Horoszkóp

Sárkányfej a Nyilasban

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Nyilasban

 

Feladatod

Nyelvtanulás, és a különböző kultúrák megismerése, valamint a vallás gyakorlása. Tanulj meg vitatkozni, és nem megfutamodni, ha a konfliktus adódik. Merj felvállalni szócsatákat, állj ki elveidért, véleményedért.

Kerüld a fecsegést, pletykálkodást, amivel előző életeidben megkeseríthetted mások életét. Uralkodj az érzéseiden, mert az érzelemkitörések miatt hátrányos helyzetbe hozod önmagad. 

Igyekezz a hagyományos erkölcsi értékek szerint élni, le kell szoknod a “vizet prédikál, bort iszik” magatartásról. Légy önálló, kezdj vállalkozásba, amelyért egyedül vállald a felelősséget.

Párkapcsolatod

Ki kell segítened kedvesedet a depressziós, nehéz helyzetekből. Viselkedéseddel biztosítsd számára azt az érzést, hogy az életnek igenis van értelme. Bíznod és hinned kell benne. Erősítsd meg párodat abban, hogy rád mindig számíthat. Légy vele nyitott, oszd meg vele az életedben felmerülő félelmeket, kétségeket.


Munkád

A kihívások embere vagy, ezért elfogadsz olyan munkát is, amelyet talán még soha nem végeztél. Olyan főnököd lesz, akivel szemben a harc igazi kihívás, és a becsületességeddel, az egyenes jellemeddel kell megküzdened vele. Komoly döntési helyzetbe kerülsz, mások megélhetése is nagymértékben tőled függ. Munkádban hallgass az ösztöneidre, amelyek sohasem csalnak meg és átsegítenek egy kritikus időszakon.

Gyakorold a tapintatot, mert akaratlanul is elszólhatod magad és megbánthatsz, vérig sérthetsz embereket.


Egészség

Életed folyamán többször lesznek epeproblémáid, ami azt jelenti, hogy a múltban több keserűséget kellett lenyelned, és nem adhattad ki a mérgedet úgy, mint a jelenlegi életedben.


Ahol a karmád teljesítheted

Idegen országban, vagy külföldi cégnél munkaerőként, ahol alkalmazkodnod kell más kultúrákhoz, és meg kell tanulnod tökéletesen egy idegen nyelvet.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top