Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 26. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Számos változást hoz az életedbe a Plútó, a kiöregedett és haszontalanná vált dolgok letűnnek, hogy azok nyomdokain megszülethessen az új. Ez talán nem lesz egészen kellemes, különösen, ha merev ellenállást tanúsítasz. Önmagadban kell keresned a hibák gyökereit, ha életed változik, vagy nehézségek lépnek fel. Legjobb ilyenkor elkerülni az okkult erők alkalmazását, mert elsöprő hatással bírnának.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kitűnő időszakod következik művészi és tudományos alkotómunkához. Intuitív képességeid is javulnak, különösen meditáció révén. Kiváló alkalmak nyílnak okkult, metafizikai, misztikus vagy lelki tanulmányokban való elmélyedésre éppúgy, mint tudományos vagy műszaki tanulmányokra. Érdeklődésed valószínűleg megnő a lelki vagy okkult, misztikus dolgok iránt, Kezd világossá válni majd a számodra, hogy a lét az anyagi világnál tágabb fogalom.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Pénzügyi téren furcsa vagy szokatlan körülmények merülhetnek fel. Sok változáson kell majd keresztül menned, és ennek némely kapcsolatod áldozatul eshet, mintegy a kibontakozó félben lévő új énednek visszahatásaként. Régebbi elképzelésed vagy meggyőzésed érvényét vesztheti. Új meglátásokra juthatsz és egy ideig zavartnak, érezheted magad, de ezzel nem leszel egyedül. A tranzit egy egész generációt érint egyidejűleg.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Minden elnyűtt vagy kinőtt kapcsolatod most felbomolhat és ezt hagynod is kell, hacsak nem hajtasz végre forradalmi változásokat a kapcsolat szerkezetében. Vagy így vagy úgy, de mindenképpen változásra van szükség és neked elé rugalmasnak kell lenned, hogy ezt engedd, sőt elébe is menj. Ez a nap nagy változásokat jelezhet a saját és korosztályod minden tagjának életében.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ne állj ellent a régi és elnyűtt struktúrák széthullásának, inkább próbáld elősegíteni a változásokat egy új világ felépítésével és beindításával. A rugalmasság ilyenkor a legfontosabb. Világod átalakulóban van és ez benned is változásokat idéz elő. Ilyenkor azonban alapvetően a körülötted zajló változásokhoz való alkalmazkodás a feladat. Csak azokon a pontokon változtass, amelyek már nem felelnek meg a céljaidnak.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem kell mindent felrúgnod. Ne hagyd figyelmen kívül, vagy ne válj érzéketlenné önmagad és a környezetedben élő emberi, érzelmi szükségletek iránt sem, ahogy arra ilyenkor bizony hajlamosak szoktunk lenni. Egy számodra fontos személy váratlan eltávozása egyike lehet azoknak az elsöprő erejű változásoknak, amelyekhez most alkalmazkodnod kell. Valamilyen váratlan pénzügyi veszteség érhet, vagy egyszerűen csak időszakos anyagi nehézségek léphetnek fel nálad.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagy jelentőségű változások állhatnak be munkádban, akár ténylegesen állást változtatsz, akár nem. Hagyd megtörténni a dolgokat. Ha valami nem neked dolgozik, engedd útjára. Belső változásokon mégy most keresztül, és ez környezetedre is nagy kihatással lesz. Egyes kapcsolatok véget érhetnek, vagy szertefoszlanak bizonyos körülmények. Hagyd, hadd múljon el, aminek múlnia kell. Azok egy másik életszakasz kellékei voltak.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érzelmi reakcióidat ne fojtsd el, de viselkedj fegyelmezetten életednek egyéb területein. Komoly akadályok és ellentétek léphetnek fel életedben, ami arra fog kényszeríteni, hogy meghatározd, mi az, ami igazán fontos a számodra. Ami nem ilyen, attól el kell szakadni, és ha önszántadból nem változtatsz életednek alapstruktúráján, később leszel kényszerítve rá. Minden, ami ép és egészséges, túl fogja élni a küzdelmet.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai bolygóhatások alatt mindenki, így te is, sokkal fegyelmezettebb, pedánsabb, rendszeretőbb, türelmesebb leszel, és nagy teherbírással tudsz dolgozni, odafigyelve a részletekre. Ennek elismeréseképpen befolyásos pozícióba kerülhetsz. Most nem törd össze magadat az azonnali eredményért, fel kell ismerned, hogy a jövődet építgeted. Ez vonatkozik belső és külső világodra egyaránt.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Jó alkalmak nyílnak arra, hogy mély dolgokat tanulj vagy komolyan, foglalkozz az okkultizmus valamely ágával. Szellemi fegyelmezettséged és koncentrációd megnő, intuíciód szintén jól működik. Valamiképp hasznot húzhatsz a közös elszámolású vagy társasági pénzekből. Csiga módjára, lassan, de biztosan haladsz célod felé, amíg azt ténylegesen el nem éred. Lassú, de egyenletes belső változás zajlik benned. Kezded biztosabb talajon érezni magad.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma nagyon szívesen dolgozol, és akár többlet munkát is hajlandó vagy végezni, sokkal többet, mint általában. Nem biztos, hogy mások elismerik ezt, de ne aggódj, szem előtt tartják minden tettedet. Talán jobban elengeded magad az étkezéseknél is, így ne csodálkozz, ha hízni kezdesz. Próbáld meg tartani a mértéket. Ha esetleg volt is bármilyen egészségügyi problémád, most biztosan felgyógyulsz belőle.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Fejlődsz és érlelődsz, tapasztalatokban gazdagodsz ezekben a napokban. Optimistának és magabiztosnak érezheted magadat és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyelj arra, nehogy másokkal szemben fölényesen lépj fel és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésednek. Lehetőséged nyílik egy egzotikus utazásra is, ahol új és érdekes emberekkel fogsz találkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top