Horoszkóp

Sárkányfej a Rákban

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Rákban

 

Feladat

A feladatod a családok támogatása, és nem csupán a sajátodé, hanem akár idegen embereké is. Fontos még ebben az életedben a magányos emberek összehozása. Ha ezt eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje, mert az előző életeidben családokat dúlhattál szét, amit most jóvá kell tenned. Ezt akár megtehetted hivatalos szerv képviselőjeként, vagy hódítóként, esetleg boszorkányként, aki rossz tanácsot adott, vagy tiltott, mágikus tevékenységeket űzött, amivel embertársainak – főként a családoknak – ártott. 

Párkapcsolatod

Minden szexuális partnered benned él, és a részeddé válik. Vagyis ezek az emberek rajtad keresztül is kapcsolatban állnak egymással, ezt nem árt ha tudod. Nem a partnerednek kell biztosítani a családi hátteret, ez a te feladatod. Neked kell rendet tartani az otthonotokban, és olyanná kell válnod, hogy a partnered minden helyzetben számíthasson rád. Ügyelned kell arra is, hogy a párodat ne zárd ki a családból, vagyis vele is beszélj meg mindent, mert ez a párkapcsolati karmikus feladatod közé tartozik.


Munkád

Az otthoni, családdal kapcsolatos, úgynevezett kiszolgálói tevékenységek, illetve a gondoskodás, az anyaszerep eljátszása tartozik a karmikus feladataid közé. Ez a segítőkészség szolgálja a karmád teljesítését. A tanárként, gyermeknevelőként, házvezetőnőként, takarítóként, szakácsként, cukrászként tudod kibontakoztatni az előző életekből hozott tudást. Ezekkel a szakmákkal kijavíthatod azokat a hibákat, amelyeket korábban éppen ezen a vonalon követtél el.

Egészség

Immunproblémák jelentkezhetnek, amelyek lelassítják a betegségekből való felépülést, illetve hamarabb alakulhatnak ki a betegségek, mint másoknál. Mindez egy régi ős számlájára írható, aki nem volt képes talán lemondani egy olyan szerelmi kapcsolatról, amely tilos, tiltott volt. És a sors az utódok védekezőképességének gyengeségével fizetteti ki a számlát.

Ahol a karmád teljesítheted

Gondoskodj idősebb hozzátartozóidról, idegenekről és öreg, kiszolgáltatott emberekről.

Karmádat teljesítheted, ha régiségekkel foglalkozol, esetleg kereskedsz velük. 

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top