Horoszkóp

Sárkányfej a Mérlegben

A karmánk a sorsfeladatunk, amelynek teljesítéséért születünk a Földre. Karma horoszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Mérlegben

Feladatod

Megtartani a három lépés távolságot mindenkivel, kivéve a rokonokkal és a családtagokkal. Ugyanis az előző életeidben feltehetően mindenkivel barátkoztál, és sajnos nem tartottad meg mások titkait, ezért aztán kellemetlen, olykor veszteséges helyzetbe hoztál embereket. Meg kell tanulnod elfogulatlanul viselkedni, és az egyensúly megteremtésére törekedni az emberi kapcsolatokban. A mértékletességet az asztali és az ágybeli örömök terén is gyakorolnod kellene, mert ha erre nem vagy képes, akkor a túlzások később beteggé tehetnek. 

Párkapcsolatod

Olyan partnerrel kerülsz kapcsolatba, akinek szüksége van arra, hogy az önbizalmát táplálják. Ha ezt őszintén teszed és folyamatosan mellette állsz, akkor úgy fog szeretni, ahogyan az a legjobb neked. Nagyon vigyázz arra, hogy ne tedd őt nevetségessé, vagy ne űzz vele tréfát, ne ugrasd, amikor társaságban vagytok, mert vérig sértődik és sohasem fog neked megbocsátani. Az is előfordulhat, ha nagyon mélyen megbántod, hogy bosszút áll az első adandó alkalommal.  

Ha félrelépsz, ne legyél annyira őszinte, hogy megosztod a kedveseddel, és megalázó helyzetbe hozod őt. Tartsd titokban, és viselkedéseddel se adj okot gyanúra.

Munkád

Azokon a pályákon érzed jól magad, ahol emberekkel foglalkozhatsz. Az előző életeidben nem sikerült a diplomáciai készségedet magas szintre fejlesztened, és az üzleti életben is túlságosan heves voltál. Hamar kimondtad a véleményedet,  előbb beszéltél és csak az után gondolkodtál.

A jelen életedben éppen ezt kell helyrehoznod, és olyan pályát kell választanod, ahol emberekkel foglalkozhatsz. Ajánlott helyek a kereskedelem, művészetek, vendéglátóipar, szépségipar – ezeken a területeken a kollégák kedvencévé is válhatsz. 

Egészség

Hormonális problémák alakulhatnak ki, amelynek oka párkapcsolatodban keresendő. Amennyiben felbomlik életednek ezen a területén a harmónia, akkor a női vagy a férfi hormonok aktívabbak lesznek, és ez meglátszik a külsődön, a szépségeden.

Ahol a karmád teljesítheted

Adj tanácsot mások otthonának vagy külsejének szépítésére. Szépérzéked és az emberekhez való barátságos viszonyod használd fel, hogy segíthess harmonikussá tenni mások életét. 

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top