Horoszkóp

Sárkányfej a Halakban

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Halakban

 

Feladatod

Rendkívüli érzékenység jellemez, át tudod érezni mások fájdalmát, képes vagy önfeláldozó módon segítséget nyújtani. Talán azért, mert rengeteg baj és bánat ért az előző életeidben, amiért a sors a jelenben kárpótol, és megajándékoz az empátia és együttérzés képességével.

Igen kifinomult művészi adottságokkal rendelkezel, jól tennéd, ha kibontakoztatnád tehetségedet. Ha hivatásszerűen nem megy, akkor szabadidődben, hobbiként foglalkozz festészettel, színészettel, zenével. Tehetséged van még a pszichológiához, kiválóen eligazodsz az emberi lélek útvesztőiben, és remek tanácsokat adsz a rászorulóknak.


Párkapcsolatod

Olyan partnerre van szükséged, aki mellett biztonságban érezheted magad. Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy ez az illető melletted van, de te nem veszed észre. Egész életed során az igazit keresed, bárkivel találkozol, saját képedre igyekszel formálni. Igyekezz inkább te változni, mert a belső átalakulásod után olyan emberrel fogod leélni az életedet, akit korábban elutasítottál.


Munkád

Fontos, hogy szabadidődet aktívan és hasznosan töltsd el. Másoknak segíthess kikapcsolódni, feszültségeiket feldolgozni. Érdemes lenne ehhez kapcsolódó foglalkozást választanod, hiszen az előző életeidben valószínűleg a munka hőse voltál, aki éjjel-nappal dolgozott és folyamatosan hajszolta a többieket is. Légy nyitott és figyelmes, vigasztald meg a csalódott és szomorú embereket. Tanácsaiddal segítsd azokat, akiknek a magánélete válságba jutott.

Egészség

Bőrödön kiütések, szemölcsök jelenhetnek meg, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy lelked mélyén távol akarod tartani magad valakitől. A talpadon előforduló bőrkeményedések, arra utalnak, hogy túl sokat tettél valakiért, aki ezt nem becsüli és nem értékeli eléggé.

Ahol a karmád teljesítheted

Légy olyan társaság tagja, ahol a másságot megtapasztalod és megtanulsz együttérezni ezekkel az emberekkel.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top