Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 30. péntek)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Vedd figyelembe, hogy most nem alkalmas az idő a terjeszkedésre, anyagi nehézségek merülhetnek fel, problémák jelentkezhetnek otthonodban. Ne most fektess ingatlanba és lakhelyet se most változtass. Ez a változtatások, a növekedés, de a bizonytalanságok időszaka is. Legjobb, ha önmagad rendezed el a dolgokat. Ne kapkodj, nem sürget az idő. Az elhamarkodott lépések most nem vezetnének jóra.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érezheted, visszafognak téged, ezért jelentős változtatást fontolgatsz karrieredben, bár ez elég nehéznek tűnhet. Ha viszont elégedett vagy a helyzeteddel, új kihívásokkal kerülhetsz szembe, a fennálló kereteken belül. A kibontakozás és megszorítás közti egyensúly megbontása itt a kulcs. Egyszerre két irányba is húzol: a teljes szabadság vagy a jól bevált, biztonságot adó rutin felé. Nem igazán tudod eldönteni, hogy lépj-e vagy visszavonulj.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ezek a napok akkor különösen jelentősek, ha te most 24, 36, 48 éves vagy, ami többnyire egy-egy életforma lezárását és egy új megkezdését jelezheti. Lehetőségek gyűlnek össze erre az időszakra. Szükséged van önkontrollra, mert a kellemes lehetőség még nem garantálja azt, hogy jól is fogod felhasználni. Vagyis a lehetőség bekopog az ajtón, de az ajtót ki is kell nyitni, figyelni kell a belépő “vendégre” mert az olyan nyeremény, amit az erőfeszítés nélkül ér el az ember, ugyanúgy el is veszíthető.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Sikeres lehetsz a vállalkozásaidban, a gyermekeiddel kapcsolatban, a szórakozásokban, sőt még a szerencsejátékokban is. Ez lesz az egyike azoknak a bizonyos ritka időszakoknak, amikor testileg-lelkileg egyensúlyba kerülhetsz. A bolygóállások elősegítik bármilyen betegségből a gyógyulást. Kedvező időszak következik ingatlanok vásárlására. Számos lehetőség nyílik meg előtted, de neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, elsimítsd nézeteltéréseidet munkatársaiddal, vagy egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek. Alkotókészséged erősen munkálkodik benned. Ebbe az is beleértendő, hogy új szerelem, de esetleg egy úgy gyermek is érkezhetne hozzád. Kedvező pillanat mutatkozik arra, hogy valamilyen alkotó munkába kezdj.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tudományos kutatásra kiváltképp kedvező ez a nap, de üzleti és pénzügyi vonalon is jól jön az a készséged, hogy rendezett mintákban ismerj fel látszólag össze nem illő elemeket. Ma könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas az időszak érzelmeid tolmácsolására bármely kapcsolatodban, ezáltal közelebb kerülhetsz mások jobb megértéséhez.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehet, hogy pontosan a mai napodat szánod a költözködésre – esetleg ez együtt járhat egy munkahelyváltással is. Egyébként is mindenképpen alkalmas időszak ház körüli munkák elvégzésére. Családi ügyek foglalkoztatnak. Most könnyen és nyíltan meg tudod beszélni családtagjaiddal bármely probléma rendezését. Gondolataid és figyelmed most a magánéletedre irányulnak. Ne nézz hátra, esetleg csak annyi időre, hogy mi volt a tanulsága a múltban történt eseményeknek.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez a nap mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező – kivéve a döntéshozatalt. Ne hozz ma végleges döntéseket. Kiváló időszak a nyílt kommunikációra, és jobban ki is veszed belőle a részed, mint általában. Használd fel ezt az időszakot kutatómunkára, és fokozott figyelemmel ügyelj arra, hogy mindenki pontosan értse a másikat. Észjárásod hirtelen felélénkül, és igen aktívvá válik.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hajlamos leszel az igazságtalanságra, türelmetlenségre, könnyedén kiásod azt a bizonyos harci csatabárdot. Ne mára tervezd az önkormányzatra tartozó ügyek intézését, mert a hivatalos szervek ellenállást tanúsítanak majd, és nem a legjobbakat ígérik a csillagok a szerelmi életedben sem. A felfokozott energiák, túlzott magabiztosság, felpörgetettség és lobbanékonyság értelmetlen és veszélyes kockázatokba hajszolhatnak, aminek baleset lehet a vége.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Annyira magas fordulatszámon pöröghetsz, hogy sokszor tudatosan fékezned kell magadat, ha valamit el is akarsz végezni. Ha fegyelmezetten és kellő óvatossággal irányítani tudod ezt az energiát, sokra viheted. Tartózkodj az arrogáns fellépéstől. Feletteseid fenyegetve érezhetik magukat lendületedtől. Hacsak nem ez a kifejezett szándékod, biztosítsd őket arról, hogy nem akarsz ellenük dogozni, sem ártani nekik.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jó alkalom adódik arra, hogy eredeti módon közelíts régi keletű problémákhoz. Ez most a felfedezések és izgalmas kihívások pillanata. Izgalmas, új gondolatok jutnak eszedbe. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek meglepetések. Csinálj valami egészen más, különleges, ötletszerű dolgot. Lazíts: egyszerűen csak hagyd maguktól megtörténni az eseményeket és tarts velük.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Elfogulatlan baráti konzultációk nagy segítségedre lehetnek. Találkozhatsz nálad fiatalabb személyekkel, akik friss szemléletükkel magukra vonják a figyelmedet. Vizsgáld meg tüzetesebben nézeteidet és céljaidat csoportos hovatartozásodnak viszonylatában – akár egy klubtagság, vagy társadalmi osztály, vagy generáció szintjén. Saját gondolatodat képviseled-e vagy egyszerűen csak szajkózod a többség nézeteit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top