Horoszkóp

Sárkányfej a Vízöntõben

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.

 Sárkányfej a Vízöntőben

Feladatod

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd és ne erőltesd másokra.

Párkapcsolatod

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd.  Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.

Munkád

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak. 

A  pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.

Egészség

Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.

Ahol a karmád teljesítheted

A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.

Vissza a Karmahoroszkóp elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top