Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 03. hétfõ)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Vedd a fáradságot és vizsgáld meg érzelmi vágyaidat, mielőtt aktívan űzni kezdenéd őket. Ez nem becsület vagy morál kérdése, hanem megbizonyosodás, hogy valóban akarod azt, amiről azt hiszed, hogy akarod, és elégedett leszel, ha majd megkapod. Igazán fontos hátralépni, és még egyszer megnézni, hogy a kapcsolat, vagy a partnered olyan ígéretes-e, mint első pillanatban látszott.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha reálisan megvizsgálsz egy viszonyt, elkerülheted, hogy kedvesedet vagy a kapcsolatodat saját álmaidba és kívánságaidba csomagold, és olyat is belegondolj, ami nincs ott, és ami később nagyon kiábrándítónak bizonyul. Ez nem azt jelenti, hogy a látszólag ép szituáció belül nem egészséges, csak azt, hogy számolnod kell ennek lehetőségével. Hajlamos vagy rá, hogy ezt elmulaszd, míg túl késő nem lesz, hacsak nem vagy eléggé óvatos.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha szigorúan őszinte vagy önmagadhoz, és kikéred megbízható barátok véleményét is, reálisabb képet nyerhetsz, és nem kerülhetsz olyan viszonyok hálójába, melyek biztosan félresikerülnek. Ez nagyon fontos, mert ha mégis belekerülsz egy nem kielégítő helyzetbe, nagyon nehezen tudsz belőle szabadulni, és erőfeszítéseiddel nem orvosolod a helyzetet, hanem inkább rontasz rajta. Az egészséges magatartás lehet, hogy megakadályozza, hogy csupán a testiség irányítson, mert másokat ez olyan kapcsolatokba ránt, ami egyébként nem megfelelő.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Neked a szerelem egy életviszony sok oldala közül az egyik. Ezzel a hozzáállással olyan kapcsolatot építhetsz ki, amely közelít az ideálishoz, és mégis működőképes, más szóval teljes siker lehet. Egy ilyen kapcsolat nem tud gyorsan kifejlődni, de ez rendjén is van, mert neked nem kell semmiféle sürgetést érezned, ami túl hamar eltérítene a jó útról, megengedheted, hogy addig várj, amíg eljön a megfelelő idő a fontos partnerkapcsolatra. Addig is úgy élvezheted a szerelem megnyilvánulásait, mint egy művészi időtöltést, mely megszünteti a frusztrációt anélkül, hogy tartós elkötelezettségbe kényszerítene.








Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Eltökélt szándékod, hogy annak a magas színvonalnak és ideálnak megfelelően élj, amit magad és partnered elé kitűztél. Tulajdonképpen elképzelhető, hogy a mérce lehetetlenül szigorú, annyira, hogy egyenes útként vezet a kudarchoz és kiábránduláshoz. Másrészt viszont, ha sikerül megvalósítanotok, bár ez nehéz lehet, annál gazdagabb lesz a jutalmad. A nehézség abban van, hogy jól mérd fel, milyen mértéket lehet elérni és milyet nem.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Leegyszerűsítheted a problémát azzal, ha tudod hogy a jelzés fölé jutás a cél, és ha mégis alatta maradsz egy picit, nem lesz akkora meglepetés vagy kiábrándulás. Amikor eléred a maximumot, lelkesedésed megduplázódik, így hajlamaid által dupla előnyhöz jutsz. Az is fontos, hogy megadd magadnak és kedvesednek a maximális elismerést ha elértek egy célt, és ne sokáig ülj a babérjaidon, mielőtt megújul a nyomás a további teljesítményekre.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Soha ne büntesd magadat vagy szerelmedet a kudarcokért, ez csak aláássa törekvőképességedet és jövőbeni sikereidet. Más módon úgy enyhítheted ezt a nyomást, hogy a szerelmi viszony tökéletességének ideálját áthelyezed a teljesítményről a törekvésre. Ha a szerelem és az erőfeszítés ott van, az számít a legtöbbet. Lehet, hogy úgy találod, hogy céljaid és mércéd a boldogság elérésének útjában áll. Időnként fellázadsz, kihajítod a mércét, és egyszerűen élvezed a pillanat kínálta gyönyöröket, valójában ezek a pillanatok adják neked a legtöbb örömet és kielégülést.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Talán bűnösnek érezheted magad, mert lejjebb adtad a színvonalat, és beérted kevesebbel is, mint amit egyébként megérdemelnél. Ezek a hangulatok szabályozhatók, ha újraértékeled, és esetleg lejjebb engeded szerelmi mércédet, ami valószínűleg irreálisan magas. Mikor saját cselekedeteid megítélésére kerül sor, lazíts, senki nem tökéletes. Mikor kedvesed emberi tulajdonságait vizsgálod, jusson eszedbe, hogy az érzések melegségének és komolyságának van igazából jelentősége, még ha csak pillanatnyiak is, és nem a csomagolásnak.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha átformálod rövid távú céljaidat, végtelen frusztrációtól és bűntudattól mentheted meg magad. Vágyaid egyenletesebbé válnak, ami csak fokozza a hosszú távú kapcsolat valószínűségét is. Ha elfogadod a szerelem játékszabályait, úgy alkalmazhatod, hogy nem kell választanod a szenvedés vagy a szabályok megszegése között. A frusztráció helyett arra használd célorientáltságodat, hogy folyamatos utánpótlással tedd próbára teljesítményedet.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A mai bolygóállások mélyről jövő, néha ellenőrizhetetlenül erőteljes vágyat mutatnak. Ha egy leendő partner felcsigázza a fantáziádat, ritkán alkalmi a dolog. A probléma csak az lehet, hogy túlságosan heves vagy, hacsak kedvesed nem osztozik ebben az intenzitásban, ez túl nyomasztó, vagy ijesztő lehet. A szerelmet nem tekinted egyszerű szórakozásnak, inkább olyasvalaminek, amit komolyan kell venni. Neked inkább a Tantra jógát kellene tanulmányoznod, az a legjobb út azoknak, akik belső kényszert éreznek a kozmikus szerelem felfedezésére.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Te eléggé bizonyos vagy vágyaid természetében és kiterjesztésében, így azok nem irányítanak téged akaratod ellenére. Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy a szerelmedet mindig kontrollálni tudod, csak azt, hogy nem keresztezik utadat, és rángatnak más szinten nem kielégítő kapcsolatba. Egy viszonyban határozottan tudod, hogy milyenek a te szükségleteid és azok nem is maradnak kielégítetlenül, de ugyanakkor nem támasztasz túlzó követelményeket. Fel tudod oldani és enyhíteni a feszültséget egy kapcsolatban.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Légy óvatosabb azokkal a pszichológiai módokkal, amelyekkel eredményt szeretnél elérni a partnerednél. Az főként akkor igaz, ha igényeitek teljesítése megzavarja a kapcsolat minőségét. Van bizonyos képességed, hogy kívánalmaiddal másokat manipulálj, így uralkodhatsz felettük. Elővigyázattal használd ezt a képességedet, csak a megfelelő helyen és időben tedd. Hosszú távon az erő ilyen módon történő felhasználása egy szerelmi kapcsolatban nagyon romboló hatású, ezért tégy meg mindent, hogy elkerüld.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top