkötelezettség, netán házasság, közös lakás, gyerekek. Aktuális témák egy Disznó jegyű személy számára. Alaposan beszéljétek át mit terveztek, hisz egy életre szóló döntést hozhattok.

Te vagy az, aki mindig, mindent megtesz a párjáért. Ügyelj arra, hogy ez továbbra se változzon. Ezért cserébe megbecsülést, őszinte szerelmet kapsz, vagyis amire a legnagyobb szükséged van. Légy odaadó, hűséges, s néha vigyél újdonságot a kapcsolatodba. Ezzel csak még inkább megbolondíthatod párod, aki végleg leteszi melletted a voksát.


Karrier, munka, pénz

Spórolj, mert olyan váratlan, kellemetlen kiadásokkal kell szembenézned, melyekkel nem tudsz megbirkózni, csak kellő tartalékok mellett. Kerüld a hitelfelvételt, s nyaralás szempontjából is érd be az egyszerűbb és olcsóbb lehetőségekkel.


Egészség

Ha úgy érzed, valami fáj, megváltozott szervezetedben valami, akkor azonnal fordulj orvoshoz. A baj nem nagy, de gyorsan kezelést igényel.


Vakációtipp

Őrség »

Tippek: 
• Párhoroszkóp »
• Horoszkóp férfiakról – nőknek »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top