Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 01. szombat)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Lehetséges, hogy a mai nap pénzt vagy egyéb javakat hoz a házhoz. De nehogy ne kapj levegőt! A lényeges szó itt a “néha”. Az a gyakoribb, hogy inkább költeni akarod a pénzt, valószínűleg drága dolgokra, vagy más olyan dolgokra, amit szépnek tartasz. Boldognak érezheted magadat, barátkozó hangulatban vagy és kedved támadhat egy kis flörtölésre is. Ha egy szerelmi kapcsolat kezdődik ezen a hét végén, az igen élvezetesnek ígérkezik majd, de nem biztos, hogy tartós is marad.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Semmi kedved nem lesz ma dolgozni, inkább csak csacsognál. Jobb, ha szabadságot veszel ki, akár egy rövid időre is, legalább is próbálj minél kevesebb kötelezettséget vállalni. Lehet, hogy egy jelentős kapcsolat veszi kezdetét, amely izgalmasnak ígérkezik, de nem lesz igazán békés. Nehéz lesz eldöntened, hogy le akarod-e kötni magad, vagy szabad szeretnél maradni? Egyébként működőképesnek ígérkezik ez a kapcsolat, de óvatosan és higgadtan kell hozzáállnod.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Pénzügyekben az óvatosság legyen a jelszavad. Hajlamos leszel költekezni, esetleg nagyobb kiadásba veted magad, hogy kielégítsd valami nagyon szép és különleges dolog iránti vágyad. Óvatos léptekkel azonban akár szerencsés befektetéseket is alkalmazhatsz. Minden szemszögből és részletében közelről vizsgáld meg a témát és győződj meg arról, hogy nem pusztán költekezési vágyadnak kielégítéséről van-e szó.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha nem figyelsz oda arra, hogy mit és mennyit eszel, könnyen felszedhetsz pár kilót. Szerelem terén kétféleképpen működhet a dolog: vagy minden kellemes és harmonikus lesz kapcsolataidban, vagy feszültségek és konfliktusok támadnak a szabadság és a birtoklás kérdései körül, főleg, ha a kedvesednek van egy kis Skorpió érdekeltsége is. Ha így van, terítsd ki a kártyáidat, és komolyan foglalkozzatok a párkapcsolati problémával.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha elég időt és figyelmet szentelsz mások nézetei és véleménye meghallgatására, akkor ez akár jó időszak is lehet a döntéshozatal, a tervezés vagy tárgyalások szempontjából. Csak arra vigyázz, hogy a részletekbe ne csússzon hiba és ne vágj ki nagyobb szeletet a tortából, mint amit meg is tudsz enni. Vizsgáld felül elképzeléseidet, és változtass rajtuk, ahol kell. Ma számíts arra is, hogy lelkileg sokkal sebezhetőbb leszel, mint máskor.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, elsimítsd nézeteltéréseidet munkatársaiddal, és egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek. Alkotókészséged erősen munkálkodik benned. Ebbe az is beleértendő, hogy akár gyermeked is születhetne. Kedvező a pillanat arra is, hogy valamilyen kreatív munkába kezdj.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Annyira energikusnak és túlfűtöttnek érezheted magad, hogy azt hiszed, nem érhet semmi baj, és ettől aztán hajlamosabb leszel az értelmetlen kockázatokat vállalni. Próbáld azért ezt elkerülni, mert valójában nem vagyunk mindenhatók. Összetűzhetsz valakivel, akiről úgy érzed, hogy visszafog téged és esetleg szakítani is kívánsz vele. Gondold át alaposan a dolgot, és ne tegyél semmit indulatból.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alig várod, hogy továbbadhasd a fontosnak tűnő információkat. Meg kellene próbálnod azonban kicsit visszafognod magadat. Előbb inkább kétszer is nézz utána, nincs-e valami hiba a részletekben és tényleg annyira fontos-e a dolog. Hallgasd meg mások véleményét, és szükség szerint változtass saját nézeteiden is. Egy kis visszafogottság és óvatosság talán nem árt.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Készülj fel barátaid szórakoztatására. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet rád, a mai nap folyamán. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz abban, hogy tetszést aratsz. Vidám hangulatban vagy, egyszerűen jól érzed magad és másokat is fel akarsz vidítani. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is a tiédet. Most valahogy nem érzed magad olyan félénknek, mint általában, és kedvező benyomást tehetsz másokra. Mindenesetre mostanában jól alakulnak kapcsolataid.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ma tedd inkább félre kötelezettségeidet és lazíts a fegyelmen. Ez alkalmas nap lehet a befektetésre, ha tudod, hol a határ a költekezésben. A szerencse ma neked dolgozik! Persze, ha nem tudsz mértéket tartani, most tényleg nagyon extravagáns vágyaid támadhatnak. Remek időszak ez arra, hogy örömet találj a szép dolgokban és környezetedet csinosítsd. Nagyon jól fogod érezni magadat, de hajlamos lehetsz túl sokat megengedni magadnak.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod, még ha nem is tetszik neked. Mindenféle adásvétel, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakulhat, akár még ingatlanügyletet is bonyolíthatsz. Pozitív hozzáállásod legyen a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz a kommunikáció területén is, így mindig legyen feltöltve a telefonod. Rég nem látott emberek is felkereshetnek. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A változás, megújhodás, átalakulás időszakát éled. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Sikeres időszak köszönt rád, és vezető pozícióba emelkedhetsz. Vigyázz azonban, nehogy önző célokat szolgáljon ez a siker és hatalom, mert később ebből bajok származhatnának. Nagy erőket tudsz most mozgósítani, hogy változtass életeden, de legyél tekintettel mások érdekeire is környezetedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top