Horoszkóp

Sárkányfej a Szûzben

A karmánk a sorsfeladatunk, amelynek teljesítéséért születünk a Földre. Karma horoszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Szűzben

Feladatod

Az előző életekben feltételezhetően zűrzavar jellemezte az életedet. A jelenben karmikus feladatként kaptad az analitikus gondolkodás elsajátítását. Feladatod, hogy fejleszd magad, jó szervező legyél, javítsd meg mindazt, ami elromlik. Ami nemcsak tárgy, hanem mások élete is lehet.
Kritizálj, mondj véleményt, de ebben ne legyen semmi kicsinyes.

Lépj olyan pályára, amellyel másokat szolgálhatsz, ez akár lehet a kereskedelem vagy az egészségügy is. Anyagi kérdésekben precíznek és pontosnak kell lenned, mert ezzel elkerülheted, hogy ugyanabba az adóssággödörbe lépj, mint az előző életeidben.

Párkapcsolatod

Védelemre, gondoskodásra van szükséged. Azzal a partnerrel, aki ezt nem tudja megadni neked, nem fogsz hosszú éveket eltölteni. Elviselhetetlennek találod, ha valaki kerüli a munkát, és neked kell eltartanod. Ezért ne ragaszkodj ahhoz, aki nem tud gondoskodni rólad – akár anyagilag, akár szellemileg – , ne hozz vele létre újabb karmikus szálat. Előbb-utóbb el fogod hagyni, annyira összeegyeztethetetlen az ő életstílusa a tiéddel.


Munkád

Ha munkáról van szó, éles eszeddel pontosan tudod, melyek azok a kínálkozó alkalmak, amelyeket ki kell használnod. Ezen a területen mind elméletben, mind gyakorlatban rendkívül jártas vagy, amely az előző életek öröksége. 

A szolgálatkészséged, rendkívüli memóriád és koncentráló képességed miatt remek munkaerő vagy. Ha nem fogsz feljebb jutni a ranglétrán, az sem zavar majd, hiszen a munka, a szolgálat embere vagy, és nem a hatalomvágy motivál.
Mivel gyógyító képességekkel is bírsz, olyan munkát kellene választanod, ahol ezeket hasznosíthatod.

Egészség

A gyomrod az érzékeny testtájad, talán azért, mert nehezebben emészted meg a negatív eseményeket, vagy időbe telik, amíg egy csalódást fel tudsz dolgozni. Fontos, hogy rendszert építs az életedbe, ha táplálkozásról van szó: mindig ugyanabban az időben próbálj meg enni.

Ahol a karmádteljesítheted        

Kollégával vagy üzlettárssal szemben, akik helyett átvállalsz feladatokat, és akiknek ezzel fokozod a biztonságérzetét. Te pedig megnyugszol, hogy a munka a lehető legjobban lett elvégezve.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top