Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 02. vasárnap)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Alkalmas időszak, hogy kifejezésre juttathasd törekvéseidet mások előtt, mivel ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Ha van egy csomó jó ötleted, könnyen fog menni a csapatmunka, mármint ha mások lépést tudnak tartani hatalmas lendületeddel. Különben jobb, ha egyedül dolgozol. A kemény fizikai erőfeszítés jelenti a legtöbb örömet a számodra. Bele is zöldülnél, ha csak ücsörögnöd kellene.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Egész életed kitágul új élmények, emberek és helyszínek révén. Az egyetlen intelem, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat, illetve ne engedd, hogy ez a “dicsőség” a fejedbe szálljon. Ma potenciálisan sikeres és elégedett lehetsz, az emberek szeretni fognak. Sikereket érhetsz el mind szakmai, mind anyagi téren, nem pihenhetsz a babérjaidon. Életszemléleted derűlátó, és nagy lelkesedéssel vágsz bele új vállalkozásba.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez lehetne egy hosszú felismerés fázisának kezdete, mivel, mint a legtöbb embernél, nálad is, most válnak tudatossá a saját hibáid és az, hogy mi szükséges a jövőbeli fejlődésedhez. Legyen ez az az időszak, amikor aktívan keresed mások visszajelzését, hogy tiszta képet kapj arról, vajon ki is vagy és milyen is vagy valójában. Keresheted ezt a visszajelzést a barátaidnál, de felkereshetnél egy tanácsadót, egy pszichiátert, egy asztrológust, vagy másfajta szakembert.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha elébe mégy, és tiszta vizet öntesz a pohárba. Az igaz szerelem útja, de bármely más kapcsolatod útja is, nem éppen zökkenőmentes. Egyikőtök sem enged egy tapodtat sem. Foglalkozz a problémákkal, hogy enyhítsd a felgyülemlő feszültségeket, de ne remélj azonnali megoldást. Óvakodnod kell az éles szerszámoktól és veszélyes helyzetektől.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A meggondolatlan, lobbanékony magatartás most balesetre vezethet, és még operációval járó egészségi problémák is felmerülhetnek, ha minduntalan megpróbálod elhárítani vagy elfojtani e tranzitban rejlő kreatív és talán váratlan fordulatokat provokáló energiákat. Legyél rugalmas, és állj készen a változó körülményekhez való alkalmazkodásra. Hozhat a nap olyan emlékezetes eseményeket, amiket nem szeretnél a gomblyukadba tűzni.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Olyan időszak lesz ez az életedben, amikor reálisabbá válhatsz önmagaddal szemben, amikor perspektívát próbálsz kapni arról az Énről, amit teremteni szeretnél, és elkezdheted ezt az Ént koncentrált fáradozásokkal és saját személyed becsületes értékelésével felépíteni. Ez olyan időszak lesz, amikor nagyon figyeled majd önmagadat, olyan időszak, amikor jobban megismerheted önmagadat, amikor többet megtudhatsz a saját egyéni képességeidről.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem alkalmas az idő, hogy bármi újba belekezdj, vagy keresztülvidd akaratodat. Arra sem, hogy fontos döntéseket hozz, főleg olyan személyek nyomására, akik idealizmusodat próbálják kihasználni. Kedvező viszont az igazán önzetlen jótékonysági munkára. Jobban kell vigyáznod magadra, energiád kevés, könnyen túlfeszítheted a húrt. Ingerlékeny, lehangolt is lehetsz, vagy egyszerűen csak “másnak” érzed magad, minden különösebb ok nélkül.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az új lehetőségek még nem működnek összefüggően, még nincsenek egységbe rendezve a dolgaid. Valószínűleg szükségét érzed annak, hogy valamivé válj, hogy aktívan dolgozz a saját fejlődéseden, ahelyett, hogy nyitott – de passzív maradj. Valószínűleg hatalmas erőfeszítéseket kell tenned, hogy új személyiségérzetedet ki tudd alakítani, és az önbizalom mélyebb szintjét meg tudd szerezni.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Önös energiáid erőteljes megnyilvánulására lehet számítani. Valójában a hatalom megszerzése hajt. A baj csak az, hogy mások is erre törekszenek, így heves összetűzések, könyörtelen ütközetek várhatók e tranzit idején. Ha tisztában vagy vele, hogy miről is van szó és tudatosan törekszel energiáidat ellenőrzésed alatt tartani, akkor kreatív módon is hasznosíthatod erőidet. Tedd egyértelműen világossá mások számára, hogy céljaitok között nincsenek kibékíthetetlen ellentétek.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ne ijedj meg, normális most a súlyveszteség minden külön fogyókúra nélkül is, néha egészen a túlzott soványságig. A fizikai energiád nagyon kevés, ez fáradékonyságban, emésztési zavarokban és lehangoltsági érzésekben is megnyilvánulhat. Tisztában kell lenned azzal, hogy ez az idő a legkedvezőbb alkalom új testet felépíteni éppen úgy, ahogy új személyiséget építesz fel. Ez fegyelmet, kitartást és sok munkát igényel. Gyakran észrevehető testi változások is felléphetnek.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez nem jó időszak veszélyes helyzetek vagy környékek közelében. Egód most domináns, hatalmi vágyad is az, és ezzel kihívod magad ellen a hasonszőrűeket. Ebből persze heves összecsapások származhatnak. Hatalmi összetűzésbe keveredhetsz, vagy személyes konfliktusaid támadhatnak. Légy tudatában, mi zajlik körülötted és igyekezz meggyőzni a többieket, hogy együttműködve mindenki elérheti a maga célját.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Tudatában vagy érzelmi és szellemi lényed kettőségének. Erőfeszítéseket kell tenned e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében, hogy simább legyen életed. Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában és ez megfelelő pillanat bemutatkozásra vagy közszereplésre. Érzelmeid elmélyülnek, és hozzátartóid, barátaid közelségére vágysz. Bensőséges kapcsolatokra törekszel másokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top