Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 29. csütörtök)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod! Ez ragyogó időszak lesz a tervezés, döntéshozatal, kommunikáció és a problémamegoldás terén. Mindenféle adás-vételed, szerződéses tárgyalásod, üzletkötésed szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállásod a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz kommunikációs téren. Rég nem látott emberek kereshetnek meg. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével. Kedved támadhat az íráshoz, főleg levelezéshez és ennek most itt is van az ideje.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ez most a pozitív érzések és optimizmus időszaka legyen az életedben. Vállald a kezdeményezést, és menj elébe a lehetőségeknek, akkor minden simán fog alakulni. Jó időszak következik beszerzések vagy értékesítések lebonyolítására, jövő tervezésre, elképzeléseid végrehajtására. Alkalmas pillanatokat találsz majd nézeteid, ötleteid népszerűsítésére. Ha mások nem is értenek egyet veled, mindenképpen értékelni fogják felvetéseidet.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most kedvező benyomást tehetsz mindenkire. Eljött az ideje, hogy elmenj arra a bizonyos megbeszélésre, most kérhetsz fizetésemelést, vagy most terjeszd elő fontos kérelmedet. Őszinte, meleg, barátságos és becsületes érzületed most meg is látszik viselkedéseden. Pénzt vonzhatsz magadhoz váratlanul. Pénzügyeid általában simán alakulnak. Mindenesetre szívesen költöd is a pénzt, talán még felesleges dolgokra is.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ma flörtölős kedvedben leszel, és színre léphet egy új szerelem is. Mindenképpen jól megérted magad mindenkivel. Minden kapcsolatod kedvezően alakul, mert sugárzod magadból a melegséget, barátságosságot. Őszinte, becsületes hozzáállásoddal vonzod magadhoz a hozzád hasonlókat. Most szívesen vakációznál, a szép környezetben érzed jól magadat. Erre is van lehetőséged, de vigyázz, nehogy túlköltekezd magadat.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Energiád és erőd határtalannak tűnik, különösen a fizikai tevékenységek terén. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágd a fejszédet, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejts el pihenni sem. Ezekből a napokból annyi energiát nyerhetsz, hogy alig bírsz majd magaddal. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheted. Csak az a veszély fenyeget, hogy túlhajtod magadat anélkül, hogy észrevennéd.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy új szerelem is köszönthetne rád, ez a kapcsolat igen kellemesnek és kölcsönösen előnyösnek ígérkezik. Barátkozó kedvedben vagy. Szívesen kimozdulsz egy kicsit szórakozni. Kapcsolataid zökkenőmentesen alakulnak, az esetleges nehézségeket most el tudod simítani. Talán kényezteted is magad egy kicsit, de ezt ne vidd túlzásba, keresd a szépet, menj el egy múzeumba, csinosítsd otthonod, hallgass szép zenét, sétálj a parkban, vagy tedd, amit éppen jól esik tenned, csak ne felejtsd el barátaidat is magaddal vinni.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Realitásérzéked most nem áll a helyzet magaslatán. Biztosítsd, hogy minden tény birtokában legyél, mielőtt beruháznál, vagy költségekbe,ó vernéd magadat, és hogy azok valóban tények legyenek. Neptunusz Isten tudja, hogyan keltsen gyönyörű szép, de haszontalan illúziókat. Elképzeléseid gyakorlati alkalmazása kerül most próbatétel elé. Ne add fel, de tartsd nyitva a szemedet, mind a segítségre szorulók, mind pedig a követni szándékozott szellemi tanítók tekintetében.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan ügyletek ejthetnek kísértésbe, amikkel egyébként nem foglalkoznál. Hacsak nem vagy jártas vad ötletek kivitelezésében, nem lenne bölcs dolog most ezzel próbálkozni. Lehet, hogy egy új kapcsolatod kezdődik, melyben valamelyik fél idealizálja, és szinte egekig magasztalja a másikat. Ez nyilvánvalóan nemkívánatos dolog és elkerülhetetlen csalódással is jár. Erőfeszítéseket kell tenned, hogy az embereket olyannak lásd és fogadd el, amilyenek valójában.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne igyál előre a medve bőrére, míg nem vagy biztos a dolgodban. Az elkövetkezendő napokban komoly anyagi gyarapodást vagy előrelépést ígérnek a bolygóállások. Kedved támadhat egy kis szerencsejátékra is, ami vagy bejön, vagy nem. Ösztönzőleg fog rád hatni ez az időszak. Fogékonyabbá válsz az új és kihívó elképzelésekre, felfogásod gyors, és a problémákkal könnyedén megbirkózol az új perspektívák fényében. Javítani kívánsz majd eddigi életeden, mert belefáradtál a megszokott mindennapi tevékenység. Kilátásaid jelentősen javulnak. Váratlan események lehetővé teszik az előrelépést.

Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Majdnem mindenáron szabadulni próbálsz az eddigi kötöttségektől. Ez lehet akár munkahely változtatás, lehet termékváltás, vagy üzleti terjeszkedés, vagy a meglévő keretek között igyekszel szabad teret kapni. Ha megléped ezt a változtatást, hosszú távon mindenképpen előnyödre szolgál. Lehetséges, hogy elköltözöl, ebbe az is belefér, hogy egy másik szobát választasz alvóhelynek. De az is lehetséges, hogy csak az irodabútoraidat cseréled ki.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha egy új fióknyitással bíznának meg, mindenképpen fogadd el. Tudsz módszeresen, megfontoltan dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. Ezt mások is méltányolják nálad. Feletteseid is tudják, hogy a felmerülő problémákkal könnyedén meg tudsz birkózni, és képes vagy mindent elölről újrakezdeni. A dolgok önmaguktól nem, de a segítségeddel mindenképpen megoldódnak. Nem lehetsz mindenki anyukája vagy apukája, a többieknek is meg kell tanulniuk önállóan megoldani a problémájukat.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások sajnos nem kedveznek az idősebb emberekkel fenntartott kapcsolatokban. Akadályokra kell számítanod pénzügyekben, és nehézségekre a hivatalos ügyek intézésénél. Vigyáznod kell, mert amit most teszel, az sokkal messzebb ható következményekkel jár a jövőre nézve, mint gondolod, ezért ne siesd el a megfelelő irány kiválasztását. Fontos, hogy kellő óvatosságot tanúsíts pénzügyek terén, bármennyire is türelmetlenné tesznek a felmerülő akadályok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top