Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 28. szerda)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kritikákkal, veszekedésekkel csak göngyölítenéd a problémákat, bonyolítanád a helyzetedet. Jól gondold át, mielőtt haragodban bárkit is megbántanál a szavaiddal, tudod: nem szól szám, nem fáj fejem. Örülj annak, hogy segítőkész emberek vesznek körül, és társad is sokkal megértőbb a szokásosnál. Ha már nem vagy egyedül a bajoddal, akkor félig meg is szabadultál tőlük. A holnapi nap már segít helyrebillenteni a lelki egyensúlyod.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Fizikai kondíciódat sokan megirigyelhetnék. Ha ennyire csinosan öltözöl, ne csodálkozz azon, hogy utánad néznek az utcán. Milyen boldog is lehetsz, hogy sikerül szép gondolatokat ébresztened másokban. Rengeteg dicséretre és bókra számíthatsz. Személyes varázsoddal ma csodákat művelsz. Arra vigyázz, hogy ne tedd féltékennyé sem partneredet, sem más személyeket. Pontosan tudod, hol vannak a határaid, ne lépd át őket.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Próbáld meg elkerülni a nagyobb kiadásokat, találj örömet az apróságok vásárlásában is. Ne mondj le a boldogságról! Jut elég időd a szórakozásra, kikapcsolódásra. Nyugodtan menj el a többiekkel kirándulni. A szép napok viszont egy kicsit elbizakodottá tehetnek, és többet vesznek ki a pénztárcádból, mint tervezted. Bár több pénzhez jutsz, ne gondold úgy, hogy ami könnyen jött, attól nem bűn könnyen szabadulni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Néha el kell fogadni a “hátsó ülést” is. Ne a tekintély vagy a hírnév megszerzésére használd a lehetőségeket, hanem a jövő alapjait építsd fel általuk. Az izgalmaktól őrizkedj. Túlfeszített munka következtében a fizikai egészség visszaeshet. Az anyagi nyereség automatikusan adódik ma. Törődj bele, hogy se többet, se kevesebbet nem kapsz annál, mint amit megérdemelsz. Az ego túlzott előtérbe helyezése kiábrándulást, csalódást hozhatna a szerencse helyett.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jól dolgozd ki az új kezdeményezéseket. Hosszú lejáratú cselekvésekre vonatkozó terveid, mint üzlet, házasság stb. szerencsésen lerendeződnek. Remek időszak következik egy állandó, szilárd otthon kialakítására, megvételére. Erősítsd meg önbizalmadat, mert az ego segít most az előrehaladásban. Megelégedettséged inkább egyéni örömből fakadjon, mint nyilvános hangoskodásokból.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az egyetlen, amiben megbízhatsz, az a saját találékonyságod. Nem a munkahelyed megváltoztatása az egyetlen megoldás, ezzel még várj egy kicsit, amikor nyugodtabb körülmények, és jobb lehetőségek várnak rád. Jobb, ha még egy-két hetet vársz a döntéssel. Sajnos most le kell mondanod barátaid segítségéről, és kedvesednek is több a gondja, problémája, nem tud szorosan a hátad mögé állni.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A környezetedben lévő hölgyek valahogy elősegíthetik üzleti ügyeidet. Pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban vagy. Ha kisebb csoportokkal, vagy a nyilvánossággal van dolgod, akkor nagyon jól fogsz szerepelni. Mindenkivel szemben barátságos tudsz lenni, még önmagaddal is. Barátaiddal kölcsönösen egymás segítségére tudtok lenni. Kedvező az időszak arra is, hogy külön csoportokkal foglalkozz, vagy általában a nyilvánosság elé lépj.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Engedd a gondolataidat befelé fordulni. Határozd meg céljaidat és vágyaidat. Tárd fel mit is akarsz valójában a világtól és abban bízz, hogy amit keresel, az nem annyira magukban a dolgokban van, hanem inkább az irántuk való közeledés módjában. Valóságos szellemi átalakulást hozhat ez a nap, jelezheti azt a határvonalat, melynél elfordulhatsz a hamis értéktől az igazak felé, és egy lényegen alapuló gazdagabb és boldogabb új életet kezdhetsz.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenben kerülnöd kell a túlzásokat, főleg az élvezetek, az evészet és ivászat, a szórakozás, sőt a munka területén is. Vagy mások irányában leszel nagyon odaadó és nagyvonalú, vagy ezeket az érzelmeidet magad felé fordítva követelőzővé válsz, és önmagadat kényezteted. Ebből következik, hogy kapcsolataid csodálatosak vagy rettenetesek lesznek. Nagyszerű lehetőségeid nyílnak arra , hogy megfigyeld, melyik osztályhoz tartozol, és ha kell pozitív irányban változtass magadon.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Jövőtervezés, adásvétel és döntéshozatal. Ezek mind szerencsés elfoglaltságok erre a napra. Egyszerre látod egészében és részleteiben is a képet, bár hajlamos leszel lebecsülni a részletek fontosságát. Próbáld elkerülni ezt a csapdát és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz. Kedvező és szerencsés híreket továbbíthatsz vagy kapsz, ami tükrözi jelenlegi pozitív hozzáállásodat és jó érzéseidet.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kiváló ez a nap a jogügyletek lebonyolításához. Az ilyen jellegű megmérettetések a te számodra sikeres kimenetellel kecsegtetnek, főleg annak köszönhetően, hogy képes leszel jól megtervezni és előkészíteni a dolgokat. Ilyenkor az ember megbizonyosodik saját hitében, csakhogy az, amiben hisz, nem biztos, hogy helyes és igaz. Te is túl makacs, akaratos, és önfejű tudsz lenni. Nagyon tisztán értelmezed a magad körül látott, hallott dolgokat, akár jók azok, akár rosszak.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Hogy jó lesz-e ez az időszak vagy rossz, attól függ, hogy miképpen vélekedsz önmagadban, és mire kényszeríted magad. Egyszer felépítettél magadban egy szemléletet és ahhoz ragaszkodsz. Ha ez a határozott folyamat reális, akkor előrejutsz azáltal, hogy ragaszkodsz hozzá. Ha irreális, vagy csak önző egyéni célt szolgáltál, akkor rossz irányba vezetnek előre ezek a napok. Ha a helyes utat követed, nyereséghez jutsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top