Horoszkóp

Sárkányfej a Bikában

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Bikában

Feladatod

Hűségesnek lenni nemcsak emberekhez, hanem elvekhez is. Előrelátóan, megfontoltan haladni a célod felé, és lépésről lépésre megtervezni a tetteidet. A lustaságot legyőzni, és elfogadni azt, hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, a sikerért, az anyagi eredményért tenned kell. 

Azonban ne legyen a mindened a pénz, hanem az anyagiakat csak arra használd, hogy független légy, és segíts vele másokat. Próbáld meg legyőzni az irigységet, és ne gondold azt, hogy a pénz az egyetlen, ami biztonságot adhat.


Párkapcsolatod

Csak a hozzád hasonló, megbízható és jól kiszámítható partnerrel jöhetsz ki. De azt tudnod kell, hogy akit párként választasz, akivel összekötöd az életed, annak az előző életekből a karmikus adósa vagy. Ezért a kapcsolatot az átmenetileg kialakuló nehézségek ellenére is fent kell tartanod, és megküzdeni a választottadért, még akkor is, ha esetleg felbukkan a titokzatos harmadik.

Munkád

Karmikus feladatod, hogy vezető pozícióba kerülj és másokat irányíts. A pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos pályákban érhetsz el sikereket, akár a bankszakmában, akár az ingatlan piacon jól megállod a helyed. Olyan ügyletek bonyolításában vehetsz részt, amelyek neked és a családodnak is jó megélhetést biztosítanak. 

Egészség

A súlytöbblet problémákat okozhat, és emiatt kialakulhatnak keringési betegségek, vagy a máj működésének zavarai. Egyébként ezek arra is utalnak, hogy le kellene küzdened az irigység érzését, amelyet mások sikereivel szemben érzel. Ez a múlt terhe, a karma, amellyel születtél.

Ahol a karmád teljesítheted

A művészetek területén, amelyet hobbiként kellene űznöd. A másik megoldás, ha kulturális eseményeken rendszeresen önkéntes munkát vállalsz.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top