nlc.hu
Horoszkóp
Sárkányfej a Bakban

Sárkányfej a Bakban

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Bakban

 

Feladatod

Hatalmat és tekintélyt szerezni a jelenben – ez a karmikus feladatod. Olyan pozíciót kell betöltened, amelyben felnéznek rád. Ki kell emelkedned a családból, és amikor ez sikerül, akkor ne tagadd őket meg, ne törődj velük kevesebbet, mint korábban. 

Rendkívüli diplomáciai érzékeddel kiváló összeköttetéseket építhetsz ki. Nagyon fontos, hogy a saját sikered érdekében ne legyél senkivel erőszakos.

Párkapcsolatod

Te jelented a stabilitást a partnered életében. Ő, pedig a becsvágyadat erősíti, táplálja. Mivel mindkettőtöknek ugyanazok az érdekei, és hasonló értékrend szerint éltek, a kapcsolat hosszú távon működhet. A csapdát úgy állítja a sors, hogy találkozol egy olyan személlyel, akiről azt hiszed, hogy értékesebb, vagy többet tud segíteni, mint a partnered, és miatta elhagyod. Később kiderül, hogy az Igazi, életed párja volt, és pótolhatatlan számodra.

Munkád

Nagyratörő terveid vannak, és a becsvágy, a belső kényszer az, amely űz és hajt, a csúcs felé terel. Az előző életeid karmája, hogy hosszabb távra tervezel, talán éppen azért, mert korábban ez nem sikerült. Csak a mának éltél, nem vállaltad a felelősséget a döntéseidért. Most olyan munkát vállalnod, ahol ezt gyakorolhatod, és ahol irányíthatsz másokat. Megkaphatod hozzá ajándékba a sorstól a türelmet, sajátmagad és mások megbecsülését, képes leszel végigvinni mindazt, amit elgondoltál. Kiállsz másokért, és harcolsz az anyagi biztonságukért.


Egészség

Fogaid gyorsan elromolhatnak, vagy éppen szabálytalanul nőnek. Ami azt jelenti, hogy csak apránként haladhatsz előre az életed útján, nem szabad nagyot harapnod egyszerre.                                                     

Ahol a karmád teljesítheted

Ahol a régi, mások által használt dolgokkal foglalkozhatsz. Ez lehet régiségkereskedés, vagy használtruha-bolt.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top